Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allahim sen beni halkbank musterisi olmaktan kurtar .Amin

Ya sen yazardın ben hep girebiliyordum, allah allaaah derdim..
Sabahtan beri telefonum şifre mesajı doldu :KK70: :KK70: yok tık yok
Bir kısmımız beklese diğeri girebilecek ama, ben çekildim artık pess :D :KK31:

Eki Görüntüle 2225413
Ya çocuklara bakabilecek sağlam kafa , saglim bir vücut ve güzel bir gelir varsa neden olmasın.
Ama ben kapanışı yaptım :KK31:
Bende de 2 tane.
Büyük oğlum şubatta 9 yaşında
Küçük oğlum 13.5 aylık şuanda :anne:

Çalışıyorum 1 az, 2 çok :KK58:
Ara cok vemissin gerci her halukarda calisana zor
Benimde buyuk oglan 3 yasinda :nazar:
Kucuk oglan 6 aylik yolda :anneadayı::nazar:
Allah evlatlarimiza saglikla uzun omurler versin

Yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım, ama bu bence niyetinizi tam anlatan bir cümle olmamış, okuyunca bir an kaldım, bazen hak etmekle alakalı değildir ki Benim hikayeme illaki denk gelmişsinizdir
Yanlış anlamayın, iyi niyetli olduğunuzu düşünerek yazdım, karşılaşıklı sohbet etmedik ama bunu hissedebiliyorum
hikayeni bilmiyorum canım hak edenden kastim dogurup ilgilenmeyen terk eden şiddet uygulayan biyolojik olarak sadece anne olanlar başka bir niyetim asla olamaz

hikayeni bilmiyorum canım hak edenden kastim dogurup ilgilenmeyen terk eden şiddet uygulayan biyolojik olarak sadece anne olanlar başka bir niyetim asla olamaz

Biliyorum, bunu direk anladım hiisediyorum, ama öyle okuyunca yazmak istedim.
Allah herkese önce merhamet versin, önce sevgi versin, özellikle son dönemde okuduğum haberlere donup kalıyorum
Mertcanın fotografına bakamıyorum.
Yavru köpekleri bile içime sokasım geliyor, nasıl bu kadar sevgisiz yasıyorlar

Ara cok vemissin gerci her halukarda calisana zor
Benimde buyuk oglan 3 yasinda

Kucuk oglan 6 aylik yolda :anneadayı::nazar:
Allah evlatlarimiza saglikla uzun omurler versin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım
Evet canım ölü doğum olunca biraz kötü oldum , korktum korunduk canım . Kucuk oğlumdan 1 sene once hamıle kaldım oda bos gebelik oldu uzerıne ben kaza gecırdım evde , ağzım dıslerım ve dudaklarım parçalandı. Bu yüzdende uzun sure tedavı gordum korunmayı bıraktım ve hamıle kaldım , o gebelıgım ıste sımdı kucuk oğlum oldu. Allah böyle nasıp etmıs olsun, cok ıyı zamanda geldı başka ozel mevzularımız vardı. O kadar ıyı geldı kı bana , oğlumda kendını kurtarmış oldu bu süreçte.

4 senenin sonunda kızımı kucağıma aldım çocuk konusunda çok gözyaşı döktüm kolay olmadı kıymetini bilmeyi güzel ahlaklı eğitimli sevgi içinde büyümelerini nasip etsin allah tüm cocuklarin:KK200:
Benımde ılk cocugum zaten tup bebek , sonuncuda cok karışık seylerden sonra geldı . Kaybettıgım oğlumda ölümden döndüm, ölü doğum dedim ama sonlandırdılar gebeliği. Çok seviyorum onları , Allah herkesin gönlüne göre versin. Hiç cinsiyet tercihim olmadı hep dua ettım bizim için , oğlum için ne hayırlı ise o olsun diye . Ha kız olsaydı güzel olurdu ama hiç üzülmedim ya ben olmadı diye. Annem beni kaynana olim diye doğurmuş :confused:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım
Evet canım ölü doğum olunca biraz kötü oldum , korktum korunduk canım . Kucuk oğlumdan 1 sene once hamıle kaldım oda bos gebelik oldu uzerıne ben kaza gecırdım evde , ağzım dıslerım ve dudaklarım parçalandı. Bu yüzdende uzun sure tedavı gordum korunmayı bıraktım ve hamıle kaldım , o gebelıgım ıste sımdı kucuk oğlum oldu. Allah böyle nasıp etmıs olsun, cok ıyı zamanda geldı başka ozel mevzularımız vardı. O kadar ıyı geldı kı bana , oğlumda kendını kurtarmış oldu bu süreçte.
gecmiste yasadigin olumsuzluklar icin uzuldum canim
Bebek icin de sizin icin en dogru zaman olmus

Benımde ılk cocugum zaten tup bebek , sonuncuda cok karışık seylerden sonra geldı . Kaybettıgım oğlumda ölümden döndüm, ölü doğum dedim ama sonlandırdılar gebeliği. Çok seviyorum onları , Allah herkesin gönlüne göre versin. Hiç cinsiyet tercihim olmadı hep dua ettım bizim için , oğlum için ne hayırlı ise o olsun diye . Ha kız olsaydı güzel olurdu ama hiç üzülmedim ya ben olmadı diye. Annem beni kaynana olim diye doğurmuş :confused:
iyi 2 gelin versin allah sana canım o zaman
kızın gibi olursun

buarada eşimler 3 erkek kardeş, butun baba tarafında 3 erkek kardeş var . Kızları hiç yok.
Ama torunlar hep kız olmuş.
Aynı sekılde benım aılemdede babannemın 7 kız torunu , 5 erkek torunu var . Torunlarından 17 tane çocuk var bızlerın çocukları yanı.
11 tanesi erkek :KK35:

Valla hem oğullarıma hayırlı es olsunlar, hemde ben ınsallah onlara iyi bir kaynana olayım
Du bakalım Rabbim o günleri gösterecek mi bana.
Cok istiyorum delikanlı olsunlar ben onları öyle göreyim

Yani elim kolum nagli para bankada oturup hayirlisini bekliyorum. Boyle bir sacmalik yok yani.
Diger mobil bankalardaki islemlerimi saniyeler icinde hallederken halkbank mobilde bir bucuk saattir bekliyorum.

Yani elim kolum nagli para bankada oturup hayirlisini bekliyorum. Boyle bir sacmalik yok yani.
Diger mobil bankalardaki islemlerimi saniyeler icinde hallederken halkbank mobilde bir bucuk saattir bekliyorum.
şikayet et haklı müşteri hattı yok mu?

benim garantiden yazı stili değişikliği yaptırmışlığım var.

Back
X