Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Minimalist yaşamayı bilsek aslında çok gereksiz gelecek bir çok harcama 🙄
Ben eskiden ne çok şey alırmışım onu farkettim 😁
Şimdi almıyorum ama hala ev dolu 🤣
Harcamaya iten bir çevre var işte 🙄
Hayırlısı ama şu an devir gerçekten biriktirme devri 🤩
Ya evet aslında minimal almaya çalılıyorum ama illaki bir eksik çıkıyor ister kıyafet ister eşyaaaaa o para mutlaka elden çıkacak🤣🤣🤣
Sapın ipin ucunu kaçırma canım.
Paranı tut iki tane kızın var.
Onların geleceğini düşün.
Mutlaka evinizi arabanızı alın.
Eğitimler için para biriktirin.
Hayat daha da zorlaşacak gibi görünüyor ben pek iç açıcı görmüyorum ekonomimizi.
Çok haklısın canım benim ama işte eşimde biraz bana ayak uydurmalı yoksa tek taraflı olmuyor
Onu da anlıyorum hiç bir şey gözünüzde kalmasın ne yiyorsanız yiyin için diyor ama birikim de şart👍👍👍

Hatta bak şuanda istanbulda çoğu görüntülü konuşmamızda kızlara buzdolabını açtırıyor bakıyor ki dolap az hemen para yolluyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Evet canım
Hic gitmediğim bir mağazaydı arkadaşım önerdi çok güzel şeyler vardı %100 koton takim çok beğendim hemen aldım
Ayyy çok iyiymiş canım fiyatı güle güle kullansın çocuklar🥰🥰🥰🥰🥰

@Esila09 belirtilerin neler canım sakin olmaya çalış bu kadar stresle hasta olacaksın
@okyonus benim kv uyumayı sever yaşlarından dolayı sanırım senin ki rahatsızmış konuşmalısın bence de kendi de düşünmüştür bunu 12 ye kadar yatarak nasıl çocuğa göz kulak olacak
Kmsl Hnd Kmsl Hnd performansına hayranım güzel altın alıyorsun maşallah
Burayı geç farkettim açıkçası burda herkesin altın filan alması beni çok mutlu ediyor bende almak istiyorum artık bırakmam buraları🥰🥰🥰🥰

Valla ben de geç kaldım diyorum bazen.
Burası cokkk motive ediyor beni.
Buraya takılmadan önce haftada 2 gün mutlaka dışardan yerdik eeee bu da bütçeye bayağı bir zarar oluyor şimdilerde 15 günde bire indirdimmm
Yakında ayda bir yapacam🤣🤣🤣🤣

İstanbullu değilim ve burada az bir zamanım kaldı. Tayinciyiz. İstanbul yorucu. Pahalı. Tehlikeli.
Şartları en uygun hale getirmeye çalıştık. Evi işyerlerine yakın tuttuk,trafik sıkıntısından kurtulduk en azı ndan.ama yorucu yine de.
Depremden dolayı bende gitme taraftarıyım ama şimdilik değil 😁
Hayatımın iplerini kendi elime pek anlamadım şans işte rüzgar nereye eserse🤩
Ya evet aslında minimal almaya çalılıyorum ama illaki bir eksik çıkıyor ister kıyafet ister eşyaaaaa o para mutlaka elden çıkacak🤣🤣🤣

Çok haklısın canım benim ama işte eşimde biraz bana ayak uydurmalı yoksa tek taraflı olmuyor
Onu da anlıyorum hiç bir şey gözünüzde kalmasın ne yiyorsanız yiyin için diyor ama birikim de şart👍👍👍

Hatta bak şuanda istanbulda çoğu görüntülü konuşmamızda kızlara buzdolabını açtırıyor bakıyor ki dolap az hemen para yolluyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ayyy çok iyiymiş canım fiyatı güle güle kullansın çocuklar🥰🥰🥰🥰🥰
Ben evdekileri tutmaya çalışıyorum su an.
Yeme içme dışında bütün alışverişler gereksiz geliyor 🤣
Eşya filan oğlum eşim saçma sapan alacak birşey buluyorlar engel oluyorum 😁
Kıyafet de acil bişey yok zaten illa ki var yani bol bol giyecek birşeyler 🤭

P_20201101_152744.webp

Birazdan kar fırtınası çıkacak gibi bir hava var en sevdiğim havalar 😍😍😍

Buzluktan közlenmiş patlıcan çıkardım. Tereyağında çevireceğim üstüne yumurta kıracağım kahvaltılıkla yiyeceğiz 😋

Günü harcamasız kapatırım dışarı çıkmayacağım.

Eşim gümüş almak istiyor biraz. Gümüş hesabı olan bankaları araştıracağım belki yarın gidip hesap açarız gümüş alırız biraz

Buzluktan közlenmiş patlıcan çıkardım. Tereyağında çevireceğim üstüne yumurta kıracağım kahvaltılıkla yiyeceğiz 😋

Günü harcamasız kapatırım dışarı çıkmayacağım.

Eşim gümüş almak istiyor biraz. Gümüş hesabı olan bankaları araştıracağım belki yarın gidip hesap açarız gümüş alırız biraz
Zeryam iyi misin

Zeryam iyi misin
İyiyim kuzum çok şükür 🙏🙏

Bugün derin temizliğe girişeyim dedim ama baktım o kadar enerjim gelmemiş daha. Bıraktım. Acelesi yok günlük temizlik ile devam ederim bir süre daha.

Haftaiçi tekrar doktora gideceğim.

Sen nasılsın abi bebek nasıl , güzel yiyor mu mamalarını ? Benim oğlan da bu ara hiçbir şey yemiyor çıldırmaya az kaldı doktorum nerde 😂

Ayyyy evinin mazarası harika canım güle güle otur camiye bayıldım❤️❤️❤️

Bende her duamda Allah ım evim camiye yakın olsun ezan sesleriyle uyanayım istiyorum diyorum🤲🤲🤲🤲🤲
Bu evi alırken ilk sebebimiz manzarasıydı zaten önü acık okulu camiyi parkı gölü görüyor cocuklar parkta oynarken okula giderken takip ediyorum balkondan

Sağol canım daha güzelleri senin olsun 😘

Back
X