Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi günlerde kullanım güzel gozukuyor. Sadece şu aklıma geldi tekerlekleri biraz büyük araba bagajında sıkıntı yaratır mi acaba? Birde ağır mi? Tek başınıza hem çocuk hem arabayı taşımanız gerekirse halledebilir m8siniz? Ben bebek arabası alırken bu ikisine dikkat etmiştim.
Benım arabamda benzer arabaya sığmıyor maalesef. ınanılmaz hantal bınek bır araç. Benım ekstra maclaren bastonumda var ıkısını donusumlu kullandım

Grupça ne karar aldınız kızlar markete gıtmemek ıcın?

Eki Görüntüle 2225108 kızlar erken falan dıyodum ama her sey zamlanıyo hazır ındırımdeymıs begendıkte oglen aldı ananesı bebek arabasını 1700e 11taksit. farklı yerde baktk aynısı 2500
Güle güle kullanın
Bebek arabasi secimi karar vermesi bize cok zor gelmisti
Cok sıkıldığımızı hatirliyorum
Insaallah bebek arabasini seven bir bebegin olur
Cok buyuk rahatlik

Benım arabamda benzer arabaya sığmıyor maalesef. ınanılmaz hantal bınek bır araç. Benım ekstra maclaren bastonumda var ıkısını donusumlu kullandım
Bende maclaren tam yatan modelden aldjm 1tane ıle çocuğu büyüttük çok şükür halada sağlam valla çok memunum

Benim eşimin kıyafetlerını işverenler karşılıyor. Botlarından kamuflajlarına kadar kıyafet , bere , mont vs.
Askerlerın karşılanmıyor mu?
TSK berıyor ama botlar ağır hantal uzun sure giydiğinde yara yapıyor ayağını bız 800tl verıp YDS marka bot aldık bunlar kışlık bırde yaz için alıyoruz onlarda o civar.Hucum yelegı almıs eşim TSK nın verdıgı ağırmış operasyonda fln zor oluyor Ztn esım 60kg birde çanta kompozıt başlık adam taşırken yamulup gidiyor:işsiz:Kamuflaj fln veriyor oda ille terzıden gecıyor tam uzerıne göre olmuyor eşimin boydan yandan tamir ettiriyoruz.Torenlerde giyecegı kıyafeti fln iyi yıne onları ankaradan istemiş dikim evı göndertmiş iş yerıme geldı bugün .Gecen ay kredı kartı 6300geldi 800bot 900hucum yeleği tutmus

Bi dunya utu yaptim
Tul yikadim astim
Kek yaptim
Uyusam oglan uyanmak uzere
1 saate kiz gelir

Dun biraz giysi aldik
Gunluk giyim spor penye vs
250 tl odedik
Indirim outlet derken hesapli oldu
120 tl market
Bebek bezi dis macunu tereyag sucuk sadece

Bu ayin birikimini yarin öbür gün halledip ayirmam lazim