- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #87.281
5 makina çamaşırı nerede dinlendirdin öyleYaklaşık 5 makine çamaşır katladım herhaldebirikmiş iyice. 2 makine de astım yine.
Bir-kac parca eksik var markete gidilecek. Eşimle yürüyüşe çıkacağız sonbahar yaprak dökümünü cok seviyorum.
Akşama dışardan soylicez pizza düşündüm çocuklar istedi, bir de soguk baklava
Sağlık olsun onlarda yeterBende takip wtmek istiyorum gerçi bizim ilçede
Bim ve a yuzbir var başka yok market
Merhaba bahsettiğiniz arsa nerede acabaKucuk bir yer 200 m2. 45 50 arasi fiyati
Küçük bir odam var .çamaşırları kurutup ütü yaptığım. Valla orda birikiyor5 makina çamaşırı nerede dinlendirdin öyle
Bende katlıyorum ama dolaba yerleştirme kısmını bekletiyorum işgence gibi onları ayrı ayrı yerlerine kaldırmak
Merhaba ZeynepSelam arkadaslarim,
Sevgiyeyolculuk sana zahmet gecen paylastigin mucverin tarifini verir misin, sosyal medya pek kullanmiyorum. Mucver cok severim, arada yaparim, senin yaptigin da cok guzel gozukuyordu.
Market alisverisi 240$ tuttu, Turk marketine gittik, kahvaltilik falan aldik, o yuzden cok tuttu. Esim seni goturmeyecegim, sen gelince cok tutuyor diye takiliyor.
Cok yorgunum, dun Halloween di, sokak sokak gezdik, oglan kendi basina hallediyor da, kizin mecbur pesindeydim, bir de ben olunca mutlaka benim yapmami istiyor, anne gelsin, anne tutsun, babasina izin vermiyor. Sanirim birkac kilo seker cikolata topladik, biz de bir o kadar dagittik tabi, sokaklar cumbus yeriydi dun aksam. Annemin de hosuna gitti, ne guler yuzlu insanlar diyor.
Haftanin yemekleri yesil mercimek corbasi, yogurt corbasi (cocuklara), tavuk kizartma, kurutulmus taze fasulye yemegi, uydurmasyon firinda etli kabak yemegi, pilav, sekerpare. Firinda balik yapmistik, ondan da kaldi.
Bugünlerde geçecek inşallahSağlık olsun onlarda yeterBen hiçbirine gidemiyorum 1,5 aydır kalkmam yasak hep internetten söylüyorum nasıl özledim biraz yürümeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?