Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gece gece eşimin gömleklerini de ütüledim her güne bir gömlek.
Yarının menüsü belli ıspanak yemeği,makarna ve havuç tarator.
Bugün diyetimin ilk günüydü zor geçiyor çok acıktım sabah kahvaltısı hayali kuruyorum 😋
Bir ay tartılmayayım diyorum hiç denemedim ama.benim motivasyon kaynağım eksi görmek,göremezsem eğer bırakırım diye korkuyorum🙄

Çok iyiymiş fiyatı. Yakınımızda güzel bir okul vardı göndermek istiyorduk ama kıyafet ve kırtasiye hariç 43 bin olmuş. İlkokul için bizi aştı maalesef. Daha uygun bir okul arayışındayız. Yaşadığımız şehirde özel hastane ve okul gereksiz pahalı maalesef.
Evet zaten fiyati uygun oldugu icin gonderiyoruz. Buyuknsehirlerdeki fiyatlar olsa sanirim gonderemezdik. Arkadan kucuk de geliyor. Ikisi ayni anda zorlardi. Bu arada kurum Bahcesehir. Ankaraa bazi.semtlerdeki fiyati buranin 2 kati nerdeyse. Umarim.gonlunuze gore.bir okul.bulursunuz siz de.

Gece gece eşimin gömleklerini de ütüledim her güne bir gömlek.
Yarının menüsü belli ıspanak yemeği,makarna ve havuç tarator.
Bugün diyetimin ilk günüydü zor geçiyor çok acıktım sabah kahvaltısı hayali kuruyorum 😋
Bir ay tartılmayayım diyorum hiç denemedim ama.benim motivasyon kaynağım eksi görmek,göremezsem eğer bırakırım diye korkuyorum🙄
Ilk gunler cok zor geciyor. Sakin pes etme sonrasi guzel oluyor
Bence haftada bir tartilabilirsin. Allah yardimcin olsun😊

Canım önce şerbeti hazırlıyoruz ki soğusun sıcak tatlı soğuk şerbet olacak.
İki buçuk su bardağı toz şeker ve 2 su bardağı su kaynatiyoruz. Kaynadıktan sonra 15 dakika daha duracak kısık ateşte. İndirirken birkaç damla limon sıkılıyoruz.

Hamuru için 3 su bardağı un ve 2 su bardağı ılık su .bir yemek kaşığı şeker. bir fiske tuz bir yemek kaşığı Maya veya bir paket maya ekleyip oldukça cıvık bir hamur yoğuruyoruz. sonra bu hamur yarım saat mayalanacak.
Hamuru kızgın yağ atarken elimizle şekil vereceğiz ve kaşığı mızı sürekli yaglayacagız bunun için istersen Google'dan videolara bak yoksa anlayamıyor bilirsin. Hamurun kıvamını tutturmak ve o şekli vermek biraz sıkıntı.
Ama çok lezzetli kıtır kıtır oldu ❤️❤️

Ilk gunler cok zor geciyor. Sakin pes etme sonrasi guzel oluyor
Bence haftada bir tartilabilirsin. Allah yardimcin olsun😊
Biraz kilo aldım, diyete baslayacam diye canım ne istiyorsa yapıp yedim şuan başlangıç kilomu bile bilmiyorum 😂 bir hafta sonra bir tartılırım bakalım

Back
X