Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar. Sabah kahvalti yaptum mutfagi topladim. Biraz oglumla ilgilendim.Öğlen 2 saat dersim vardi.onu yaptim. Sonra oglani uyutup yemek yaptim.Kiyma ve patlican cikarmistim patates de.ekleyip oturtma yaptim. Yemeklerde kullandigim rcok seyi buzluktan kullandigimi farkettim. Iyiki de hazirlamisim.birseyler. zor oluyor ama sonrasi buyuk kolaylik
Pilav yaparimm birazdan. Kizimla.okuma yapacagim. Bana da firsat oluyor kitap icin. Bize de yumurta ve sut ve tereyağ dayanmiyor. Tabiki cok sukur yiyip icelim de. Tamami köyden geliyor o acidan sansliyiz.Bu dogal urunler de olmasa buranin cekilecek.hic bir yani yok
Orası neresi :)

Ponçik kızımın yeni dişleri göründü. Birkaç gündür huysuzdu. 3 veya 4 dış birden çıkıyor. 2si göründü.2si şiş ve kırmızı
Gözün aydın bana diş demeyin tam 1 sene sürdü diş huysuzluğu :D
Daha 4 tane çıkacak bi de kabus valla düşündükçe içimi bir korku kaplıyor

Selam kizlar, gelemedim bir sure, mulakatlarim vardi, once bir selam vereyim dedim, simdi gidip gecmisi okuyacagim.
Haftasonu bol harcamali gecti, 400$ kadar harcadik, esimin patronuna ve esine yeni yil hediyesi, bir iki tane Turkiye icin hediye, kiza mont (kucuk kiz montlari ne tatli), et, balik, kahvaltilik, sebze, meyve, biraz kuru gida.
Elektrik 79$ gelmis, diger faturalar kiraya dahil Allahtan, ozellikle isinma yuklu olurdu, evde iyi isiniyor, hep t-shirt giyiyoruz.
Simdi bir mulakat yaptim insan kaynaklariyla, iyi gecti, bir sonraki gorusme yeni yilin ilk haftasi olacak.
pure hazel pure hazel gecen hafta persembe cok yagdi kimse evinden cikmadi ama benim tum gun mulakatim vardi ve evde cocuklarla mumkun degil, baskasi gorse ne uslu mulayim cocuklar bunlar der, benimkiler bana canavar kesiliyor, mecbur sabah ilk trene bindim, ofise geldim.

Iyi aksamlar kızlar
Eşim bugun de çalışıyor, kahvaltian sonra onu gönderdik. Cok yorgunum kac gündür uykular haram yine kızım cok fazla uyanıyor🙄
Küçük bir market alışverişi yapabiliriz.
Bugünkü menum hindili pilav, salata, ayran😋
Ya bizde de uykular cok kotu, aksam 7:30 da yatti, gece 3 de kalkti uyutamadim, 5`te geri uyudu. Ozellikle tam ne zaman uykuya ihtiyacim var ya da gece kalkip calismam lazim bizim kiz da ayakta, onu duyan oglan da geliyor, ya yatin uyuyun ne isiniz var sabahin 5`inde ayakta diyorum.

Uyguluyor muyuz bakalım??
Biz uyguluyoruz gibi, hic kotu borcumuz olmadi, daha krediye de girmedik, benim su isim bir hallolsun yasayacagimiz yeri secip ev almak istiyoruz, iste o zaman ince hesap yapmamiz gerek, mortgage i kim bilir kac sene oderiz. Ah bir de cocuklarin istekleri gercekten buyudukce artiyor, dun oglan tutturdu
Bu arada İngiltere'de yeni bir tip coranavirus tespit edilmiş mutasyon geçirmiş. Birçok ülke İngiltere ile uçuşları durdurmuş.
Off kurtulamayacakmiyiz bu illetten nedir

Kizlar iyi aksamlar. Bizim tayin isinden bahsetmistim size tayinimiz bir kac ay once cikti o siralar buraya girmedigim icin yazmamistim. Esimle ortak karar alarak tasinma isini yaza erteledik. Yinede arada kiralik daire ilanlarina bakiyoruz uygun bir daire cikarsa daha erkende gidebiliriz. Gecenlerde bir daire gorduk ama kacirdik malesef simdi esimin orda gorev yapan bir arkadasi var baya uygun fiyata bir daire buldu bize sagolsun. Ev sahibiyle de gorustuk yarin gidip bakacagiz eve. Icimize sinerse tutacagiz sinmezse yaza kalacak yine tasinma isi. Aileler baya gonul koydugu icin hevesimiz biraz kacti bu yuzden esimdede bende burukluk var biraz. Bu sureci sıkıntısız atlatmak icin dualarinizi istiyorum kizlar.

Ya bizde de uykular cok kotu, aksam 7:30 da yatti, gece 3 de kalkti uyutamadim, 5`te geri uyudu. Ozellikle tam ne zaman uykuya ihtiyacim var ya da gece kalkip calismam lazim bizim kiz da ayakta, onu duyan oglan da geliyor, ya yatin uyuyun ne isiniz var sabahin 5`inde ayakta diyorum.
Kolay gelsin Zeynepcim, mulakat ve başvuru süreçleri başlı başına cok zor. Atak dönemidir inşallah cabuk geçer. Bir de senin stresini anlıyorlar sanırım. Yarın bi gün kalk okula gideceksin desen kalkmazlar. O sabah 5 nasıl bir saat gercekten ben de anlamiyorum 5 ten sonra biz de dogru düzgün uyumuyoruz 🙄

Günaydın kızlar
Dün akşam evimize döndük.
Her eve dönüşte içimde bir burukluk oluyor ailem çok uzakta değil. arabayla yarım saat yol. Ama yinede kötü oluyorum oğlum da orda çok keyifliydi. Çok şükür ki varlar 🙏🤎
5 lt biryağ
5 kg baldo
1 kg kuru fasulye
1 fairy bulaşk deterjanı
Pestil
Süzme yoğurt
Patates soğan
Bunları annem koydu 🙏
Ailem besi kestirmişti bizde ortaktık 20 kg kadar da et getirdik.
5 günlük harcamam 55 ₺

Back
X