• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bugün tek ucak bileti aldim 580 tl ye . onuda esim kendi kartindan aldirdi . yil basinda bir hafta izin aldim . kayinvalideme gidecegim . hem değişlik olur bize . gerçi geçen ay babannesi dedesi halasi geldiler iki hafta kaldılar ama geride iki amca bi hala daha var :)
ayy cok pahalıymış bilet nereye gideceksin

benim de evde cikartilacak malzeme cok .. ben araştıriyirum buluyorum oyle veririm . komsulara da sorarim . fazla ceyiz yapildi dagita dogita bitmedi . bir yandan çocuğun kıyafetleri var neyseki onları verecek yerlerim var . geçen bir battaniye verdim sifir komsuma . evi boşaltma durumum var kentsel dönüşüm ... yavaş yavas temizlik yapmak lazim

5+1 sinema sistemi .iki hazir yorgan bi yun yorgan verecegim .

fazla mutfak esyami yada takımı bozuk olanları da topladim yazlığa götürdüm orda lazim oluyor .
Bende kullanmadığım seyleri dağıttım . çok fazla el işi çeyizim var satacak ortam bulursam satacagim zamanında yapılan gereksiz ısraflar:işsiz:

İnsallah.
Sinav gorevleri de kurtarici oluyor
Bu hafta sonu çikmamis bana mtsk ve ady ogtmnlik gorevi sinavi
Aöfye başvuru yaptim bende
13-14 ocakta sinav

Öğlen yemek arasında pazara uğradım. Herşey ne kadar da pahalı öyle
Domates 7 TL (kahvaltı için ceri)
Yeşillik 9 TL
Zeytin 14 TL
Meyve yarın marketten alicam
Marketten su 7,60 TL
Çavdar ekmek 5 TL
Eşime hiç param yok dedim 100 TL verdi sağolsun

Kavanoz domates ve şişe şeftali sularını nasıl yapıyorsunuz ?
bildigin menemenlik yikayip robottan cekip kaynattim tuz attim sicakken kavanozlayip battaniyeye sardim.
ev yapimi seftali nektari diye baktm netten.
onlari da gene sicakken kavanoza ordan ters cevirip market posetine 4 er 5 er koydum.

ben bugun 10.5 tl ule günü kapadim.
arkadasin doğumgününü kutladik kafe de.
hediyesini onceden almıştım
2 tane fil mumluk...
8 tl kafede harcadim 2 50 tl de yol parasi.
Evde bir eksiğim yok cok şükür.

Back
X