- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #86.001
Çok sağol canımGüle güle kullanın canım.
Bakıcı işini ne yaptınız okul durumları nasıl?
İnsallah iyi insanlar çıkar karşınıza canım. Hayırlısı olsun hakkınızda. Cok zor bu işler çok.Çok sağol canım
Bakıcı işini Mayıs ayında araştırmaya başlayacağız.Henuz izindeyim ve okullar Ağustos sonu ya da Eylül'de açılacak diye su sıra kimseye bir şey demiyoruz.Mayista eş dost sormaya soruşturmaya başlayacağız.Umarim guvenecegimiz kisilere rastlarız...
Kendini yorma Alya. Robotu sal süpürsün.Herkese merhabalar
Mide bulantım müsade ederse ıspanak yemeği ve enginar yemeği yapacağım. Robot süpürge de odaları süpürür diye düşündüm.güç toplamaya çalışıyorum.
Yormadan idare etmeye çalışıyorum canım. Ama bir sürü başka iş de oluyor. Görmemeye çalışıyorum. Biraz da pis oturalım napalım.Kendini yorma Alya. Robotu sal süpürsün.
Azıcık tozdan kimseye zarar gelmez boşverYormadan idare etmeye çalışıyorum canım. Ama bir sürü başka iş de oluyor. Görmemeye çalışıyorum. Biraz da pis oturalım napalım.
Gozun aydin diyelim o zaman :)Sınavlar performans ödevleri sözlü notları derken yoğun bir hafta geçirdik
Bir de kayınvalide geldi üzerine sürpriz
Çok güzel disunmussunuz.Bir akrabamizin cocugu universite sinavina girecek, ailenin durumu yok, annem, kiz kardesim ve ben dersane ucretini karsilayacagiz, annem pesin fiyatina 7000 TL ye anlasmis, iyi bence. Zamaninda ben burs almistim dersahaneden, hatta gecen sene dersane sahibiyle bir egitim fuarinda karsilastik burada, yanina gidip kendimi tanitip burs verdikleri icin tesekkur etmistim.
Bereketli olsunCuma günü 3 çeyrek altın daha aldım 1 gram altın aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?