Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın herkese :kahve:. Tüm yazılanları okudum bitirdim. Ne çok yazmışsınız. Yeni gelenler hoş gelmiş. Sabah burda rüzgar ve hafif kar vardı. Dün yağmur yağdığı için karin altı buzdu. Arabayla çıktığına pişman oldum. Özellikle işyerinin olduğu yer çok kötüydü. Kazada olmuştu yolda. Az kalsın ben de dolmuşa çarpıyordum.:eek:.:KK43:.
Cok gecmis olsun :dua:

Hic bereketi yok sanki zeynolincim.:110:
Hergun hergun birsey cikiyor. Para harcamadigim gun yok.
Bugunku misafirler iptal oldu iyi oldu.
Vallahi kaldiracak kafam kalmadi. Dinlenemiyorum artik.
Simdi tekrar bi hesap butce planlsmasi yapacagimm:cry:
150 lira daha masraf cikti apartman icin
birikime koyduysan sıkıntı olmaz canım kalani kullan evet paranın adi var kendi yok

Selam kizlar bugun zor uyandim kizim aglamada kalkamayacaktim uzun sure aayilamadim sol elim aciyordu kizima mama kendime kahvalti hazirladim yedik ilacimi ictim biraz sonra elim hafifledi dedim kalk mayisma biseyler yap :)
Mutfagi topladim elimde yikancaklari yikadim yemegimi yaptim babam geldi torun sevmeye biraz oturduk ama ev kredisine verdigimiz payi vermeyi unuttum cok uzuldum suan :( paraya ihtiyaci vardir ay sonu onun icin :(
Az once evi süpürdüm az dinlenip silicem
Esim de ise sabah erken gitmisti erken cikti o yuzden birazdan gelir Halktan marketten alincaklar vardi onu yazdim bakalim ne kadar tutacaklar :)

Bızde arabayı yenıleyecektık kısmet olmadı. Bızımde bır mıktar paramız var sızın kadar asagı yukarı , ne mal alıyor ne ev alıyor mübarek oyle arada bır rakam :KK58:

İşte bari öyle Tl de kalmasasa ufak bi getirisi olsa fena olmAz dedik
Ben şunu anladım biraz cesaretli olmak gerekiyor ben çok borçtan korkuyorum ama malesef borçsuzda birşey olmuyor banka kredileri şu an uçmuş durumda ev falan ne zaman alırız Allah Kerim

Bu konuda çok hassas iseniz katkı payı olayınada dikkat etmeniz gerek. Katılım bankacılık işlemlerinin çoğu şuanda murabaha esasına dayanıyor, detayları araştırın isterseniz

Açıkcası sadece duyduğumuz bir seçenekti henüz arsştırmadık biraz detay verirmisiniz zahmet olmazsa

Cok harcanildi. Butce şaşti. Hesapta olmayan masraflar da cikti.
Bugun bi ton yol gidip geldik fena oldum zaten. Hic halim kalmadi. Adam gelmis aciktim diyor. 1 saat once 1ekmek tost yedi.
Valla geldim yattim dinlenicem biraz.
Kendi yapsin artik:63:
Beni de buyur etsin
Hic beni dusundugu yok.

Cok harcanildi. Butce şaşti. Hesapta olmayan masraflar da cikti.
Bugun bi ton yol gidip geldik fena oldum zaten. Hic halim kalmadi. Adam gelmis aciktim diyor. 1 saat once 1ekmek tost yedi.
Valla geldim yattim dinlenicem biraz.
Kendi yapsin artik:63:
Beni de buyur etsin
Hic beni dusundugu yok.
Ooo o kadar ekmegi yerse erken acikir tabii seker ani cikip ani dusuyor :))

huhu nasılsınız kızlar
ayy aylardır birikim yapamamıstım taa yazdan once aldm en son
10gram aldm bugun cok sukur masAllah:KK200: bide 86dolarım vardı 150ye tamamladım onu da:nazar:
gramı fiziki aldım arkadasım ındırımde yaptı 224.5tan aldm (ben aldıktan snra bıraz daha dustu)
promosyon yatınca bıraz daha almak ıstıyorum nasıp olursa
bebıs ıhtıyaclarına ara verdm biraz gorumcem oglusundan kalanlardan 2 buyuk hurç yapmıs bakım de onların içindeki seylere göre ayarlarım ben de

