Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bedaş için tarife bilgileri ekliyorum
https://akillitarife.com/rehber/uc-zamanli-fiyatlari

Yarın ben tarife değiştirmeyi düşünüyorum . Tek zamanlıdan üç zamanlıya gecmeyı düşünüyorum .
Bakalım deneyelim ne degısecek. 207 lıra geldı bu ay elektrık. Cok arada nadır klıma acıyorum , mutfakta peteğimiz yok başkada ekstrem bısey yok

İnanın aylardır benim maaş hesabımda duruyor çok değil 50 bin kadar biriktirdik benim çalıştığım dönem de şimdi ücretsiz izindeyim malesef her ay bişey çıkıyor üstüne koyamadık faiz konusuda dinen bize uygun olmadığı için düşünmedik ama sanırım Kuveyt Turkun katkı payı olarak nitelendirdiği bi seçeneği varmış onu araştıralım diyoruz
Bu konuda çok hassas iseniz katkı payı olayınada dikkat etmeniz gerek. Katılım bankacılık işlemlerinin çoğu şuanda murabaha esasına dayanıyor, detayları araştırın isterseniz

Bedaş için tarife bilgileri ekliyorum
https://akillitarife.com/rehber/uc-zamanli-fiyatlari

Yarın ben tarife değiştirmeyi düşünüyorum . Tek zamanlıdan üç zamanlıya gecmeyı düşünüyorum .
Bakalım deneyelim ne degısecek. 207 lıra geldı bu ay elektrık. Cok arada nadır klıma acıyorum , mutfakta peteğimiz yok başkada ekstrem bısey yok
Hizmet aldigimiz sirketi De degistirebiliyoruz. Ordan da Cok ekonomi yapilabiliyormus.

makınelerını gece mı çalıştırıyorsun canım?
Bulaşıgi gece çalıştiriyorum
camasiri sabahlari komsular rahatsız olur gece diye günlük süpürge acarım fırın ayda rahat 10 kez çalışır elektrikli ızgara mesela 3 kez çalıştı balık için çamaşırım hic bitmez bebeginkiler ayrı yıkanıyor lambalar hic sönmez cocuklar sağ olsun

Bulaşıgi gece çalıştiriyorum
camasiri sabahlari komsular rahatsız olur gece diye günlük süpürge acarım fırın ayda rahat 10 kez çalışır elektrikli ızgara mesela 3 kez çalıştı balık için çamaşırım hic bitmez bebeginkiler ayrı yıkanıyor lambalar hic sönmez cocuklar sağ olsun

Büyüdükçe ögreniyorlar hepimiz açık bırakmışızdır
Gece 9 dan sonra bende gürültü yapacak şeyler yapmam, ben kimsenin makinesini dinleyemem, ztn yorgun dönüyorum. Herkes anlayışlı olmalı bence

Ahh zeynolin. Bugun okulda cok yogundum.
Cikista esimin arkadasini ziyarete gittik haastaneye babasi rahatsizmis.
Giderken 2 kek şu buyuk olanlardan 1 meyve suyu goturduk .
Dönuste stokluk pirinc aldim.
Ekmek aldim. Tayt aldim.
96 lira da bugun gitti.
allah bereketini versin canım mecburi yerlerde harcanıyor

Büyüdükçe ögreniyorlar hepimiz açık bırakmışızdır
Gece 9 dan sonra bende gürültü yapacak şeyler yapmam, ben kimsenin makinesini dinleyemem, ztn yorgun dönüyorum. Herkes anlayışlı olmalı bence
kesinlikle
Karşım komsumun üstündeki gece calistiriyormus komsum çok şikayetçi

allah bereketini versin canım mecburi yerlerde harcanıyor
Hic bereketi yok sanki zeynolincim.:110:
Hergun hergun birsey cikiyor. Para harcamadigim gun yok.
Bugunku misafirler iptal oldu iyi oldu.
Vallahi kaldiracak kafam kalmadi. Dinlenemiyorum artik.
Simdi tekrar bi hesap butce planlsmasi yapacagimm:cry:
150 lira daha masraf cikti apartman icin

Back
X