Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende eşime kendine alsın diye yalvarıyorum, benim bildiğim alışverişi sayılıdır şimdi ona kazak bakıyorum yıpranmaya başladılar, erkek markalarında ne tavsiye edersiniz kızlar, kaliteli uzun süreli kullanılacak seyler arıyorum
Çalışmaya başladığında öyle alışveriş yapmış ki, hala sapasağlam dolabı var. Bende olabildiğince kendim alıyorum, ama herseyi değil mesela 2 senedir kot pant alacak inşallah :D
İş yerinde forma ile çalışıyorlar, o yüzden yıpranmıyorlar

Benim eşimin kıyafetlerını işverenler karşılıyor. Botlarından kamuflajlarına kadar kıyafet , bere , mont vs.
Askerlerın karşılanmıyor mu?

Benim eşimin kıyafetlerını işverenler karşılıyor. Botlarından kamuflajlarına kadar kıyafet , bere , mont vs.
Askerlerın karşılanmıyor mu?
Karşılanan botların kalitesi iyi değil . Botlarını lova yada yds gibi markalardan alıyoruz . Afrin operasyonundan önce yani geçen sene bu zamanlar 600 tl olan botlar şuan 1200 tl civarı

Karşılanan botların kalitesi iyi değil . Botlarını lova yada yds gibi markalardan alıyoruz . Afrin operasyonundan önce yani geçen sene bu zamanlar 600 tl olan botlar şuan 1200 tl civarı
bızım kıyafetler amerıkadan geliyor , o yüzden kalıtelerıde güzel her sene yenısı verılıyor yazlık kışlık olarak eskımemıs oluyorlar doğru duzgun. kalıtelerının dusuk olması cok saçmaymış , sıze yuk bınıyor boylelıkle

bızım kıyafetler amerıkadan geliyor , o yüzden kalıtelerıde güzel her sene yenısı verılıyor yazlık kışlık olarak eskımemıs oluyorlar doğru duzgun. kalıtelerının dusuk olması cok saçmaymış , sıze yuk bınıyor boylelıkle
Evet afrinde operasyonun en hareketli zamanlarında çamurdan pislikten eşimin botları rezil olmuştu ayakları çorapları ıslanıyordu. O zaman bile kendi paramızla zorla bot aldık . Günlerce teslimat bekledik kaç gece uyumadım botları yok ayağında diye . Tazminatımız yatmıyordu batı maaşımız sadece kira faturalar ve kredimizi ödüyordu cebimizde beş kuruş kalmıyordu çok zordu çok

Herkese günaydınlar
Lezzetli yemek yapsam fena olmayacak mutsuz olmaya başladık hala yaptığım yemekler bitmedi bugün birer inş ezogelin çorbamız.
Ekmekler küflenmiş çöpe attık:KK43:
canım dılımlı ekmek alabılırsınız tam bugday yada kepek gıbı bız buzdolabına koyuyoruz kuflenme olmuyo

00D923C9-7ED7-4193-87E2-58799FB0EF43.webp
kızlar erken falan dıyodum ama her sey zamlanıyo hazır ındırımdeymıs begendıkte oglen aldı ananesı bebek arabasını 1700e 11taksit. farklı yerde baktk aynısı 2500

Eki Görüntüle 2225108 kızlar erken falan dıyodum ama her sey zamlanıyo hazır ındırımdeymıs begendıkte oglen aldı ananesı bebek arabasını 1700e 11taksit. farklı yerde baktk aynısı 2500
cok guzel canim bayildim . bence de hersey daha cok pahali olmadan almaniz iyi olmus. oglus cok sansli cok dusunceli ananesi var belli ki . iyi gunler de kullanin insallah ben hic kullanamadim ama oglum icinden atliyodu biraz gec aldim arabayi :))

Hadi hayirli olsun yakisikli delikanliya
tesekkurler canım hadı bakalm arkadas haberi beklıyorum yarın senden:KK200: güzel olur hazırlıklarımızdan fikir alırız ya
cok guzel canim bayildim . bence de hersey daha cok pahali olmadan almaniz iyi olmus. oglus cok sansli cok dusunceli ananesi var belli ki . iyi gunler de kullanin insallah ben hic kullanamadim ama oglum icinden atliyodu biraz gec aldim arabayi :))
canımm ck tsk sderım o senin guzel gorusun evet kımı cocuk hiç bınmıyomus ama en azından yuruyene kadar işimizi gorur bınmese bıle, 2.bebek olursa ınsAllah saglam bıse olsn ıstedm

tesekkurler canım hadı bakalm arkadas haberi beklıyorum yarın senden:KK200: güzel olur hazırlıklarımızdan fikir alırız ya

canımm ck tsk sderım o senin guzel gorusun evet kımı cocuk hiç bınmıyomus ama en azından yuruyene kadar işimizi gorur bınmese bıle, 2.bebek olursa ınsAllah saglam bıse olsn ıstedm
evet canim cok saglama benziyo zaten. dogumun yaza mi denk geliyo. birde puset zaten elin kolun olacak cok guzel gercekten cok begendim :)

Eki Görüntüle 2225108 kızlar erken falan dıyodum ama her sey zamlanıyo hazır ındırımdeymıs begendıkte oglen aldı ananesı bebek arabasını 1700e 11taksit. farklı yerde baktk aynısı 2500
Iyi günlerde kullanım güzel gozukuyor. Sadece şu aklıma geldi tekerlekleri biraz büyük araba bagajında sıkıntı yaratır mi acaba? Birde ağır mi? Tek başınıza hem çocuk hem arabayı taşımanız gerekirse halledebilir m8siniz? Ben bebek arabası alırken bu ikisine dikkat etmiştim.

Gunaydin kizlar
Maasa son 1 gun. Elimdeki nakit oyle azaldi ki. Bugun bi masraf cikmaz insallah.

Kizlar sabah kalktim esimle asm gittik. Kan ve idrar verdim. Yarin ogleden sonra cikar dedi doktor. Is cikisi alirim.
Heyecanlandim
Bordrolar sabah da yoktu malesef.
Trump tutkiye ekonomisini çökertiriz diye twit atti gece yarisi. Piyasalar gergin
canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah barkod verdiler mi ordaki numaraları kullanarak internetten kendin bakabilirsin

mrb kızlar sabah eşimle beraber kızımı hastaneye götürdük öksürüğü fena eşim geçen gün götürdü antibiyotik 2 tanede şurup yazmış pazartesi tekrar getirin kontrol etcem bronşit başlangıcı demiş şükür iyileşmeye başladı doktorda iyiye gidiyor 3 gün daha kullanın yeter demiş bende o ara kadın doğum doktoruna gittim spiral taktırdım.

Back
X