• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İşte tam da bunu kastetmiştim, soğanlı pul biberli ohh mis, yanına ev yapımı yoğurt turşu:kk77: bu hafta bende alayım listeye
Ben bu tedavi sürecinde 52 lerden 55 leri görmüşüm sanırım hormonların etkisi bir gün protein bir gün sebze gidiyoruz ancak öğlen yemekhane yemeği düzeni şaşırttı bugün de gün uzun sürünce yemeği kaçırdık yine kısır tarator filan atıştırdım, pek dengeli olmadı. Transfere kadarki süreçte yağımı biraz daha azaltmak istiyorum ki gebelikte rahat Aralıkta olabileyim.

Renklilerde ve siyahlarda perwoll sıvı açığa yakın renklileede nevresimlerde persil sıvı. Beyazlarda ariel toz.

Annem kullanır onu tüllere beyazlara gömleklere filan ekler sanırım beyazlatıcı etkisi vardı.

Ben beyazlar için karbonat limon tuzu filan da kullanıyorum. Güzel oluyor.

Diyet yaptığım ilk dönemler çok katıydı. Nar ekşili sos konusunda beni de beslenme uzmanı uyarmıştı. Bir arkadaşımız çok ünlü bir firmanın sosis salam üretim bölümünde staj yapmıştı normalde yerken asla yiyemezdi. Bize siz de yemeyin iyi değil derdi zaten benim hiç bir zaman aram olmadı sucuk hariç.
Sucuğu severim, pazar kahvaltısını çeşitli yapmak hoşuma gider ne yaparsam yanına mutlska biraz sucuk yaparım. Pastırmayı severim ama çemensiz bile tende koktugu için yılda 1-2kez ancak yerim. Salamı hiç yemem sosise bariz bi mesafem yok aslında ama arkadasın gibi çevremde anlatan olunca elim gitmiyor bir turlu, bide cocuklardan sonra gormesin diye de alamıyorum. Nar ekşisini kısırda falan çok severim, bazen salataya koyarım ama bu olayı yeni ogrendim şok oldum bilinen markaları kullandığım halde yazdım bi kenara onuda

Ben bu tedavi sürecinde 52 lerden 55 leri görmüşüm sanırım hormonların etkisi bir gün protein bir gün sebze gidiyoruz ancak öğlen yemekhane yemeği düzeni şaşırttı bugün de gün uzun sürünce yemeği kaçırdık yine kısır tarator filan atıştırdım, pek dengeli olmadı. Transfere kadarki süreçte yağımı biraz daha azaltmak istiyorum ki gebelikte rahat Aralıkta olabileyim.
Zaman zaman denge şaşabilir çok normal ana ben kafaya takılacak bir durum oldugunu sanmıyorum sen dikkatlisin bu konuda yazdıklarından anlasılıyor:rapci:

Ben bi ara çilgin gibi nar eksili sos kullaniyordum salatada.
Sonra limon kullanmaya basladim
Hatta az once mutfagi toparlarken esime dedim artik sosu hic aramiyorum. Salatada limon harika.
Kv el yapmi nar eksili sos ve nar eksisi de getirdi sagolsun.

Konservelerime baktim. Yeteri kadar var. Ama her hafta 1 kg aliriz domates kis da olsa. Zararli biliyorum ama illa lazim oluyor yemeklerde

Salam sosis asla yemeyiz kizlar:63:
Sucukcuyuz biz.

Sucuğu severim, pazar kahvaltısını çeşitli yapmak hoşuma gider ne yaparsam yanına mutlska biraz sucuk yaparım. Pastırmayı severim ama çemensiz bile tende koktugu için yılda 1-2kez ancak yerim. Salamı hiç yemem sosise bariz bi mesafem yok aslında ama arkadasın gibi çevremde anlatan olunca elim gitmiyor bir turlu, bide cocuklardan sonra gormesin diye de alamıyorum. Nar ekşisini kısırda falan çok severim, bazen salataya koyarım ama bu olayı yeni ogrendim şok oldum bilinen markaları kullandığım halde yazdım bi kenara onuda
Nar ekşisini biliyordum ben belli zaten üzerinde ciddi ciddi yazıyor sos ve ekşi diye reyonda fark ediyorsun fiyatlarda farklı . Örnek vereyim mesela 3 tl ye olan var 10 tl ye olan var gibi . Salataya çok yakışıyor nar ekşisi zeytinyağı bizim masada sosluk dolu . Eşimin masada görevidir salatayı soslamak :dondurma: sucuk pastırma şahin alıyoruz . Pastırma çok nadir aşırı pahalanmış ya :bicak:ciddi ciddi şaşırdım sucuk kendimiz yapıyoruz ama imkan yoksa şahin alıyoruz :KK45: markette dana sosis fark ettim ama almadım ya daha önce hiç denemedik diye kötüyse birde . Annemin evinde de senede 2 filan ancak yenirdi sosis:KK15:

