Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz fazlasiyla yedik kizlar hamsiyi. Esim.zaten hamsi disindaki balijlari biraz zorla yiyor. Bu sebeple.genelde 1 kilo hamsi yanina da 1 buyuk balik aliyoruz. Dun mesela hamsi yoktu sadece somon yapmistim. 1 tane yedi ama cok keyif almadan yedi doymak icin😂 keske baligi daha cok sevseydi ben bayiliyorum zira😍
Ben de tam tersi büyük balık severim hamsiyi sırf tembelliğimden yemiyorum 🤦🏻‍♀️ Balıkçılar temizlemiyor onu :))

Dersler bittikten sonra evrak işlerim vardı onları hallettim
Yarın pazar alışverişi olur buz dolabının raflarını çıkarıp yıkadım.
Bugün sıfır harcama.toplamda 13 gün sıfır harcama oldu ugrasmasaydım hafta sonu yasakları sebebiyle 5-6 günü geçmezdi.
Hiçbir şey gayretsiz olmuyor birikimde gayretsiz olmuyor.birikim yapıyorsak kalan parayla idare etmemiz gerekiyor.
Maaşlar belli hesap kitabı yaptım yarın hedefim olan 10 Gr altını alacağım 🧿

Bende bu var kizlar ama illaki o tombul yerine damlıyor kaldirirken. Valla dediklerinizi alayim birde.

Eklentiler

• Screenshot_20210114_230036_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20210114_230036_com.android.chrome.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 98
Eşimin hala zamı :63: belli olmadı

Bizimkinin de ay sonu belli olacak. Heyecanla bekliyoruz 😅
İnşallah gönlünüze göre olsun kızlar. Şu dönemde düzenli gelirimiz olup hem ödemelerimizi hem de birikimlerimizi yapabildiğimiz için şanslıyız. Şimdi personel çıkarmak falan yasak, herkes evde faizler yüksek dolayısıyla tüketim de az, bu yüzden pandeminin ekonomik etkilerini daha anlayamadık. Bu yıl ve gelecek yıl daha net hissedeceğiz. Birkaç gün önce kuzenim kurumsal büyük bir bir holdingteki işinden çıkarıldı mesela hiç hesapta yokken (çıkaramadıkları için yıldırıp zorla istifa ettirdiler daha doğrusu), biri bebek iki çocuk var, eş çalışmıyor, ev borcu ödüyorlar. Tazminatı bir süre idare edecek ama iş aramak zorunda. Allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun.

10 yıl önce değil ama şu anda birikim yapmak çok daha önemli.

İnşallah gönlünüze göre olsun kızlar. Şu dönemde düzenli gelirimiz olup hem ödemelerimizi hem de birikimlerimizi yapabildiğimiz için şanslıyız. Şimdi personel çıkarmak falan yasak, herkes evde faizler yüksek dolayısıyla tüketim de az, bu yüzden pandeminin ekonomik etkilerini daha anlayamadık. Bu yıl ve gelecek yıl daha net hissedeceğiz. Birkaç gün önce kuzenim kurumsal büyük bir bir holdingteki işinden çıkarıldı mesela hiç hesapta yokken (çıkaramadıkları için yıldırıp zorla istifa ettirdiler daha doğrusu), biri bebek iki çocuk var, eş çalışmıyor, ev borcu ödüyorlar. Tazminatı bir süre idare edecek ama iş aramak zorunda. Allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun.

Sağol canım güzel dileklerin için 🙏
Allah kuzeninin yardımcısı olsun gerçekten çok zor. İnşallah en yakın zamanda iş bulur.
yasaklar kalktığın an eşimin işyerinden de çıkarmalar olur. Eşimin de 100.000 yakın tazminatı var eskiden olsa eşimi çıkarsınlar isterdik. Ama şimdi Allah korusun diyoruz piyasa çok kötü.

Ayin 5inde yatmasi gereken kçö ancak bugun yatti. Onda da yeni yil zammi yok, cunku ekim kasim aralik maaslarinin ortalamasindan hesaplaniyormus. Bizim ekibin yüzde 80i kçöde. Sabahtan beri 40 kisi aradi, cok haklilar. Ama elimden ne gelir? Biz calisip tam maas alanlar biraz birlestirip zor durumda kalan ekip arkadaslarimiza yollayacagiz. Ama calisan 11 kisi calismayan 44 kisi. Neye yeter?

Bizim sirket yine insafli, ay basinda 1200er lira yatirdi destek olarak. Ama kirasi faturasi olana imkani yok yetmez.

Kuzenine ve benzer durumdaki herkese allah yardim etsin, istifa durumda tazminat alabildi mi? Öyleyse yine de cok sansli. Issizlik maasi durumu da olur belki, akmaz ama damlar.

Ayin 5inde yatmasi gereken kçö ancak bugun yatti. Onda da yeni yil zammi yok, cunku ekim kasim aralik maaslarinin ortalamasindan hesaplaniyormus. Bizim ekibin yüzde 80i kçöde. Sabahtan beri 40 kisi aradi, cok haklilar. Ama elimden ne gelir? Biz calisip tam maas alanlar biraz birlestirip zor durumda kalan ekip arkadaslarimiza yollayacagiz. Ama calisan 11 kisi calismayan 44 kisi. Neye yeter?

Bizim sirket yine insafli, ay basinda 1200er lira yatirdi destek olarak. Ama kirasi faturasi olana imkani yok yetmez.

Kuzenine ve benzer durumdaki herkese allah yardim etsin, istifa durumda tazminat alabildi mi? Öyleyse yine de cok sansli. Issizlik maasi durumu da olur belki, akmaz ama damlar.
Saolasın canım evet şükür tazminatını da aldı allahtan da o bir süre idare edecek. zaten istifa et tazminatını verelim yoksa daha uğraşır yöneticin seninle demişler gayrı resmi.

Back
X