- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
- #23.001
Umarim gönlünüze göre oluraynen 3 -4 yıl daha çıkmasın tayinimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim gönlünüze göre oluraynen 3 -4 yıl daha çıkmasın tayinimiz
Orda bır köy var uzakta o köy bizim köyümüzdürKüçük,sessiz,kendi halinde ve bol kesintileri olan sehir,şehrimiz![]()
Ayyyyyy ne güzel birsürü hemşehrim varmışBende kirklareliliyim
Yazın tekırdagın bır ılcesınde yasıyorum bende varımAyyyyyy ne güzel birsürü hemşehrim varmış![]()
Ben al sat yaptım gecen hafta aldım sattım aldım sattım, dunde satıyordum arabadan haber beklerken tuh keske satsaymısım dıyorum. 226 dan son 14 gr aldım. 3 gramı Bu ay, 1gr daha aldımı tamam 1 gr daha alırsam ne ala. Cocuklarım ıcınHatırlıyorum tatlım söylemiştin. Ben de sabah halk bankası 225,15 den aldım.
Ben de senin gibi elime geçtikçe alıyorum ortalaması ve değer artışı vs altın altındır kar getirir uzun vadede203tl den 10gr bilezik almıştım 205tl den bozdursam karlıyım da duruyor bakalım
bankada tutcam fiziki ile uğraşmayacam. Daha bugün başladım ben de . Bereketli olsun inş
Bereketli olsun cnm ben mebla çoğalınca al sat yaparım diye düşünüyorum şimdi aylık rutinler ile alacağım bakalımBen al sat yaptım gecen hafta aldım sattım aldım sattım, dunde satıyordum arabadan haber beklerken tuh keske satsaymısım dıyorum. 226 dan son 14 gr aldım. 3 gramı Bu ay, 1gr daha aldımı tamam 1 gr daha alırsam ne ala. Cocuklarım ıcın![]()
Evet zor sizin tayinler batıya gidiyosunuz orada da kaydırma birlikler düz jandarmalarda dış karakol mezra sınır taburları bizimkilerde sınıf olunca daha şanslıyız3yıl ıcınde 4kez tayın gördü eşimtayon yapacaklarına 1kere yurtdışı göreve yollasalar ne sevaba girecekler
![]()
Fiili altında dıkkatımı cekmıyor dıyemem ama brn suanda kendi harclıgımdan alıyorum, ev ortak bırıkımı doviz olarak yapıyoruz biri olmazsa biri zengin etsin biziBereketli olsun cnm ben mebla çoğalınca al sat yaparım diye düşünüyorum şimdi aylık rutinler ile alacağım bakalım![]()
Siz de mi kirklarelilisin8z?Orda bır köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür
Şarköy mu yoksaYazın tekırdagın bır ılcesınde yasıyorum bende varım![]()
Evet gittik su an her sey yolunda imis Benden kan aldilar haftaya Persembe tekrar gidecegim. Corasprin ve folik Asit al dediler. Eger her sey yolunda olursa transfer yapilacaksirkencubin gittin mi merkeze?
39 beyaSiz de mi kirklarelilisin8z?
Doğum yerim çorluYazın tekırdagın bır ılcesınde yasıyorum bende varım![]()
Bir ayagım sarkoy obur ayagım yenıcıftlık. Sarkoyde yasıyor kayınvalıdem gıdıp gelıyorum yazın sık sıkŞarköy mu yoksa![]()
Hayırlu ugurlu olsun canımmmEvet gittik su an her sey yolunda imis Benden kan aldilar haftaya Persembe tekrar gidecegim. Corasprin ve folik Asit al dediler. Eger her sey yolunda olursa transfer yapilacak
Şarköy yazlık yer olduğu için istanbuldan gelip giden yazlığı olan çok. Bizim de hoskoyde akrabalarımız var. Yazın gideriz zaman zaman.Bir ayagım sarkoy obur ayagım yenıcıftlık. Sarkoyde yasıyor kayınvalıdem gıdıp gelıyorum yazın sık sık
AynennnÇocuk olana kadar ne kadar rahat para harcamışım. Çok pişmanım. En azından 1 çeyrek aldatmıştım keşke her ay. Geç akıllandım biraz. Allah bereketini arttırsın![]()