Benim zaten diyetisyen maceram kilo kaynaklı olmadı temiz besleneyim vücuduma iyi davranayım yağ oranım da düşerse artısı oldu. Aslında ona göre bilinçli imişim ama hep yeni şeyler öğreniyorum da. Ha iyi oldu mu oldu 58 lerden 52 leri gördüm :)) keşke bu süreçte güzel de egzersiz yapabilseydim Harika olurdu ancak ona cidden ne enerjim ne de vaktim kaldı :))

Zaman zaman denge şaşabilir çok normal ana ben kafaya takılacak bir durum oldugunu sanmıyorum sen dikkatlisin bu konuda yazdıklarından anlasılıyor:rapci:
İşte takıntı boyutuna gelmemek için şu an böyle yapmak beni rahatlatan bir davranış kadın da çözdü huyumu nabzıma göre veriyor Şerbetimi :))

Karnım acıktı yanlız :KK57: bukadar yemek konuşmaya

Biz sosis salam alıyoruz ama kendimize değil sokaktaki hayvanlar için. Biliyor musunuz kediler mesela yemiyorlar pek, köpekler de önce bir iyice kokluyorlar evirip çeviriyorlar eğer çok açlarsa yiyorlar. Bence bu bile bi ölçüt.

Valla naptim az once .
Mikrodalgaya bi patates atiim. Tereyag ve kasar da koydum. Mini kumpir
Ayyy suan utandim kendimden.gdce gece yedigim seye bak:olamaz::olamaz:
Pureeee of ama ya canım istedi bak . Bende nefis yemeklerden yeşil Mercimek çorbası tarifi bakıyorum. Bu hafta blenderdan geçirerek olanı deneyeceğim sonraki hafta da erişteli olanı :dondurma: herkes çok güzel şeyler yazmış . Ben neden daha önce denemediysem. Artık haftada 1 kendime hedef koyacağım her hafta 1 değişik tarif deneyeceğim

Sosiste Pınar aldım 200 gramdı ne öyle birşey di . Kuru soğan 4 tl di patates 3 tl havuç 3 tl kıvırcık 3 galiba emin değilim roka 1 tl maydonoz 1 tl di . Çikolata Fiskobirlik 400 Gram 6.5 tl di sanırım. Sosiste 7 miydi ne .
Fıskobirlik fındıkexmesini denedim biraz fazla tatlı ama guzeldi. %70 fındık olmadı hoşuma gitmişti. Afiyet olsun

Pureeee of ama ya canım istedi bak . Bende nefis yemeklerden yeşil Mercimek çorbası tarifi bakıyorum. Bu hafta blenderdan geçirerek olanı deneyeceğim sonraki hafta da erişteli olanı :dondurma: herkes çok güzel şeyler yazmış . Ben neden daha önce denemediysem. Artık haftada 1 kendime hedef koyacağım her hafta 1 değişik tarif deneyeceğim

Bunu ben gecen yil denedim cok etkili oldu cok zevkli oluyor.ayrica yesil mercimege bayilirim bu hafta tavsiye uzerine icine pismeye yakin ayva dogradik cok degisik oldu ama sevdim

Bunu ben gecen yil denedim cok etkili oldu cok zevkli oluyor.ayrica yesil mercimege bayilirim bu hafta tavsiye uzerine icine pismeye yakin ayva dogradik cok degisik oldu ama sevdim
Sen niye uyumadın aaaa bende sen uyudun diye whatsapptan dönmedim

Back
X