vallahi kızlar hiç kendinizi üzüp sıkıntıya sokup emeklerinizi çula çaputa yatırmayın,benden size bir tavsiye...
yıllarca üst düzey yönetici olarak plazalarda çok şık ortamlarda çalıştım ve kıyafete o kadar çok para döktüm ki anlatamam.şimdiki aklım olsa, asla ama asla yapmazdım. o kadar basit taktiklerle tarz ve şık olabilirsiniz ki.
ben artık şöyle yapıyorum:
şık 2 adet pantolon (siyah ve lacivert) ( ya da 1 adet dizden çok hafif üste kalem etek) üstlerine 2 adet uzun kollu isteğe bağlı boğazlı ya da yuvarlak yaka düz bluz (siyah ve lacivert tercih ediyorum) , ve bunlarla kombinleyeceğim 3-4 adet hırka. bordo,tatlı bir kahverengi ve gri olabilir.... ve aksesuar. gümüş rengi, altın rengi iri küpeler,sallanan ya da halka. ayrıca uzun kolyeler. küpe ve kolyeleri farklı günlerde kullanıyorum. ve bir kaç tane fular.
saçlar bakımlı olsun yeter. hiç bir şey yapamazsam tepede prenses topuz yapıyorum, inanılmaz tarz duruyor.ve hafif makyaj..inanın çok para dökmeden de çok sade,şık ve zarif görünebilirsiniz.
yavaş yavaş kendinizi zorlamadan oturtursunuz tarzınızı...
aaa bu arada çok sevdiğim bir söz vardır; """insanlar kıyafetleri ile karşılanır, düşünceleri ile uğurlanır."""" çok d takılmamak lazım bu konulara

yeni işleriniz hayırlı olsun,bol kazançlar dilerim...