Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben ilk evlendigim sene karsi binamizda alt kat kolonlari cayir cayir kestiler.
O binada esimin bizi tanistiran akrabasida var. Esi vefat etti kizi ile yasiyor kizi bu yil hukugu bitirdi
17 Agustosta enkazdan cikmislar
Maddi gucleri var.
Ve hala o binada oturuyorlar
O dahil hic kimse o kolonlar kesilirken itiraz etmedi gik demedi itiraz edenmi kotu olsun dimi
Binayi bosaltan olmadi evini satan olmadi
Bina sadece dis duvarlarin uzerinde ve ortada tek duvarla duruyor ve futbol sahasi kdr genis bir bina
Bizim insanımız gerçekten tuhaf. Bu suç yanı benim komşum apartmanımda birisi öyle bisey yapsa kiyameti koparirim kolon kesmek ne demek .
Kızlar gümüş aldım bankadan.

6 bin gram, 40bin tl ödedim.

Eşim yükseleceğini kâr ettireceğini düşünüyor. Umarım öyle olur.

Bu aldığım miktarlar hep eşimin devrettiği dükkanın parasından. Yoksa elimize geçen yeni bir para yok.

Elimizdeki tl değer kaybetmesin diye başka şeylere yatırıyoruz
İyi yapmışsınız cnm ❤️

Cok tesekkur ederim kizlar
Ben gecen persembe ateslendim. 3. Gun oluyor
Sonra bogazim ve sag kaval kemigim cok agridi
O gecti ishal ve oksuruk basladi.
Birde uyusturulmus gibi bir uyku hali geldi tatli tatli
Iyiyim cumadan beri birsey yapiyorum soyleyemem belki birine kotu gelir
Haftaya cuma ise donecegim
Bizimki cok kotuydu ya bile bile bu hale geldik o yorgunlugu atmak istiyorum dalga gectiler resmen
Odada 2 kisi nezleymis! Baska bir odada da grip olan biri serum taktirmis ne halleri varsa gorsunler diyorum telefonlarini fln acmayacagim
Çok geçmiş olsun
Bol bol dinlen bol meyve ye
Sıcak içecekler icmemeye çalış çay kahve gibi
Vitamini çinko ve d vitamini takviyesi al mutlaka
Dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun
Bol bol dinlen bol meyve ye
Sıcak içecekler icmemeye çalış çay kahve gibi
Vitamini çinko ve d vitamini takviyesi al mutlaka
Dualarım sizinle

Tesekkur ederim witch..
Kahve sevmem ama cayi azaltirim
Ztn c vit cinko d vit kombinasyonu kullaniyordum
Ne desem bilmiyorum hersey geride kalsin istiyorum
Iyiyim asil gecen hafta hizliymis boguk bi oksuruk var o kdr
Oyle iste iyiyim

Bugünkü menü;
Köfte
Patates
Bulgur pilavı
Biber kızartmasın
Ayran
Çıkışta markete gidecegım bakalım kaç tl harcanacak.Ekmekte alınacak.Köfte patatesi dondurulmus alırım
Senin kv neden evde yemek yapmıyor ben anlamadım . Ne yapıyorlar bütün gün çocukla acaba ? Çocuk kundakta değil elde ayakta değil yani hayret birşey . Ne olur 2 kap yemek koysa incileri dökülür herhalde . Senin annen hem çocuğa bakım hem o kışlık hazırlığı nasıl yaptı ?

Kızlar gümüş aldım bankadan.

6 bin gram, 40bin tl ödedim.

Eşim yükseleceğini kâr ettireceğini düşünüyor. Umarım öyle olur.

Bu aldığım miktarlar hep eşimin devrettiği dükkanın parasından. Yoksa elimize geçen yeni bir para yok.

Elimizdeki tl değer kaybetmesin diye başka şeylere yatırıyoruz
Hayirli olsun birikiminiz. TL de beklemek mantikli bence su donemde. Umarim istediginiz sekilde yukselir.

Nohut yemeği bulgur pilavı turşu yoğurt akşamki menü birazdan masayı toplarım makinayı boşalttım şimdi tekrar doldurmaya başlarım çamaşırlar kurudu onları katlarım çayın yanına kurabiye var yarın işe gidiyorum nohut ve pilav öğlene yeter akşam gelince kızlar ne isterse onu yaparım eşim nöbetçi yarın sulu köfte yaparım perşembe günü için yanına pirinç pilavı

Evet midem bulanıyor canım hiç bir şey yemek istemiyor.aç kaldıkçada daha çok bulanıyor değişik bir hallerdeyim
İştahla yemek yemek çok güzel bir şeymiş bunu anladım şu sıralar
Yaaaaa offf

Back
X