- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #82.021
Çok üzgünüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsuun aklıma geldin hemenDeprem oldu sokakta yakalandık böyle birsey görmedim binalar üzerimize geldi catır açtır ikiye ayrıldı Allahım korusun
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar iste geldim burdayım dün doktora gittim ishalde başlayınca kan ve idrar tahlili yaptılar enfeksiyon varmış ishal o yüzden. İlac verdi eklem agrisi yapar dedi.
Bol dinlendim uyudum. Bugün okula gittim iyiyim.
Çok geçmiş olsunbol sıvı almak lazım.
Tesekkuler kızlar cok sağolunCedric1003 geçmiş olsun şimdi gördüm arkadaş etiketleyince.
İshalde bilirsin zaten bol sıvı tüket.
Patates salatası yap akşama menüye ekle
Ahhhhh çok geçmiş olsunDeprem oldu sokakta yakalandık böyle birsey görmedim binalar üzerimize geldi catır açtır ikiye ayrıldı Allahım korusun
Canımcımmmmmm çok geçmiş olsunTesekkuler kızlar cok sağolun![]()
Canım çok geçmiş olsunDeprem oldu sokakta yakalandık böyle birsey görmedim binalar üzerimize geldi catır açtır ikiye ayrıldı Allahım korusun
Merhabalar. İsterseniz woolnat markasına bir bakın, üşütmüyor da eğer içine giydirdiğiniz atlet terletmeyen kumaşsa kesinlikle terletmiyor da. Pahalı görünebilir ama çok bol bir kesimi var benim kızın 2.yılı sanırım 3.yıl da giyer. Paranın her kurşuna deyiyor içim çok rahat , odası 21,22 derece oluyor geceleri.1 tog sirf pamuklu uyku tulumu almıştım ama bizim eve yeterli değil malesef.Simdiden Trakya da havalar buz oldu.Kombiyi de açtık ama içim rahat etmiyor diye 1,7 togluk bir tane daha alicam canım.Bizimki de döne döne uyuyor beşiğinde.
Diğer mesajın icinde bence o şişlik gecici.Hem rengi de değişmiş zaten.![]()
1.7 alırsak 20 derecede içine ne giydirmek lazım senceFarklı şehirlerde ama aynı evde oturuyor olabilirizYahu kocaman antre yapmışsın upuzun koysana bir petek
Geçen kış 800 verdik doğalgaza.Umarim bu sene o kadar abartmayiz.
Ve yani dereceyi 22nin üstünde göremedik ne kadar yakarsak yakalim antre ve kuzey cephe diye![]()
Yeni geldik eve cok kötüydü.Hesap açtırmaya çıktım eşimle oğlanda yanımdaydı birden insanlar kaçıştı çığlıklar binalar beşik gibi sallandı sıvalar döküldü birisi çatladı boydan boya