- Konu Sahibi pure hazel
- #20.001
613 tl trafik sigortasi 5 e boldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geçmiş olsun bizde oyleyiz buay hastaneye ilaca baya fazla odedikBizim her gun nerdeyse 100 tl lik harcamamiz oluyor dun 210 tl harcamisiz bunun 130 tl si oglumun muayene ve ilaclarina gitti geri kalan da ufak tefek seyler
Dun surekli ateslendi sabaha kadar basinda bekledim okula geldim babasiyla beraber kaldilar cuma bos gunum insallah pazartesiye kadar toparlarda icim biraz rahatlar
Aynen ben de tv,tel,kahve üçlüsü,Günaydın kızlar battaniyenin altından çıkasım yok eşim bugün evde sabah okula bıraktım kızımı eşim almaya gitcek birazdan ufaklıkla çizgi film seyrediyoruz
Yuh 19 a kargo mu olur hangi kargo buKargo deyince sinirim bozuluyor artik benimde
Istanbul ici kucucuk bi gonderi icin 19 tl odedim
Cok zam yapmislar
Bir cift kupe alti ustu
Kucucuk hafif birsey
Bastan sormadigima cok pisman oldum
Icime oturdu oderken
Ohh bu sogukta evde olmanın keyfini sürünAynen ben de tv,tel,kahve üçlüsü,
Nohut ısladım kolay yemek![]()
yataktan çıkmadım anlayacağınız zaten regl olacağım diye bacaklarım filan ağrıyordu . Kargodan mesaj geldi allah razı olsun teslim etmeye karar vermişler geliyor. Çay koydum biraz içim ekmek arası birşey yesem iyi olacak . Sonra markette gidip ufak birşeyler almam lazım sebze gibi . Akşama fırında soslu patates köfte , baharatlı arpa şehriye pilavı , domates çorbası salata ayran profiterol yapacağım. Ay bunların hepsini yapacağım yani karnım ağrıyor 
Amin canimÇok geçmiş olsun allah şifa versin canım
Tesekkur ederim gecen hafta ben hastaydim bu hafta oglum atesi yuksek olmasa yine cok sorun olmaz ama atesten cok korkuyorum benGeçmiş olsun bizde oyleyiz buay hastaneye ilaca baya fazla odedik