Bugün ne aldin kaç tl harcadin

6. Madde yok benimde
Ben de detayli yapmıyorum ama mesela kafamda belli bir miktar belirliyorum, ay sonuna kadar bu miktarı geçmeyelim diyorum. Bir kısmı kira, fatura, abonelik...onlar sabit sayılır, Bir tek dogalgaz kış mevsiminde artıyor.
Bana kalsa detayli da yaparım ama eşim o kadar uzerinde durmuyor. E markete de beraber gidemiyoruz artık, ipin ucunu kaçırıyor bazen.
Pandemi donemi tatil, yol, dışarda harcama vs olmadigi için hesap yapmak daha kolay oluyor.

Herkese günaydınlar
Dünden yeşil mercimek yemeğim arttı ama tadını pek sevemedim çok da yapmışım yiyecez mecbur. Çamaşır yıkadım dün. Bugün katlarım. Ütü yapmıyorum bayağıdır boşladım katlıyorum direkt. Normalde her şeyi ütülerdim. Evi parça parça temizledim günlerdir. Ama öyle olunca hiç gözüme temiz gözükmemeye başladı. Bir cesaret evin altından girip üstünden çıkmak istiyorum da hiç enerjim yok. Masumlar apartmanını izliyorum tek dizim diyebilirim bazen kırmızı odaya bakıyorum. Netflix de crown u bitirdik yeni dizi arayışındayım.

Selamlar dün motoru takip bütün işleri halletmistim o yuzden bugun yan gelip yattım valla. Yalniz yardimciya cok alışmışım zorlanıyorum. Yardimci koronayi atlattı bi 15 gun falan oldu. Sizce almak mantikli olir mu? Evde de bebegim var cunku.
Ben olsam en az 1 ay beklerim. Yine de alırmıydım, sanmıyorum. İdare edebildiğin kadar et bence

Ben olsam en az 1 ay beklerim. Yine de alırmıydım, sanmıyorum. İdare edebildiğin kadar et bence
Ya zaten uzun bi süredir kendim idare ediyorum. Ama o kadar alismisim ki bebekle cok zorlaniyorum. Yani istiyorum ki camlar kapilar hep temiz dursun eskisi gibi. Gerci gelen gidenim yok ama takıntı bendeki galiba. Haklisin en az bir ay grcsin bari. Zaten sadece 1 kere alirim sonra yaza kadar almam büyük ihtimalle.

Herkese selam
Yoruldum. Evi komple silip süpürdüm.bir posta çamaşır yıkandı serdim ikinci posta attım.
Tuvalet banyo kaldı onu da ya akşam yıkarım ya da yarına kalır.
Kıyma çıkardım bir kısmıyla karışık kuru dolma yapacağım diğer kısmıyla tarhana çorbası yapacağım.
Bugün aslında markete gidecektim ama yarına erteledim züccaciye de gidilecek yeniden ev kurduğum için eksikler var onlar alınacak yarın harcamalı bir gün olacak.
Bugün sıfır harcama diyebilirim kaldı 6

Kizlar aranizda elektirikli cam ocak kullanan var mi almayi düşünüyorum ama yemek pisirirken yavas mi pisirir ya da faturayı deli gibi arttırır mi bilmek istiyorum. Silmesi o kadar kolay ki işimi kolaylaştırmak için almak istiyorum.
Ben kullanmıyorum canım .
Ben de evdeyim ya heryer dağınık pis görünüyor gözüme. Çamaşır ve bulaşık makinesi her gün çalışıyor hadi neyse. Ama her gün ev supuruyorum bir de. Robot süpürge mutlaka alacağım.
Ayrıca çamaşır katlayıp yerleştirmekten de bıktım valla. ☹️☹️☹️ Genel bir bıkkınlık var. Dışarı çıkamıyoruz kış geldi ondan herhalde bunaldım.

Herkese selam
Yoruldum. Evi komple silip süpürdüm.bir posta çamaşır yıkandı serdim ikinci posta attım.
Tuvalet banyo kaldı onu da ya akşam yıkarım ya da yarına kalır.
Kıyma çıkardım bir kısmıyla karışık kuru dolma yapacağım diğer kısmıyla tarhana çorbası yapacağım.
Bugün aslında markete gidecektim ama yarına erteledim züccaciye de gidilecek yeniden ev kurduğum için eksikler var onlar alınacak yarın harcamalı bir gün olacak.
Bugün sıfır harcama diyebilirim kaldı 6
Markete gittim az önce.
Süt makarna ekmek muz aldım . 38 lira tuttu.
Yarın harcama olmaz diye umuyorum

Bu arada dünkü yaptığım kabak tatlısı dağıldı rendelenmiş gibi oldu. Halbuki hep aynı kabaktan alıyorum tupturuncu olan. Eşim diyor ki seni kandırmışlar. Evet ya zaten ben hiç alışveriş yapamam hep kandirirlar🤣🤣🤣kendisi süper sanki.
Şalgam suyu yaptı yine. İyice ustası oldum bu işin diyor. Birimdeki arkadaşlarına da götürüyor adamlar da içiyor birşey diyemiyorlar zaar.🤣🤣

Ben kullanmıyorum canım .
Ben de evdeyim ya heryer dağınık pis görünüyor gözüme. Çamaşır ve bulaşık makinesi her gün çalışıyor hadi neyse. Ama her gün ev supuruyorum bir de. Robot süpürge mutlaka alacağım.
Ayrıca çamaşır katlayıp yerleştirmekten de bıktım valla. ☹️☹️☹️ Genel bir bıkkınlık var. Dışarı çıkamıyoruz kış geldi ondan herhalde bunaldım.
Bende cok bunaldim evden esya azaltmaya çalışıyorum. Robot kesin al ben dyson i bile acmaz oldum sadece koltukların üstüne acıyorum. Her yer bizde de dağınık sanki ya da ben öyle hissediyorum pure.

Bende cok bunaldim evden esya azaltmaya çalışıyorum. Robot kesin al ben dyson i bile acmaz oldum sadece koltukların üstüne acıyorum. Her yer bizde de dağınık sanki ya da ben öyle hissediyorum pure.
Ben de robot almayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok. Nasıl çalışıyor acaba biz de ev interneti yok gerekli mi acaba

Slm kızlar
Sorularınıza naçizane yanıtlarım:
Robot için internete gerek yok cnm bazı modeller uygulama üzerinden uzaktan kontrol edilebiliyor.
Elektrikli Ocak kullanıyorum hızlı pişiriyor doğal gazlı gibi olmuyor. Faturaya ne kadarı yansıyor bilemeyeceğim .yani alışana kadar biraz yemek yaktım ben.
bugün ne güzel herkes ev temizlemiş ben de niyetlendim vazgeçtim mutfakta bir şeyler ile uğraştım ;) yaprak sardım poğaça yaptım kurabiye yaptım yoğurt mayaladım.

Back
X