Bizdede aynı durum :silah: Bizim kasamız dolabın arka mekanızmasında. Yanı onden bakınca gayet ıc camasırı cekmecesı :KK45: Bılezıklerımı vs orada saklıyorum .
Benimde öyle birşey duvarda ama rahatsız o açıdan :KK14:

huhu nasılsınız kızlar
ayy aylardır birikim yapamamıstım taa yazdan once aldm en son
10gram aldm bugun cok sukur masAllah:KK200: bide 86dolarım vardı 150ye tamamladım onu da:nazar:
gramı fiziki aldım arkadasım ındırımde yaptı 224.5tan aldm (ben aldıktan snra bıraz daha dustu)
promosyon yatınca bıraz daha almak ıstıyorum nasıp olursa
bebıs ıhtıyaclarına ara verdm biraz gorumcem oglusundan kalanlardan 2 buyuk hurç yapmıs bakım de onların içindeki seylere göre ayarlarım ben de
Bereketli olsuunn ;)))

Merhabalar sabahtan yürüyüşe gittim geri dönüşte evi süpürdüm sildim . Bulaşık makinası boşalttım çamaşır makinasına bir risk alarak arabanın halı paspaslarsını attım . Ardına temizlik bezlerimi ve vileda ucum hepsi temizlendi mutlu oldum :KK45: ekler yaptım çorbam dünden konserve yapmıştım tencereye aldım altını yakarım birazdan. Eti ayarladım oda sadece ısınacak kaldı eşimde gelirken pide ve kola alacak salata masa hazır . Duşa girdim kremlenip makyaj yaptım. Karşı komşumun kapısını çaldım bebeğinin cinsiyeti belli olmuş konuştuk biraz ayak üstü :KK54: ekler verdim biraz tadına baksınlar dedim. Yarında şubeye yollarım biraz yazık 2 er var şubede hizmette hiç çarşı izinleri filan yok ben birşeyler yollayınca çok mutlu oluyorlar bende tadına baksınlar dedim bakalım :KK51: üzülüyorum onlara . Eşim gelsin yemek yiyip arkadaşlarının bekar evine gidicez . Yakın arkadaşı nişanlanacak ve takım elbisesi burada kalmış adam Irak’ta biz ailesinin evine istediklerini Kargo yapacağız . Nişan olacağını duyunca çok mutlu olduk :nazar::KK200:

Iyi aksamlar kizlar :KK54:
Aksam oldu yine. yemek telasi basladi evlerde.
Bugun aksama kadar bos okulda oturduk durduk. Ögrenciler artik gelmiyor yoklama alinmayacak diye.
Bugun arkadaslarla ogle yemegine ciktik 24 tl odedim.
Eve gelirken ekmek, kuş lokumu aldim 3.5 tl gitti.
Aksama da ispanak, sehriye corbasi, yogurt ve biraz da onceden kalmis sulu kofte var.
Cuma yolcuyuz evdeki sebzeleri bitirmem gerek :KK51:
Altin alanlar bereketli olsun insallah. Ben erkenci davrandim dolar aldim biraz dun. param vardi ama suan dusmus zarardayim:KK47::KK47:
Neyse bakalim elbet yukselir beklemedeyiz:KK51:
Elektrigi 3 zamanli kullananlar, faydasi var mi? bizim evde kimse olmuyor zaten 5ten sonra en fazla kullanim. Acaba degisir mi faturalar? Klima ve ufo var bizde onlar saglam yiyor

Bugun 154,90 harcama olmus benim istediklerimin haricinde bir seyler de almis esim ssevineyim mi uzuleyim mi bilemiyorum. Beni dusunup seviyorum diye ezine peyniri almis kendisi merak ettigi icin kis ccayi almis daha once isteyip iptal ettigim mavi hashas ve 2 tane de poset parasi...
Siparislerim
3 kg bulgur 7,80
3 kg kirmizi mercimek 11,89
Kuruyemis 23,26
Bir de esime sigarani tek seferde alalim demistim 5 pakt sigara 47,50

Elden taksit 35,00.

Back
X