- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
- #84.421
Çok taze ve çıtır çıtır görünüyor

canım afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok taze ve çıtır çıtır görünüyor
Harika gorunuyor
Evet zaten fiyati uygun oldugu icin gonderiyoruz. Buyuknsehirlerdeki fiyatlar olsa sanirim gonderemezdik. Arkadan kucuk de geliyor. Ikisi ayni anda zorlardi. Bu arada kurum Bahcesehir. Ankaraa bazi.semtlerdeki fiyati buranin 2 kati nerdeyse. Umarim.gonlunuze gore.bir okul.bulursunuz siz de.Çok iyiymiş fiyatı. Yakınımızda güzel bir okul vardı göndermek istiyorduk ama kıyafet ve kırtasiye hariç 43 bin olmuş. İlkokul için bizi aştı maalesef. Daha uygun bir okul arayışındayız. Yaşadığımız şehirde özel hastane ve okul gereksiz pahalı maalesef.
Ilk gunler cok zor geciyor. Sakin pes etme sonrasi guzel oluyorGece gece eşimin gömleklerini de ütüledim her güne bir gömlek.
Yarının menüsü belli ıspanak yemeği,makarna ve havuç tarator.
Bugün diyetimin ilk günüydü zor geçiyor çok acıktım sabah kahvaltısı hayali kuruyorum
Bir ay tartılmayayım diyorum hiç denemedim ama.benim motivasyon kaynağım eksi görmek,göremezsem eğer bırakırım diye korkuyorum![]()
Tarif gelsin mi
Canım önce şerbeti hazırlıyoruz ki soğusun sıcak tatlı soğuk şerbet olacak.Tarif gelsin mi![]()
Bu ay 1000 tl ekstradan hastane masrafımız oldu bizim. Benim ve küçük kızın. Bu ay birikime zorMaaşa son 9 güniyi gidiyorum şimdilik.
Cok tesekkur ederimstrawberry_cake cok sevindim. Gecmis olsun tekrardan
Biraz kilo aldım, diyete baslayacam diye canım ne istiyorsa yapıp yedim şuan başlangıç kilomu bile bilmiyorumIlk gunler cok zor geciyor. Sakin pes etme sonrasi guzel oluyor
Bence haftada bir tartilabilirsin. Allah yardimcin olsun![]()
Yaprak dökümü bir bataklık çıkamıyorumGünaydın kızlar
Sabah eşimle kendime sağlıklı kahvaltı tabağı hazırladım.cocuklara da pankek yaptım.
Şimdi oturdum yaprak dökümünü izleyeceğim sonra işlere kaldığım yerden devam edeceğim .