- Konu Sahibi pure hazel
- #82.601
Off evet çok canım sıkıldı akşam akşam. Ne güzel anlaşıp gidiyorduk hep beraber. Nazar değdi topiğimizeHerşey düzelse topikte kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off evet çok canım sıkıldı akşam akşam. Ne güzel anlaşıp gidiyorduk hep beraber. Nazar değdi topiğimizeHerşey düzelse topikte kızlar
İnş birileri taşınır Tucecim hatta çocuklu olsun.çocuklu insanlar daha çok yakıyorlar güzel ısınırsınızYaaaa narin abi bebek sürekli yerdeNe yaparız bilmiyorum
. Hafta sonu mutfak halım yıkamaydı ya eşim mutfakta kucağına aldı fayans da emeklemesin diye . Bizimki yere inmek için adamı çimdikle yol tepin of
![]()
Bence de sorunun çözülmesi lazımOff evet çok canım sıkıldı akşam akşam. Ne güzel anlaşıp gidiyorduk hep beraber. Nazar değdi topiğimize
Hani hamileliğin son zamanlarına karnında belinde gerginlik kasılmalar olur ya . Benim aynen öyle oluyor narin gergin oluyor vücudum belim karnım kaç kez kas gevşetici içmek zorunda kalmıştım sabredemediğim için . Kii benim 6 cm açılmam varken bile hiç ağrı hissetmemiştim ağrı eşiğim çok yüksek aslında
O zaman vur patlasın çal oynasın yaşıyoruz hayatı haydi bakalım bundan sonra böyleHani hamileliğin son zamanlarına karnında belinde gerginlik kasılmalar olur ya . Benim aynen öyle oluyor narin gergin oluyor vücudum belim karnım kaç kez kas gevşetici içmek zorunda kalmıştım sabredemediğim için . Kii benim 6 cm açılmam varken bile hiç ağrı hissetmemiştim ağrı eşiğim çok yüksek aslında![]()
Valla ya dur bu sefer öyle yapayım bakalım ne olacakO zaman vur patlasın çal oynasın yaşıyoruz hayatı haydi bakalım bundan sonra böyle
Bizi üzmek isteyenlerde çatlasın patlasın![]()
Keşke etmeseKv anneme demis ki kızlarımız evinde rahat edemiyorum Tuğçe de rahat ediyorum
Ben bi sıkıntı giremedim kaynana olmak bunu grektirirBir kere de benim iznim eşimden daha fazlaydı, kv dedi ki sen önceden gel otururuz. Ben de eşim yalniz kalmasin beraber geliriz dedim (halbuki esim cocuk değil baska yer olsa koşarak giderim). Neyse biz beraber gittik. Eve gelen akrabalarina dedi ki gelinim önceden geleyim anne dedi ama ben oğlumu yalniz birakip gelme sakin beraber gelirsiniz dedim kabul etmedimben şok
Bu arada unutma falan söz konusu değil kafa zehir![]()
Cok geçmiş Allah sevdiklerine bağışlasın. Ahh insanımızın hiç kıymeti yok . Cok üzüldüm Allah yardımcısı oksunGunaydin kizlar
Hepinizden dua istiyorum.
Bahsettigim ise gidip geldigim pozitif temasli arkadaslarimdan biri yogun bakima kaldirildi. Birden nefesi ve cigerleri cok kotulesmis.
Bende hastahanedeyim.
En basindan beri biliyordum anlamadilar bile bile calistirdilar gencecik cocuk sigara yok daha 1 yillik bile evli degil.
Insallah ordan cikar bize onu bagislar
Cok geçmiş Allah sevdiklerine bağışlasın. Ahh insanımızın hiç kıymeti yok . Cok üzüldüm Allah yardımcısı oksun
Bende istemiyorum ya ama kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım hazırlanıp ile gitmem lazım.Kazak giyeyim bari üşüyorum.Allah dısarıda olanlarında yardımcısı olsun.Göçük altındada kimse kalmamıştır inş hepsi bulunmuşturBen bi sıkıntı giremedim kaynana olmak bunu grektirir
Günaydın kızlar huzurlu mutlu sağlıklı bir gün olsun .
sicacik yataktan çıkmak istemiyorum![]()
Bizde aynı odada 8 kişi çalışıyoruz.İzmirde vakkalar patlama yapacakmış.Eşimde diyor haftasonu annemle çocuğu avm ye götürelim diyor sıkılmışlar.Benim annem varken plan falan yapmazdı valla herkesin anası bakCok geçmiş Allah sevdiklerine bağışlasın. Ahh insanımızın hiç kıymeti yok . Cok üzüldüm Allah yardımcısı oksun
Cok geçmiş olsun Allah acil şifa versinGunaydin kizlar
Hepinizden dua istiyorum.
Bahsettigim ise gidip geldigim pozitif temasli arkadaslarimdan biri yogun bakima kaldirildi. Birden nefesi ve cigerleri cok kotulesmis.
Bende hastahanedeyim.
En basindan beri biliyordum anlamadilar bile bile calistirdilar gencecik cocuk sigara yok daha 1 yillik bile evli degil.
Insallah ordan cikar bize onu bagislar