Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ona da sukur bak bana aylik 50 tl cep harcligim bile olmuyor. Bazen ek odeme gelirse 30 falan verebiliyor. Ben onu da koysam kenara diye ugrasiyorum
Borçlardan dolayı sanırım. Allah en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin. İnanın eşim değer bilse ben herşeye katlanırım hep öyle yaptım ama enayi yerine konunca insan artık. Dur diyor

Noldu ya neden pasiflesti simdi bi laf etmedi ki bdv de konu acmis simdi gordum ama derdini anlatmis kizlar bilen var mi

bebeklerde alerjik besinleri en sağlıklı bulma yöntemi deneyerek evet yiyorum kizimda belirtilere bakıyorum sut ürünleri susam tahin balık bulduklarım
Çocuk dr götürdüm universiteye çocuk alerjiye goturmemizi söyledi yarin randevu alıp 15 tatilde götüreceğiz canım yapilacak bisey yok aslında yemiycem
Ek gıdaya geçince neler yapmalıyız bunları konusucaz alerjik bebeklere özel mamalar var onuda yazabilir umarım yazmaz anne sütü veriyorum vermeyede devam etmek istiyorum dikkat ederek
Benim oğlum Hacettepe de kontrolde ondan dedim 2 aylıkken işe döndüm süt yetmez diye mama verdim sonra kustu böyle anladım bişey var süt oranı % 80 idi şuan 36 ya düştü. Özel mama 2 yıl önce 140 tl idi ama devlet rapor veriyor 2 yaşına kadar ücretsiz alıyorsun ve varolan kalsiyum azalmadan kontrol altında olması gerek. O yüzden süt alerjin varsa mamayi kullan şuan sende almiyorsun o ile başlayan kalsiyum da senin için gerekli canım

Benim oğlum Hacettepe de kontrolde ondan dedim 2 aylıkken işe döndüm süt yetmez diye mama verdim sonra kustu böyle anladım bişey var süt oranı % 80 idi şuan 36 ya düştü. Özel mama 2 yıl önce 140 tl idi ama devlet rapor veriyor 2 yaşına kadar ücretsiz alıyorsun ve varolan kalsiyum azalmadan kontrol altında olması gerek. O yüzden süt alerjin varsa mamayi kullan şuan sende almiyorsun o ile başlayan kalsiyum da senin için gerekli canım
evet farkındayım anlattiklarinizin o yüzden pazartesi çocuk alerjiye goturucem artik dr ne derse uyucaz kızımın 4 ayı bitmek üzere 40 günlükten beri ağzıma süt ürünü girmedi:KK61:iyi olsunda bizim sadece sütte değil gibi yemedigim halde şikAyetlerimiz oluyor

Tam oturup paramın hesabını yapacaktım kı , işe gelmeyenler, servısı degısenler, yenı başlayan stajerler… Cayım olduğu gıbı soğudu pazartesı sendromu ıcıme kaçtı resmen.

Neyse ben buraya kendı maaşımla alakalı katıldım o yüzden cok cuzzı rakamlardan bahsedecegım.
2000 lıra alıyorum harçlıkla başladım
681 lıra ıle 3 gram altın aldım .
287 lira , sigara bazı ufak tefek market, ark dogumlerıne pasta veya ufak hedıye katılımları
Yanı 14 günde aslında harcadığım sadece 287 lıra. Tabı ev butcesınden bahsedemıyorun orası hala cok karışık. Esıme dun haftalık markete gıdelım dedım, sıgaramızıda alalım sadece ekmek ıcn fırına gıtmıs olalım dedım. Evet dedım ama ne alacağımıza karar veremedik sadece okul için süt, kaşar peyniri ve salam aldık. Mutlaka gidilir markete de tutmadı buda yani.

