Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar
Sabahtan ders yaptım. O bitince kızları yedirdik. Akşam için kıymalı yaprak sarması yaptık. Cok severim hatta en sevdiğim yemek bile olabilir 😍 kızlar uyurken bi yeşil çay içtim dinlenmelik. Akşamüzeri 2 ekmek alırız. Bir de yufka alırım sabaha gözleme yaparım cocuklar sever. Başka bir harcamamız olmaz inşallah.
Ayy aklıma geldi buzluktaki sarmayı pişirmem lazımdı :))

Selam kızlar.
Gelemedim bir türlü.
Rutin işleri yaptım. Öğlen 2 gibi arkadaşım aradı ,okula imzaya gelmiş,bı kahveni içerim dedi. Bende gel buyur dedim.
Hemen bı zebra kek yaptım. (Okula bazen yapar götürürdum,sever kekimi).
5e doğru kalktı. Aşağı indim yolladım, dönüşte markete girdim. Süt,ekmek aldım. İşkembe vardı temizlenmiş paketlenmis,aldım.yarin eşim evde olmaz rahat rahat yaparım( kendisi nefret eder🤢)

Sonra eşim marketten aldı beni eve geldik. Fırında patatesli tavuk ,salata,ayrandi menümüz..

İyi akşamlar kızlar
Bebemi uyuttum, çayı demledim geldim 🥰
Eşim işten gelince, bir koşu markete gidip geldim.
Bir bütün tavuk
Beyaz peynir
Çöp poşeti
Cips bisküvi çikota vs 60 lira tuttu.

Pınar süt 7,45 olmuş eskiden bu fiyata organiğini alırdık. Kimse korkudan bunları haber bile yapmıyor. Ne olucak bu halimiz.

İyi akşamlar kızlar
Bebemi uyuttum, çayı demledim geldim 🥰
Eşim işten gelince, bir koşu markete gidip geldim.
Bir bütün tavuk
Beyaz peynir
Çöp poşeti
Cips bisküvi çikota vs 60 lira tuttu.

Pınar süt 7,45 olmuş eskiden bu fiyata organiğini alırdık. Kimse korkudan bunları haber bile yapmıyor. Ne olucak bu halimiz.
Süt bile alamayacak hale gelmek cok kötü. İnsanlar cok zorlanacak. Hepimiz tabi..

güle güle giyin canım :)
Teşekkür ederiim 😊
Canım hangi kitapları aldın☺️
güzel günlerde giyinin kıyafetleri 🤎
Q bebek yayınlarının kitaplarını canım ♥️
Dil gelişimi,duygularım,kavram ve dikkat gelişimi,etkinliklerle gelişiyorum.
Bunların yanına ek olarak 'babam yanımdayken" 🌻
Ve teşekkür ederim😍

Gün harcaması 90 lira muayene ücreti.120 kusur lira market ve manav

Teşekkür ederiim 😊

Q bebek yayınlarının kitaplarını canım ♥️
Dil gelişimi,duygularım,kavram ve dikkat gelişimi,etkinliklerle gelişiyorum.
Bunların yanına ek olarak 'babam yanımdayken" 🌻
Ve teşekkür ederim😍

Gün harcaması 90 lira muayene ücreti.120 kusur lira market ve manav
Teşekkür ederim canım, not aldım 🤎

Iyi geceler kizlar
Sabah kahvalti yaparken arkadaşlarımla online cay kahve içtik 😄
Süt kaynattim, Yoğurt mayaladim. Evi toparladim, robotu çalıştırdım. O sırada köri soslu tavuk ve kinoa salatası yaptım. Kızımı banyo yaptırdım tırnaklarını kestim falan.
Bir gün daha bitti.

Günaydın.
5 dersim var arkasından okula gideceğim. Benim kış lastiğim yok o nedenle arabamı çıkarmaya çekiniyorum. Okulum şehrin en karlı tepesinde :) taksi ile giderim muhtemelen gidiş dönüş toplam 50 tl civarı harcarım. Başka da masraf görünmüyor. Yemek dünden kaldı. Eşim şehir dışına gitti kalan yemek bize yeter.

Bugün kuaför işlerim var uzun zaman erteliyordum. 100 TL ona gider. Kullandığım cilt bakım ürünlerinin siparişini verdim. 450 tuttu hepsi. Altı ay gidiyor. Bir yıllık bulaşık makinesi ve çamaşır deterjanı alışverişi yaptım internetten. İndirim vardı. 300 TL de o tuttu. Oturduğum yerden 1000 TL harcadım. Uzun süreli kullanacağım şeyleri almak içimi rahatlatıyor biraz en azından.

Çok sagol canım..Kızımın dertleri bitmiyor 😵 ateşli hastalıktan kalan bir sıkıntı ya da sorunumuz yok çok şükür canım 🙏 ama başka sağlık sorunlarını çekiyoruz şimdi de üstümüze.insallah geçip gidecek,tüm çocuklar huzurla ve sağlıkla büyüsün ♥️
Kafam o kadar dönmüski oglun yazmisim. Atesli hastaliktan sıkıntı kalmamasina sevindim canim. Diger sıkıntılar da en kısa surede hallolsun insaallah. Allah sağlık sıhhat versin herkese hepimize😚

Bugün kuaför işlerim var uzun zaman erteliyordum. 100 TL ona gider. Kullandığım cilt bakım ürünlerinin siparişini verdim. 450 tuttu hepsi. Altı ay gidiyor. Bir yıllık bulaşık makinesi ve çamaşır deterjanı alışverişi yaptım internetten. İndirim vardı. 300 TL de o tuttu. Oturduğum yerden 1000 TL harcadım. Uzun süreli kullanacağım şeyleri almak içimi rahatlatıyor biraz en azından.
Hangi marka cilt bakım ürünleri kullanıyorsun canım?Araştırma yapıyorum da ben?

İyi günler herkese. Geç uyandık, kahvaltı yaptık akşam içinde karnıyarık hazırladım tenefüste pişiririm artık. Bugün akşama kadar dersim var.
Diğer konulardan etkilendim baya galiba borsayı arastırmaya başladım bakalım. Küçük miktarlarla denerim belki. Hoş elimi neye atsam elimde kalıyor ama 😅

Selam kızlar
Carrefourdan online sipariş oluşturdum.
Loreal elseve şampuan 3 ü1 arada krem şampuan
42,90 dan yerine indirimli 30 lira
Solo kağıt havlu 6lı 9,90
Pril makine tuzu
Pril tablet 45 li 29,90
Vim sirkeli kireç çözücü
Yapıştırıcı
Maden suyu
Ekmek
Carrefoursa süt
5lt su
Heinz kecap
Ve kekik
116 lira ödedim. 50 liraya yakın indirim oldu.
dün akşam kuru fasulye yapmıştım baya arttı
Bugün yanına şehriyeli bulgur pilavı yapıcağım ayran ve turşu yenir.
bugün hiç temizlik yapmadım. Oğlumla sadece ilgilendim.
amazon dan 3 kitap ve bölmeli tabak attım sepete oğlum için alacağım. Biraz daha indirim olurmu diye bekliyorum 😅
Kk kartım 6200 liraydı limiti 9200 yapmışlar kafalarına göre.

Back
X