- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.041
Ben de iyiyim canım, seni gördüğüme sevindim:)Hoşbuldum :) iyiyim sen nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de iyiyim canım, seni gördüğüme sevindim:)Hoşbuldum :) iyiyim sen nasılsın![]()
Yaaa teşekkür ederim canımmm :)Ben de iyiyim canım, seni gördüğüme sevindim:)
Bereketli olsun afiyet şifa olsun :)Günaydın kızlar
Dün akşam 20:30 gibi eve geldik.
Yufka ekmeği, domates sos, bamya,
Dana ciğer, sucuk. Mantar. Ve daha bir sürü şey koymuş annem, Sağolsunlar
eşimin işyerindende bir çalışanı yine ev yapımı lavaş getirmiş eşime. Birazını buzluğu koydum.
Allah kolaylık versin :)Günaydın kizlar erkenden başladı derslerim.
HosgeldinYaklaşım 2 aydır borsa mevzusu çok fazla karşıma çıkmaya başladı. Nereye baksam borsa borsa :) ben de girsem mi acaba mı derken ve 1 gr altın parası biriktirmek benim için 6 ay falan alıyorken bir cesaret geldi 55 TL ile 2 gün önce borsaya giriş yaptım. Çok küçük bir tutar olsa da altın için para biriktirirken paramın değeri düşüyor nasılsa dedim. 55 TL benim gözden çıkarıp en az 6 ay aramayacağım bir miktar olduğu için o kadar ayırdım. Eşimle de konuştum her ay 50 TL verecek bana. Borçlar çok. 1 yıldır hesabına kitabına karışmıyodum 2 kere kredi çekmiş ek hesap dipte 3 kk dipte. Umarım dersini almıştır benim tasarruf yapalım demelerime kafa tutmalarının :) sağolsun benim ve evlatlarımızın her şeyi tam olsun istiyor ama biz asgari ücretliyiz biraz değil aşırı dikkatli olmalıyız ama işte kabullenemiyordu.
Konuyu dağıttım. Uzun vade düşünüp kendimi rahat bırakarak minik adımlarla borsaya gireyim dedim ben bi cesaret yani :) umarım hayırlı kazançlar elde ederim. Borsada olan varsa sizler için de hayırlı kazanç diliyorumben çok umutluyum umarım hüsrana uğramam.
8 ocakta 455 ten gram altın aldım bennaldım dükkandan çıktım yarım saat sonra 10 tl düştü altın ve yükselmiyor şubatı bekliyorum inşallah 20 tl kadar artar da 10 tl olsun kar ederim diyorum ne diyeyim![]()
Amin çok teşekkür ederim hoşbuldum :))Hosgeldininsaallah sizin icin de olumlu ve hayirli olur. Tesekkurler cevabin icin. Korkmuyor degilim.ama esime guveniyorum.temkinlidir. insaallah guzel.sonuclanir. Erkeklerin birikimi anlamasi.biraz.zaman aliyor.sanirim. En kisa zamanda borclarinizdan kurtulmanizi dilerim.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Yarınki dersler yapılmayacak diye biliyorum tatile girdiğimiz için.Merhaba kızlar
Dün akşam mutfağımı güzelce temizledim
Çabuk kirlenen baharat çekmecesi, bitki çayları kahvelerin bulunduğu çekmeceyi,kiler dolabını temizledim.mutfak dolaplarının dışını sildim.
Sabah eşimle kahvaltı yaptık çocuklara çorba yaptım.
Evi komple süpürdüm
Çamaşır attım
Tuvalet banyo kaldı onu da akşam temizlerim.
Bu arada 2 derse girdim 6 dersim kaldı
Yarında 9 saat dersim var işlerimi hallettim temizlik düşünmem artık iki gün.
Okul yapılacak dedi bize.sosyal medyada da herkes yapılacak diye yazmışYarınki dersler yapılmayacak diye biliyorum tatile girdiğimiz için.
Okul bir şey demedi bize ama arkadaşlarım yapmıyor diye ben de yapılmayacak diye düşünmüştüm.Okul yapılacak dedi bize.sosyal medyada da herkes yapılacak diye yazmış