Onun dışında ev bütçesini yemek üzereyim , arabayı degıstırmeye karar verdım cunku. Anlasıktık gıbı bu durumda kenarda olan gr altınlarımı ve evdekı bırıkımı kullanacağım. Ilk ısımız çocukların adına bırıktırdıgım ıcın gr altınları gerı koymak, fıılı altın bozmak ıstemıyorum gerı koyamazsam uzulurum diyerekten. Bende durumlar bu

evet farkındayım anlattiklarinizin o yüzden pazartesi çocuk alerjiye goturucem artik dr ne derse uyucaz kızımın 4 ayı bitmek üzere 40 günlükten beri ağzıma süt ürünü girmedi
iyi olsunda bizim sadece sütte değil gibi yemedigim halde şikAyetlerimiz oluyor
Laktazm kullanıyormusun buarada bebegın ıcın canım ?
Alerjı durumu cok karışık geliyor banada, cok gecmıs olsun ınsallah cıddı oranda bır alerjısı yoktur

Laktazm kullanıyormusun buarada bebegın ıcın canım ?
Alerjı durumu cok karışık geliyor banada, cok gecmıs olsun ınsallah cıddı oranda bır alerjısı yoktur
kullanmiyorum canım
Dr gitmeden bisey yapmak istemiyorum sadece sut ürünleri susam tahin balık yumurta nin rahatsız ettiğini deneye deneye buldum bakalım pazartesi saat 10 a randevu aldım simdi

mamaniz neocate mi

kullanmiyorum canım
Dr gitmeden bisey yapmak istemiyorum sadece sut ürünleri susam tahin balık yumurta nin rahatsız ettiğini deneye deneye buldum bakalım pazartesi saat 10 a randevu aldım simdi
Haftaya mı canım ? Hadı bakalım hayırlısı olsun zor ısler ama büyüdükçe gecıyor o bıraz rahatlatır ınsanı.
Kakasında mukus varmı ?

mamaniz neocate mi
Benim oğlumda alerjikti. Neocate ı içmedi iciremedim. Diğer alerji mamasını 2 yaşına kadar kullandı. Adini unuttum. Biberon almadığı için ben çorbasına muhallebisine katip yedirdim doktor önermişti. Ben de nerdeyse 1.5 yıl diyet yaptım. Takviye olarak o ile başlayan kalsiyum ilacını kullanmıştım. Çok gecm8s olsun alerji çok zor. Basına gelmeyen kesinlikle anlayamaz.

Gunaydin kizlar
Maasa son 1 gun. Elimdeki nakit oyle azaldi ki. Bugun bi masraf cikmaz insallah.

Kizlar sabah kalktim esimle asm gittik. Kan ve idrar verdim. Yarin ogleden sonra cikar dedi doktor. Is cikisi alirim.
Heyecanlandim
Bordrolar sabah da yoktu malesef.
Trump tutkiye ekonomisini çökertiriz diye twit atti gece yarisi. Piyasalar gergin

Günaydın ay gece 3 te uyudum tüm vücudum tutulmuş . Eşim erken çıkarsa ki aslında bugün kanuni olarak izinli ama hiç sanmıyorum erken filan gelemez neyse bankaya gideceğiz açıkta hesaplar var ıraktayken maaşının yattığı hesaplar onları filan kapatacağız . Benimde fazladan açık hesabım var kapanacak . Piyasalar gergin yine ya :işsiz: bu gece maaş eksik yatacak Doğuda tazminatlar ile ilgili bir problem var

Günaydın ay gece 3 te uyudum tüm vücudum tutulmuş . Eşim erken çıkarsa ki aslında bugün kanuni olarak izinli ama hiç sanmıyorum erken filan gelemez neyse bankaya gideceğiz açıkta hesaplar var ıraktayken maaşının yattığı hesaplar onları filan kapatacağız . Benimde fazladan açık hesabım var kapanacak . Piyasalar gergin yine ya :işsiz: bu gece maaş eksik yatacak Doğuda tazminatlar ile ilgili bir problem var
AA bızımdemi eksık yatacak:eğlence:

Bende nakitsiz kaldım, dogalgaz ödemesi için biraz döviz bozdum, eğer düşerse bir kaç güne alırım, normalde beklerdim ama su faturası sabah kesilmiş, bende beklemedim gün içinde ödeme kesilir.

Back
X