Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba canım. Burda akşam oldu. Biz de akşam yemeği hazırlıkları var.
Havalar soğudu mu.
Birgün Amerikaya gelecegim:KK50:
Özellıkle kanyonları merak ediyorum.
Tabi daha çok gezilecek yeri var da
Afiyet olsun canım.

Havalar soğudu valla Pure, 5-6 derecelerde geziyor.

Ayyy insallah gelirsiniz, su korona bi bitseydi... bizim oldugumuz bolgelerde daha çok daglar, ormanlar, doğa cok guzel... ırmaklar, göller... dogal hayat ve kaynaklar bakimindan cok zengin gercekten. Kanyonlar bambaska bir dünya, cok güzel, devasa araziler. Kanyonlari Biz de henuz gidip goremedik. Biraz birikim yapalım hem de bebek buyusun dedik simdi de korona çıktı. Planlar hayaller suya düştü. Neyse saglik olsun, su donem bitsin gitsin hepimiz hayallerimize kavuşalım 🤗

Taşınma olmayacak, dolayisiyla bir miktar onumuzu görebiliyoruz. Kısmet olursa, Allah korusun acil bir durum falan çıkmazsa 2021 in ilk 6 ayı için birikim olarak $5000 hedefledim🙏
Simdiden bereketli olsun. Ocak ayindan itibaren benim ev icin almak istediklerim var ve bir de tatil plani yapmak istiyorum. Oturup detayli bir hesap ktap yapmam lazim. Birime az az da olsa devam etmek istiyorum. Eger maas almaya devam.edersem ilk 6 ay icin en azindan her ay 1 er ceyrwk olmak uzere 6 ceyrek almam lazim. Insaallah daha fazlasi olur

Ayyy kizim yürüdü, atom karinca gibi evin her yerini turluyor bazen kayboluyor. Esime senin yanında mi diyorum, yok senin yanina geldi diyo ortada yok😅 hicbir is yapamiyordum zaten iyice zivanadan çıktık.
Masallah ona, cok tatlidir simdi, artik iyice bagimsizligini ilan eder

Nasılsınız kızlar?

Bugun belim cok ağrıyor hic keyfim yok.

Oglen peynirli sandviç yedik. Aksama da çıtır tavuk kizartacagim. Patates puresi ve salata da yapacağım.
Bende yoruluyorum 😰
Ders sayım arttı. Ek ders ücreti fazlalaştı ama yorucu oluyor. Sürekli ekran başındayım.
Kardeşim çocuklarla ilgileniyor

Bende yoruluyorum 😰
Ders sayım arttı. Ek ders ücreti fazlalaştı ama yorucu oluyor. Sürekli ekran başındayım.
Kardeşim çocuklarla ilgileniyor
Kolay gelsin Pure, online dersin cok yorucu oldugunu duyuyorum herkesten.

Kardeşin mi geldi, cok iyi olmuş sağolsun. Cocuklarla o kadar saat imkansiz zaten, insan isi gücü yokken zor basediyor 🙄

Kolay gelsin Pure, online dersin cok yorucu oldugunu duyuyorum herkesten.

Kardeşin mi geldi, cok iyi olmuş sağolsun. Cocuklarla o kadar saat imkansiz zaten, insan isi gücü yokken zor basediyor 🙄
Evet canım. Okullar açıldı 2 hafta gittim sonra tekrar ara verildi .kardeşim çocuklarla ilgilenmek için geldi .

yasaklar gelince eve tıkılıp kalıcaz diye biraz stok yaptım. çocuklar için bol bol mantı ve erişte aldım. 102 TL harcadım. erişteler de mantılar sebzeli renkli renkli, bence çok sevecekler :)) ---> www.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X