Kizlar nasilsiniz :)
Telefon icin nakit avans cektik ya moralim bozuktu kafamda gelgitler vardi o kadar tasarruf yapiyorun her seyi erteliyorum tamkurtulacakken yeniden borc cikiyor en iyisi ne istiosam alayim kk ile dedim birkac gun kizdim durdum kendimize hesap kesim tarihini bekliyordum alisveral icin. Simdi yeniden dusundum kk birinden 2 ay sonra kurtulacaktik ama simdi yeniden 12 ay odeme cikti tamam ama en azindan nisanda bitecek bi kredi odemeniz var bunu unutma moralini bozma dedim kendime alisveris listemi guncelledim cuzdanimda kalan parayi kucuk hedefler kumbaramdaki parayi (bozukluklar) ve kasim ayi alisverisimden kalan birkac TL yi biraraya getirdim cuzdanimin bi gozunden de 15 TL buldum hic hatirlamiyorum onu oraya koydugumu

simdi 65 TL kagit 35.75 bozuk (1 TL 50 kr 25krlar) param var. Kucuk hedeflee kumbarama da on ve bes kr lari attim saymadim ama.
15 TL cuzdanima kkoydum 50 TL kenara ayirdim 35,5 TL(bozukluklar) market alisverisine ayirdim yetrigi kadar alicam onunla. 25 kr da buyuk kumbarama attim bereket olsun :)
Ayirdigim kagit 50 TL yi ne yapsam karar veremiyorum ayri bi kumbara yapip hic ellenmeyecekler adini verip esime soylemeden biriktirip cok zor durumda mi ortaya cikarsam ya da birikince birikince bi ihtiyacimi mi alsam yoksa bu ay da kk ya yuklenmemek icin alisveris parasina onu da mi eklesem.. ne dersiniz ? Harcarsam kenarda param kalmayacak.
Kızımın kumbarasinda sa para kalmadi 210 tl asi aldik 180 ödedik kalanini babam tamamlayacak sanirim.
Bir de dun dun dogum gunumdu babam t0 tl verdi. Onu tamamen kendime mi ayirsam yoksa ortak kumbaraya mi atsam ne yapsam sanki kendime ayirirsam esime ayip olur gibi geliyor ama bir yandan da o bana harclik verildi diyorum kafam cok karisik dostlar yaaa bu kadar uzun yaziyi da sonuna kadar okuduysaniz valla cok cok tesekkur ederim :)