Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaaaa narin abi bebek sürekli yerde ☹️ Ne yaparız bilmiyorum 🤷🏽‍♀️. Hafta sonu mutfak halım yıkamaydı ya eşim mutfakta kucağına aldı fayans da emeklemesin diye . Bizimki yere inmek için adamı çimdikle yol tepin of 🤭
İnş birileri taşınır Tucecim hatta çocuklu olsun.çocuklu insanlar daha çok yakıyorlar güzel ısınırsınız 🤲

tuce_tuce tuce_tuce fıtığının geçmesine de çok sevindim
Demek ki stres üzüntü çok etkiliyor
Hani hamileliğin son zamanlarına karnında belinde gerginlik kasılmalar olur ya . Benim aynen öyle oluyor narin gergin oluyor vücudum belim karnım kaç kez kas gevşetici içmek zorunda kalmıştım sabredemediğim için . Kii benim 6 cm açılmam varken bile hiç ağrı hissetmemiştim ağrı eşiğim çok yüksek aslında 🤭

Hani hamileliğin son zamanlarına karnında belinde gerginlik kasılmalar olur ya . Benim aynen öyle oluyor narin gergin oluyor vücudum belim karnım kaç kez kas gevşetici içmek zorunda kalmıştım sabredemediğim için . Kii benim 6 cm açılmam varken bile hiç ağrı hissetmemiştim ağrı eşiğim çok yüksek aslında 🤭
O zaman vur patlasın çal oynasın yaşıyoruz hayatı haydi bakalım bundan sonra böyle😄
Bizi üzmek isteyenlerde çatlasın patlasın😂

🙄

Eklentiler

• F6C32906-B78F-4F4C-9A39-52863B98E5AE.webp
    F6C32906-B78F-4F4C-9A39-52863B98E5AE.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 8D99D232-A40E-40C8-9C6A-815799044FA3.webp
    8D99D232-A40E-40C8-9C6A-815799044FA3.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 60
Selam kızlar,

Bu grupta cok eski degilim ama kötü niyetli birine rastlamadım. Yanlış anlaşılma olduğunu ve aşırı tepki verildiğini düşünüyorum.

Bugün kızım icin 140 li külot bez sipariş ettim. Fiyatı $50 idi, $5 hediye çeki, $10 kupon vardı $35'e geldi.

Hic yemek falan yapasım yoktu nohutlu pilav yaptım, yanına bir şey yapmadım salata ve yoğurtla yedik.

Masallah bu aralar kayinvalideler bakımından herkes cok bereketli kızlar 😅
Sizi okuyunca benim de bir anım aklima geldi, cok güldüm kendi kendime. Tabi o zaman cok sinir olmuştum. Bizimkiler çok sık gelemezdi genelde biz giderdik. Bi kere sehir dışına akrabalarina gittiler, ben de dedim ki anne baba evden cikmisken bize de gelin yoksa evi bırakıp çıkmıyorsunuz. Yok biz evi özledik gelmeyelim falan dediler. Neyse eşime dedim bir kere de sen söyle gelsinler. Eşim de napim kendileri bilir gelirlerse buyursunlar dedi. Neyse ertesi günü biz tekrar aradik israr ettim gelin dedim. Eh iyi gelelim dediler. Gelince kv herkese dedi ki oglum cok israr etti onun icin geldim yoksa gelmeyecektim 😆😆😆

Bir kere de benim iznim eşimden daha fazlaydı, kv dedi ki sen önceden gel otururuz. Ben de eşim yalniz kalmasin beraber geliriz dedim (halbuki esim cocuk değil baska yer olsa koşarak giderim). Neyse biz beraber gittik. Eve gelen akrabalarina dedi ki gelinim önceden geleyim anne dedi ama ben oğlumu yalniz birakip gelme sakin beraber gelirsiniz dedim kabul etmedim😆😆😆 ben şok 😳
Bu arada unutma falan söz konusu değil kafa zehir 😅

Gunaydin kizlar
Hepinizden dua istiyorum.
Bahsettigim ise gidip geldigim pozitif temasli arkadaslarimdan biri yogun bakima kaldirildi. Birden nefesi ve cigerleri cok kotulesmis.
Bende hastahanedeyim.
En basindan beri biliyordum anlamadilar bile bile calistirdilar gencecik cocuk sigara yok daha 1 yillik bile evli degil.
Insallah ordan cikar bize onu bagislar

Bir kere de benim iznim eşimden daha fazlaydı, kv dedi ki sen önceden gel otururuz. Ben de eşim yalniz kalmasin beraber geliriz dedim (halbuki esim cocuk değil baska yer olsa koşarak giderim). Neyse biz beraber gittik. Eve gelen akrabalarina dedi ki gelinim önceden geleyim anne dedi ama ben oğlumu yalniz birakip gelme sakin beraber gelirsiniz dedim kabul etmedim😆😆😆 ben şok 😳
Bu arada unutma falan söz konusu değil kafa zehir 😅
Ben bi sıkıntı giremedim kaynana olmak bunu grektirir🤣🤣🤣
Günaydın kızlar huzurlu mutlu sağlıklı bir gün olsun .
sicacik yataktan çıkmak istemiyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️

Gunaydin kizlar
Bahsettigim ise gidip geldigim pozitif temasli arkadaslarimdan biri yogun bakima kaldirildi. Birden nefesi ve cigerleri cok kotulesmis.
Bende hastahanedeyim.
En basindan beri biliyordum anlamadilar bile bile calistirdilar gencecik cocuk sigara yok daha 1 yillik bile evli degil.
Cok geçmiş Allah sevdiklerine bağışlasın. Ahh insanımızın hiç kıymeti yok . Cok üzüldüm Allah yardımcısı oksun

Cok geçmiş Allah sevdiklerine bağışlasın. Ahh insanımızın hiç kıymeti yok . Cok üzüldüm Allah yardımcısı oksun

Cok sagol canim
Hic yok hemde. O kdr dert anlatmaya calistikki olmadi
Ne soylesek bos
Bende cok oksurmeye baslamistim. Maskeden dedim.
Ztn ayakta atlattim ben sanki, surec ne olacak bilmiyorum
Ve sunu anladim tedbir degil sadece karsilasmak onemli. Ne kdr virusle karsilasirsak ne kdr icice olursak o kdr hastayiz. Hasta olan maske takmadigi temizlige dikkat etmedigi mesafe koymadigi surece onemi yok.

Ben bi sıkıntı giremedim kaynana olmak bunu grektirir🤣🤣🤣
Günaydın kızlar huzurlu mutlu sağlıklı bir gün olsun .
sicacik yataktan çıkmak istemiyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️
Bende istemiyorum ya ama kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım hazırlanıp ile gitmem lazım.Kazak giyeyim bari üşüyorum.Allah dısarıda olanlarında yardımcısı olsun.Göçük altındada kimse kalmamıştır inş hepsi bulunmuştur🤲

Bizde aynı odada 8 kişi çalışıyoruz.İzmirde vakkalar patlama yapacakmış.Eşimde diyor haftasonu annemle çocuğu avm ye götürelim diyor sıkılmışlar.Benim annem varken plan falan yapmazdı valla herkesin anası bak😀

Gunaydin kizlar
Bende hastahanedeyim.
Cok geçmiş olsun Allah acil şifa versin🤲Tez vakitte iyileşir ins🤲Bende cok korkuyorum iyice arttı virüs

Back
X