- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.878
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #83.861
Herkese merhaba iyi aksamlar dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu canım tatlı oldu teşekkürler
Merhaba kızlar,
Bugün ailemden cok güzel bir haber aldım. O kadar beklenmedik bir seydi ki... cok mutluyum, insallah hayırlı olur, mutluluk getirir. ne kadar uzun sürerse sürsün asla umudu kaybetmemek ve sabretmek gerektiğini bir kez daha gördüm![]()
Orası neresi :)Selam kizlar. Sabah kahvalti yaptum mutfagi topladim. Biraz oglumla ilgilendim.Öğlen 2 saat dersim vardi.onu yaptim. Sonra oglani uyutup yemek yaptim.Kiyma ve patlican cikarmistim patates de.ekleyip oturtma yaptim. Yemeklerde kullandigim rcok seyi buzluktan kullandigimi farkettim. Iyiki de hazirlamisim.birseyler. zor oluyor ama sonrasi buyuk kolaylik
Pilav yaparimm birazdan. Kizimla.okuma yapacagim. Bana da firsat oluyor kitap icin. Bize de yumurta ve sut ve tereyağ dayanmiyor. Tabiki cok sukur yiyip icelim de. Tamami köyden geliyor o acidan sansliyiz.Bu dogal urunler de olmasa buranin cekilecek.hic bir yani yok
Gözün aydın bana diş demeyin tam 1 sene sürdü diş huysuzluğuPonçik kızımın yeni dişleri göründü. Birkaç gündür huysuzdu. 3 veya 4 dış birden çıkıyor. 2si göründü.2si şiş ve kırmızı
Ya bizde de uykular cok kotu, aksam 7:30 da yatti, gece 3 de kalkti uyutamadim, 5`te geri uyudu. Ozellikle tam ne zaman uykuya ihtiyacim var ya da gece kalkip calismam lazim bizim kiz da ayakta, onu duyan oglan da geliyor, ya yatin uyuyun ne isiniz var sabahin 5`inde ayakta diyorum.Iyi aksamlar kızlar
Eşim bugun de çalışıyor, kahvaltian sonra onu gönderdik. Cok yorgunum kac gündür uykular haram yine kızım cok fazla uyanıyor
Küçük bir market alışverişi yapabiliriz.
Bugünkü menum hindili pilav, salata, ayran![]()
Biz uyguluyoruz gibi, hic kotu borcumuz olmadi, daha krediye de girmedik, benim su isim bir hallolsun yasayacagimiz yeri secip ev almak istiyoruz, iste o zaman ince hesap yapmamiz gerek, mortgage i kim bilir kac sene oderiz. Ah bir de cocuklarin istekleri gercekten buyudukce artiyor, dun oglan tutturduUyguluyor muyuz bakalım??
Off kurtulamayacakmiyiz bu illetten nedirBu arada İngiltere'de yeni bir tip coranavirus tespit edilmiş mutasyon geçirmiş. Birçok ülke İngiltere ile uçuşları durdurmuş.
ÇankırıOrası neresi :)
Güzel oldu canım
Anlıyorum :)Çankırı![]()
Kolay gelsin Zeynepcim, mulakat ve başvuru süreçleri başlı başına cok zor. Atak dönemidir inşallah cabuk geçer. Bir de senin stresini anlıyorlar sanırım. Yarın bi gün kalk okula gideceksin desen kalkmazlar. O sabah 5 nasıl bir saat gercekten ben de anlamiyorum 5 ten sonra biz de dogru düzgün uyumuyoruzYa bizde de uykular cok kotu, aksam 7:30 da yatti, gece 3 de kalkti uyutamadim, 5`te geri uyudu. Ozellikle tam ne zaman uykuya ihtiyacim var ya da gece kalkip calismam lazim bizim kiz da ayakta, onu duyan oglan da geliyor, ya yatin uyuyun ne isiniz var sabahin 5`inde ayakta diyorum.