- Konu Sahibi pure hazel
- #22.601
Ben de tam ona baktim bordrolar gorunmuyorBugun aynin 14u degil mi.
Bordrolar e devlete yansimamis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tam ona baktim bordrolar gorunmuyorBugun aynin 14u degil mi.
Bordrolar e devlete yansimamis![]()
Bir isi de duzgun yapsalarBen de tam ona baktim bordrolar gorunmuyor
Umarım sorunlarınızı aşarsınız hayırlısıyla.Neredeyse her gün cinsellik yapıyoruz. Belim kalça ağrıdan ölüyor bazen yine de geri çevirmemeye çalışıyorum. Ama hizmetçi gibiyim. Bu ne böyle. Bana yardım ediyor ev işlerinde ama anlamıyor aile olduğunu hala anne babasıyla konuşup hareket ediyor. Evdeki ikinci el baza satılacak babam gelsin. Kontrole gidicem babam gelsin seni arabayla götürür. Bu arada PDR mezunuyum.
4500 kira hariç 3500Maaşınız 3500 tl mi
Evet değer bilmez insanlara muhtaç olmak çok kötüymüş. Bilseydim atanmadan evlenmezdşm. Ben lpnusssm da anlayabilicek durumda değiller ki. Kp bana onu biz büyüttük. Onun parasına karışamazsın diyor. Ben onun karısı değilim de neyi oluyorum acaba.Umarım sorunlarınızı aşarsınız hayırlısıyla.
Ben rehber ogretmenim. Ilk cocuguma hamileyken eşimin ailesinin bizden çok beklentileri oldu. Artık dayanamayacak noktaya geldiğimde herşeyi göze alıp kayinvalidemle telefonda bir güzel konuştum. Bu böyle devam etmez vs. Ben konuştum çünkü eşim ağzını açıp tek kelime etmiyordu. Yalnız ben mesleğimi yapıyordum zaten kimseye muhtaç değildim. Bu çok önemli senin durumunu bildiklerinden üstüne geliyorlar. Aranırsan işin kolaylaşır. Gönlünce olsun herşey.
İnş hamişsindirYarın iş yok.uykum yok.saati kurdum kan vermeye gidecegim diye.
Bence bunlar seni hirslandirmali gerci sen ataninca bunlarda para cok diye daha cok istemeye baslarlarsa hic sasirmam esinde daha fazla vermeye baslar senin maasina guvenip o zamn daha cok zoruna giderEvet değer bilmez insanlara muhtaç olmak çok kötüymüş. Bilseydim atanmadan evlenmezdşm. Ben lpnusssm da anlayabilicek durumda değiller ki. Kp bana onu biz büyüttük. Onun parasına karışamazsın diyor. Ben onun karısı değilim de neyi oluyorum acaba.
Sen dis kkapinin mandali olabilirsin belki.....Kavga ettik. Ailesine söyledi. Ben yokken ailesi varmış. Onun parasına ben karışamazmışım. Çünkü dış kapının mandalıyım ben.
Hayirli olsun :)İyi akşamlar,
Cumartesi kızımın arkadaşının doğum günü vardı. Orada bir anda gün yapmaya karar verildi. Kendimi çeyrek altın gününde buldum bir andaŞubat ayında başlayacak, 9 kişiyiz. Bana Nisan’da sıra gelecek bakalım.
Cok uzuldum cok... Allahim sana ve yavruna kolayliklar versin senin saglikli beslenmen gerekirken peynire para bulamayip aileye para gonderebilmesinin bi tarifi bi kelimesi yok ....Bütün takıları neredeyse onlara verdik. O yüzden bu ay iki bine yakın bankaya attırdım. Çocuk olcak malum. Bu ay baya zorluk yaşadık. 300 lira borçlandık. Dediğim gibi peynir yok. Buzdolabımız ve diğer Beyaz eşyalarımız ikinci el alındı evlenirken. Buzdolabı koku yapıyor karlı oluyor yicekler. Değiştirelim diyorum. Çöp kutusu alalım pazar arabası alalım. Param yok diyor annesine para yolluyor. Sözde evlendikten sonra çok iyi bakacaktı bütün kadınlar bana imrenecekti hepsi yalanmış.
Senin parada hakkin yyoksa eşinin de senin yaptigin yemegi yemek temizledigin wc yi kullanmak toparlayip aklayip pakladigin evde keyfine bakmak gibi bir hakki olamaz.... Bu nasil bir dusunce bu neyin kafasi...Kendimi çok küçük düşmüş hissediyorum. O parada hakkın yok ne demek. Ben onun eşiyim. Dinen bana bakmakla yükümlü. Artık yeni bir ailesi var. Ve birçok eksiğimiz var çocuk gelecek. Onu düşünmüyor. Anneisni düşünüyor. İzmir'de Dr 500 liralık doğalgazı nasıl becerdiler bilmiyorum.
Bi de o ladar iyi gösterdiler ki kendilerini.Senin parada hakkin yyoksa eşinin de senin yaptigin yemegi yemek temizledigin wc yi kullanmak toparlayip aklayip pakladigin evde keyfine bakmak gibi bir hakki olamaz.... Bu nasil bir dusunce bu neyin kafasi...
Aynen öyle yaparlar.Bence bunlar seni hirslandirmali gerci sen ataninca bunlarda para cok diye daha cok istemeye baslarlarsa hic sasirmam esinde daha fazla vermeye baslar senin maasina guvenip o zamn daha cok zoruna gider
Doğru düzgün para vermiyor ki birikim yapayım. 250 lira aile yardımı parası veriyor. İstedikçe de on kere isterim 50 lira 100 lira verirCok uzuldum cok... Allahim sana ve yavruna kolayliklar versin senin saglikli beslenmen gerekirken peynire para bulamayip aileye para gonderebilmesinin bi tarifi bi kelimesi yok ....
Senin kenara para koyup soylememe gibi bi imkanin var mi 5 - 10 kac olursa. Ben oyle yapiyordum ama bunaldigimizda cikariyordum. Sen hic belli etmesen bi zarfa koysan icine de cocugumuz iicin diye yazip kagit koysan?
Ben 1 TL leri oyle biriktirdim evlendigimizden beri 1 gr altin 200 kusur demir 100 kusur de kagit vardi.dogumda esime yyerini soyledim hayret ettim ne ara biriktirdin o kadar parayi dedi. Hastane masrafina kkatki oldu birikenler.
Ona da sukur bak bana aylik 50 tl cep harcligim bile olmuyor. Bazen ek odeme gelirse 30 falan verebiliyor. Ben onu da koysam kenara diye ugrasiyorumDoğru düzgün para vermiyor ki birikim yapayım. 250 lira aile yardımı parası veriyor. İstedikçe de on kere isterim 50 lira 100 lira verir