Merhabalar çarşıya gittik 710 tl ye iki çeyrek satın aldık. Aralık birikimim 4 çeyrek olmuş oldu. Arabamızı Ekim başı değişmiş elimizdeki birikimin yarısını arabaya eklemiştik buda 32 bin tl olmuş oldu 2000 tl ye kasko yaptırmıştık toplamdan 34.500 tl ye maal olmuştu . Sonra Ekim maaşımız ile yeniden birikime başladık. Az önce eşimle hesapladık Ekim Kasım aralık maaşımız ile toplam 10 çeyrek altın yapmışız. Kolyemin ucundaki büyük altını bozdurmak zorunda kalmış ve üzülmüştük an itibari ile onu geri almış olduk . Kuyumcu ile anlaştık elinde 1 tane o altından var bizim için ayırdı hafta sonu 10 çeyrek altının götürüp değiş tokuş yapacağız

Ekim’den beri de hiç tam maaş alamadık. İzne gidip geldiğimiz için Ekim’de 1200 tl kesinti oldu . Kasım’da 350 tl . Aralıkta da yüzde 20 den 27 vergi dilimine girdik yine 300 tl kesilmiş. Ocak maaşı ile birlikte her ay en az 1 tam altın hedefim var ayrıca eksi hesap için her ay 500 tl hesapta bırakmaya devam . Şubattan sonra tatile karar verip erken rezervasyon bitmeden tatili satın alacağız bakalım
Market gezdik alışveriş yaptık
Marul, pırasa , ıspanak , zeytin,mandalina,soğan,limon,havuç nar,portakal
Elma ,patates ,2.5 lt kola, 2 ekmek,Hindistan cevizi, maya,margarin,arpa şehriye , 10 lt su , 2 tane süt, 3 kg yoğurt 100 tl ödedik .
Eve geldik aldıklarımız yerleştirdim. Elmalı kurabiye yaptım yeşillik yıkadım. Pilav salata çorba masa derken yemek yedik . Yorulduk ya