Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Neredeyse her gün cinsellik yapıyoruz. Belim kalça ağrıdan ölüyor bazen yine de geri çevirmemeye çalışıyorum. Ama hizmetçi gibiyim. Bu ne böyle. Bana yardım ediyor ev işlerinde ama anlamıyor aile olduğunu hala anne babasıyla konuşup hareket ediyor. Evdeki ikinci el baza satılacak babam gelsin. Kontrole gidicem babam gelsin seni arabayla götürür. Bu arada PDR mezunuyum.
Pdr mezunu iseniz benim anlatmaya çalıştıklarıma akademik olarak zaten hakimsiniz . Eşinizin eş kimliği kazanması için ne yapılması gerekiyor benden daha iyi bilecek vasıftasınız akademik olarak. Geleceğiniz için bu konu üzerine sabırla emek verin. Tavsiyem bu kadar. Umarım gönlünüzce olur her şey

Eltingil kv de kaliyor olmasin aciyorlardir her yeri geliyordur bu kadar bizim eltinin evi altli uslu degil ama kv den cikmaz cocuklarida hep orda orda yiyip icip yatiyorlar kv bir keresinde 180 tl su faturasi geldi dedi bizim elti bize 5 tl geldi demesin gulerek evine ne zaman gitsek bir tane sebze meyve olmaz dolabinda kv gili cok guzel kullaniyorlar
Zaten hep birlikte yenip içiyor. Ondan olabilir bilmiyorum. Allah elbet acısını çıkartır.

Pdr mezunu iseniz benim anlatmaya çalıştıklarıma akademik olarak zaten hakimsiniz . Eşinizin eş kimliği kazanması için ne yapılması gerekiyor benden daha iyi bilecek vasıftasınız akademik olarak. Geleceğiniz için bu konu üzerine sabırla emek verin. Tavsiyem bu kadar. Umarım gönlünüzce olur her şey
Evet biliyorum. Bu kadar bilinçli yön evlenirken o kadar sık eleyip dokunuşken nasıl böyle biriyle evlendim onu düşünüyorum. Baba olarak da eş olarak da ideallerimden o kadar uzak ki. Yaptığım fedakarlıklar bu zamana kadar çok fazla. Borçsuz evlenelim diyr sahte tektaş aldık. Kına gecesi nişan hiçbiri olmadı. Bi akrabanın bindallısını giydim düğünde kına yakılırken. 200 TL'ye yemek takımı aldım bime gelmiştş. Beyaz eşyaların eski kiracının bıraktıkları bulaşık makinem yok. Davlumbaz fırın kullanıyorum. Üç bine kıytırık bir düğün salonunda yaptık. Çünkü ben fazla iyimser davranıp hep eşimin ailesini düşündüm. Halılarım kesme halı mesela. Toplam bütün evin halısı 800 TL tutmıştu. Takı setini geçtim altın saat hevesim vardı atanınca takmak için ondan bile vazgeçmiştim eşim kendi parasıyla yaptı herşeyi parası kalmadı diye. Ama eşim sen bu fedakarlıkları yaptın benim için evlenince çok mutlu olacaksın. Her kadın sana imrenecek öyle güzel bakıcam snaa dedi. Prensesler gibi yaşıyorum maşsllah.

Evet biliyorum. Bu kadar bilinçli yön evlenirken o kadar sık eleyip dokunuşken nasıl böyle biriyle evlendim onu düşünüyorum. Baba olarak da eş olarak da ideallerimden o kadar uzak ki. Yaptığım fedakarlıklar bu zamana kadar çok fazla. Borçsuz evlenelim diyr sahte tektaş aldık. Kına gecesi nişan hiçbiri olmadı. Bi akrabanın bindallısını giydim düğünde kına yakılırken. 200 TL'ye yemek takımı aldım bime gelmiştş. Beyaz eşyaların eski kiracının bıraktıkları bulaşık makinem yok. Davlumbaz fırın kullanıyorum. Üç bine kıytırık bir düğün salonunda yaptık. Çünkü ben fazla iyimser davranıp hep eşimin ailesini düşündüm. Halılarım kesme halı mesela. Toplam bütün evin halısı 800 TL tutmıştu. Takı setini geçtim altın saat hevesim vardı atanınca takmak için ondan bile vazgeçmiştim eşim kendi parasıyla yaptı herşeyi parası kalmadı diye. Ama eşim sen bu fedakarlıkları yaptın benim için evlenince çok mutlu olacaksın. Her kadın sana imrenecek öyle güzel bakıcam snaa dedi. Prensesler gibi yaşıyorum maşsllah.
Masallah cok bilinclisin canim.
Ne is yapiyordu esin

Emekli maaşı var ikisinin de ama birinde kesinti olduğu için toplam 2500 falan alıyorlar. Elimle altlı üstlüler yeni doğum yaptı. Anaokuluna giden bir çocuğu var onu okula götğrğyor yemeğini yapıyor. Onlar yardım etmiyor biz göndericrz yine. Eşim göndericekmiş. Paramız kalmadığı için kontrole gidemedim salıyor bekliyorum ben de hamileyim. Vallahi artık çok sinirim bozulmsys başladı.
canım muhtaç olurlar evladıdır tabi ki bakar da para yardımı da yapar 2500 de iki kişiye yeter gibi eltinlerin durumu nasıl yardim edemiyorlar mi

Bence bir süre otur dinlen . Tınlama onu. Evde internet varsa aç komik bir film izle veya sevdigin bir tür . Muzik dinle.
Biraz ailenle veya guvendigin bi arkadasinla konus derdini paylas icindekileri at. Rahatlayinca da otur derslerine calis.
Yemegini yap sofrani kur buyur et fakat yüz göz olma. Kendine ve derslerine odaklan. Elbet seninle konusmak isteyecektir bu konuyu. Cok sakin bir tavirla anlat. Bana bakmak zorundasin lafini da asla kullanma.
Sen kendine bakarsin ayaklarinin uzerimde durursun .buna once kendin inan sonra da eşine empoze et.
Konusun. Baktin olmuyor mu. At yularini üstüne.
Kpssyi kazan atan. Adam düzelse de düzelmese de atan.
Baktin düzeldi ne ala.
Düzelmedi boşanirsin. Çekilmez böyle

Back
X