- 7 Kasım 2017
- 16.741
- 40.973
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
Bizde çokkk seviyoruz hamsiyibugün yarim kilo hamsi aldım 10 tl verdim oğlum da bende seviyorum yetiyor ikimize
başka bir şey almadım. geçerken manav reyonuna göz attım inanılmaz pahalı her şey.
yarın ne pisirsem die dusunuyorum
istanbul dayim kayseri ye gidicem ben ve oğlum:)ayy cok pahalıymış bilet nereye gideceksin
ben cok hediye verdim azalttım bayağı evet kullanmiyoruz ama zamanında cok yapildi . saklamam gerekenlerde var rahmetli annemin hatirasi diye ... yine bi paket yaptım . arkadaşım annesi onlarin yöresel bi çöreği var ne zaman yapsa gönderiyor bana . bende bi lif dantelli havlu patik bide oyalı başörtüsü koydum .Bende de bir sandik çeyız var hic kullanmadiklarim
Bende mercimek çorbası yaptim yarın için. biraz pilav ve fasulye var. turşu yoğurt falan eklerim yarın ıns rahatım yemek konusundabulgur pilavı mercimek çorbası ve gozlenmis patlıcanla kırmızı biberi kavurdum yedik .. bi ekmek aldik o kadar
mercimeği düdüklede yaptım biraz dibi tuttu ama tadını değiştirmedi
amacım cinekoptu ama çok çok pahalıydı. yarim kilosu 35 dedi. çinekop lezzetli çok severim. ınsallah artar da ucuza aliriz.Bizde çokkk seviyoruz hamsiyi
Havalar sıcak gitti diyor balikcilar o yuzden balik az
Insallah bollasir da istedigimiz gibi aliriz
Çinekop ozledim
Kayseride okudum üniversiteyi. Şimdi bi duygulandım ya. Ne güzel günlerdiistanbul dayim kayseri ye gidicem ben ve oğlum:)
gunaydinnnGünaydinlar hanimlar
Bu aralar cok canimi skan durumlar oldu hic kendimde degilim
Surekli bir seyleri unutuyrm daha 26 yasindayim ama kendimi 50 yasinda gibi hissediyrm
Bende balikciyi bi arayim bakalim fiyatlar nasilgünaydınlar. dün 45 tl toplam harcama, çoğu da market harcaması zaten.
dünden önceki günün harcaması 15 tl
bugün buzluktan hamsi çıkartmayı düşünüyorum, mercimek çorbası da var. salatalık malzemeye ihtiyaç var, alırsam sadece ona para veririm.
Ben bu yıl iki şekilde yaptım. 5 kilo rona çekip kaynattım 25dk kadar kilo başınada 1 yk zeytinyağı ekledim sıcak şekilde kapakları kapatım ters çevirdim. 5 kilo kadarda soyup doğradım onuda aynı şekilde yaptım o daha iri oldu tani. Biraz kayınvalideö verdi onunkinde biberde var. Bunları herseye kullanıyorum ben kahvaltıya yemeğe çorbaya acayip pratikKavanoz domates ve şişe şeftali sularını nasıl yapıyorsunuz ?
Ne kadar iyi yapmisin. Sezon tam acilip ucuzlasaydi bizde kasayla alip derin dondurucuya atiyoruz..bana iki ay önce kardeşim karadenizden bir kasa balık alıp yollamıştı. çinekop, hamsi, levrek, mezgit vardı. şimdi sadece iki poşet hamsi kaldı. birini bugün yaparım. diğerini de haftaya yaparım. şubat tatilinde memlekete gidicez zaten, dönüşte balık olursa kasayla alır gelirim. :) balıksız yaşayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?