- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
- #82.801
Bende başlamasını bekliyorumAynen iyi olur kardeşimde gelir bir daha zor görüşürüz yoksanarin sadakatsiz var bugün cok heyecanlı
![]()
Asya’nın planları var belli bakalım neler olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende başlamasını bekliyorumAynen iyi olur kardeşimde gelir bir daha zor görüşürüz yoksanarin sadakatsiz var bugün cok heyecanlı
![]()
Yemek yiyebildin miBende başlamasını bekliyorum
Asya’nın planları var belli bakalım neler olacak
Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylik versin çokzor oluyor o dış donemleriAllah razı olsun
Allah daha iyi etsin inşallahSağol canım benim. Gösterdim sonuçları
Genel olarak kalbiniz normal dedi ancak cihaz takılıyken bir gece saat 4 sularında uykudayken yani, birden bi nabız yükselmesi olmuş. Ortalama 75 lerde olan nabzım bir anda 232 olmuş. Uykuda olduğum için farkında olmamışım.
Buraya bir soru işaret koyuyorum dedi doktor. Acaba fenalaştığınız zamanlarda da bu olayı mı yaşadınız bu yüzden mi oldu diye bakıcaz dedi.
Bu tek başına ilaç kullanmayı gerektiren birşey değil ama sürekli hale gelirse o zaman bir ritm bozukluğundan bahsedebiliriz dedi.
Şuan ilaç vermiyorum ama tekrar o fenalaşma halini yaşarsanız hemen gelin dedi. Bir de 6 ay sonra tekrar holter takalım tekrar bakalım dedi.
Eğer yine bu şekilde yüksek ritm bozukluğu çıkarsa o zaman ilaç tedavisine başlayacağız dedi.
Panik atak olabilir miyim diye sordum . o çok başka bir konu dedi. Panik atak başlangıcı her insanda olabilir ama sizin bulgularınız çok uymuyor buna dedi.
Panik atakta sadece fenalaşma zamanında değil normal zamanda da devamlı bir endişe bir kaygı bozukluğu olurmuş. Acaba beynimde mi sorun var acaba kalbimde mi bişi var. Acaba yine atak yaşayacak mıyım gibi devamlı bir endişe hali olur sizde böyle birşey yok şuan dedi.
Yani küçük bir ritm bozukluğu yaşıyorum ama şuan tedavi gerektirecek bir durum değilmiş. 6 ay sonra tekrar holter takılıp bakılacak. O zamana kadar yine hastalanırsam hemen tekrar gideceğim.
Şimdilik durum buama genel olarak iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok şuan
Yedim canım bol limon sıkıp çok iyi geldiYemek yiyebildin mi
Bize 230tl geldi elektrikElektrik 120 TL
Su 95 TL ama eski borç ta yazıyor halbuki ödedim ben neden öyle anlamadım
Oooo afiyet olsun38tl manav
15tl A101 den pasta aldım.Şimdi ailece tatlı yiyip cay içiyoruz![]()
Sağol sekerim darısı basınaOooo afiyet olsun![]()
Sırf gelinlere inat yapıyorlar canım özellikle tek oğlu olanlarBizimkide aynı bişey olsa
Öyle abartir ki sanki kasıtlı oluyor onlarlarken olsa sakın sakın anlatıyor haberim olsun diye çocuğun ne kadar hareketli olduğunu bildiklerinden artık çokta şey yapmıyorlarbende yetişemiyorum oradan da mor geldiği çok oldu
RezillikAyyyy ben şoook
Beraber oldu mertle
Çok teşekkür ediyorumCok geçmiş olsun, umarim tekrarlamaz bir daha yaşamazsın![]()