Gece bekçisi olarak geldim yine bu saatte☺
Ancak bu saatte ev sakinlesiyor evdeki harektlillik bitiyor artık yorgunluktan belim bedenimden ayrılacak kadar ağrıyor

Günü sıfır harcama ile kapattık çok şükür

Darısı yarının başına Inşallah ekmek dışında bir harcamız olmaz.
Kv geldiler yemeğe yedik içtik güzel geçti.Azönce mutfak toplayip bulasik mak.calistirdim elimede 1 salkim üzüm aldim koltuga uzandim.Bebeşim gündür yine çok huzursuz ve mutsuz sürekli mızır mızır doğru düzgün uyumuyor 15 dk sürüyor uykusu. haliyle bedenimizle birlikte gönlümüz de çok yoruluyor böyle olunca.
Kv ile 15 gün önce görüşmüştük o günden bugüne dahada zayıflamışsın dedi bi tartıl dedi bi baktık 45.2 ye düşmüşüm

çoğu zaman kahvaltı sofrasını hazirliyorum çayımdan çeyrek bardak bile icemeden kalkıyorum bebeğe ordan büyük oğlanın dersine bak sorularını cevapla v.s derken aynen topluyorum masayı kahvaltımı yapmadan.aksamda ancak bir çorba içebiliyorum kalk otur yapınca yada bebis mızır mızır edince hiç bişey yiyesim gelmiyor.Esim oyalasa bile sesini duydukça oturup yiyemiyorum yine yemeden topluyorum.
Bu arada bebişin 400 tl si ve oğlanında 200 tl si var eşime üzerine ekleyip ikisine 1 er gr altın alalım dedim Tamam maaşta yaparız dedi