- 7 Kasım 2017
- 16.744
- 40.981
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #83.361
Akşam lahana sarması yapalım diyoruz. Çünkü yarın sabah erkenden başlıyor dersim öğlene kadar. Hazır yemek olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarif istiyorum püre:) ben değil ama eşim bayılıyorKremalı mantar çorbası favorim. Bende güzel yaparım söylemesi ayıp![]()
Ellerine sağlık. Ben de Arda Türkmen’in tarifi ile yapıyorum. Çok lezzetli oluyor.Kremalı mantar çorbası favorim. Bende güzel yaparım söylemesi ayıp![]()
Afiyet olsun. Uğraştırıcı ama ne güzel şey değil mi? Hele ki yanındaki sosu ile.. Haftaya ben de yapayım aklıma soktun
Biz mantar corbasini hep disarda iciyoruz. Hic denemedim tarif alabilir miyimKremalı mantar çorbası favorim. Bende güzel yaparım söylemesi ayıp![]()
KesinlikleEllerine sağlık. Ben de Arda Türkmen’in tarifi ile yapıyorum. Çok lezzetli oluyor.
Afiyet olsun. Uğraştırıcı ama ne güzel şey değil mi? Hele ki yanındaki sosu ile.. Haftaya ben de yapayım aklıma soktun![]()
Evet cnm değiştirebiliriz ama ben bu tarifi öğrendikten sonra hiç tereyağ eritip yapmıyorum. Tadını da çok sevdim bir ara çok yazıyordum buraya menümde mozaik i. Kilo yapıyiiii bayadır yapmıyorum ben deAlya bunun adını diyet bozduran olarak değiştirelim bence![]()
Tamam bakayım bulayım rachel araz dan öğrendim ben de onun story sinden aldıydım.Tam tarif istiyoruz![]()
Senin tarifinle bende bir kaç defa yapmıştım Alya.Evet cnm değiştirebiliriz ama ben bu tarifi öğrendikten sonra hiç tereyağ eritip yapmıyorum. Tadını da çok sevdim bir ara çok yazıyordum buraya menümde mozaik i. Kilo yapıyiiii bayadır yapmıyorum ben de
Afiyet olsun canım hatırlıyorum sen de sormuştun benim yaptığım zamanlarda. Ben de bir bıkkınlık var uzunca süredir mutfakta hep kısa vakit geçireceğim şeyler yapıyorum ve bu mozaik bana çok pratik geldi. Ölçüsünü evdeki malzemeye göre de ayarlayabiliyorum gramaja çok takılmıyorum. Nasılsa ben yiyecemSenin tarifinle bende bir kaç defa yapmıştım Alya.
Bosver üzülme. Bizde ailelerden uzak yaşıyoruz. Tırnağın varsa başını kaşırsin diye bi laf vardir ya hani. Aynen öyle. Kendi kendinize bi sekilde halletmeye calisin canim. Minnet etmekten iyidir.Kızlar Haziran ayından beri memlketteyiz iki kere taşınma yaşadık ama ikisinde de destek göremedik ilk taşınmada kendi annemgil yardım ettiler biraz ama bu sefer hepsi hasta.kv her ikisinde de bir şey demedi benden sonra eltimde taşınma atlattı kv çocuklarına baktı kp taşınmaya yardım etti o zamanda gücüme gitmişti şimdide. Çocuklar çok rezil oluyor eskiden en azından uzaktaydık yardım edemezler diyorduk ama şimdi yakına geldik hala destek göremiyoruz.biz geldiğimizden beri her işlerine kosturacagiz diye uğraşıyoruz.bizim bir işimiz çıkıyor kimse yok.memlekete ilk taşınmadan sonra elti hanım taşınırken bizzat kv benim yanımda konuştu çocuklara bakayım kızım diye.ben çocuklar rezil oldu dedim geçen gün o halde hiç bir şey demedi.
İlerde işler tersine döndüğünde eşim de evlat oda baksın diyecekler ama onlar şuan elleri ayakları tutarken bize yardım etmiyor.sadece bir evladına bakıp destek oluyor.
Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim kaç gündür dert olmuştu bana.
Bugüne kadar hep böyleydi canım.biz geldi geleli her işlerine koşturduk yardım ettik şimdi sözle bile yardım edilecek bir şey var mı demiyorlar insanın zoruna gidiyor.Bosver üzülme. Bizde ailelerden uzak yaşıyoruz. Tırnağın varsa başını kaşırsin diye bi laf vardir ya hani. Aynen öyle. Kendi kendinize bi sekilde halletmeye calisin canim. Minnet etmekten iyidir.