Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi aksamlar kizlar :KK54:
Aksam oldu yine. yemek telasi basladi evlerde.
Bugun aksama kadar bos okulda oturduk durduk. Ögrenciler artik gelmiyor yoklama alinmayacak diye.
Bugun arkadaslarla ogle yemegine ciktik 24 tl odedim.
Eve gelirken ekmek, kuş lokumu aldim 3.5 tl gitti.
Aksama da ispanak, sehriye corbasi, yogurt ve biraz da onceden kalmis sulu kofte var.
Cuma yolcuyuz evdeki sebzeleri bitirmem gerek :KK51:
Altin alanlar bereketli olsun insallah. Ben erkenci davrandim dolar aldim biraz dun. param vardi ama suan dusmus zarardayim:KK47::KK47:
Neyse bakalim elbet yukselir beklemedeyiz:KK51:
Elektrigi 3 zamanli kullananlar, faydasi var mi? bizim evde kimse olmuyor zaten 5ten sonra en fazla kullanim. Acaba degisir mi faturalar? Klima ve ufo var bizde onlar saglam yiyor
CuteMom CuteMom paylasmisti ordan inceleyebilirsin canim..
Tek zamanli gunun her saati tek tarife oluyor. 3 zamanli da gunduz puant ve gece diye ayiriyor... ayri fiyatlandiriyor senin 5ten sonra kullanim oldugundan isine yaramaz gibi duruyor...

Ve geleneksel sirt tutulma gunlerim basladi
Yarin ise gidemem sanirim
Yoksa felcli gibi kaliyorum
Bugun saat 1 ve 4 bucuk arasini hic bilmiyorum yogunluktan kendimi unuttugum gunler de basladi

Dün misafir geldi bebek görmeye
Mozaik pastam vardı
Buzluktada poğaça vardı
Birde kısır yaptım

Bugün sıcak bir çorba yaparım yanina da minigim birakirsa biraz içli köfte salata dusunuyorum çocuklara mozaikte var yeter
Afiyet olsun. Ben de en fazla 2 çeşit yemek yaparım. Bugün mercimek çorbası ve lahana sarması yanına yogurt vardı. Salatayı çok severim ama okuldan gelince çok üşümüştüm acikmistim ve çok yorgundum yapamadım. Üzerine biscolata çubukları çilek-oglus zorla aldirdi- ve kavrulmuş fındık yedim.:KK45::KK45: yemeden iyiydi ama:eek:

huhu nasılsınız kızlar
ayy aylardır birikim yapamamıstım taa yazdan once aldm en son
10gram aldm bugun cok sukur masAllah:KK200: bide 86dolarım vardı 150ye tamamladım onu da:nazar:
gramı fiziki aldım arkadasım ındırımde yaptı 224.5tan aldm (ben aldıktan snra bıraz daha dustu)
promosyon yatınca bıraz daha almak ıstıyorum nasıp olursa
bebıs ıhtıyaclarına ara verdm biraz gorumcem oglusundan kalanlardan 2 buyuk hurç yapmıs bakım de onların içindeki seylere göre ayarlarım ben de
Hayırlı olsun birikimin canım,
Devamı artarak gelsin inş

Iyi akşamlar kızlar,
Grip olmuşum, yoğun mesai günü sonrası limonlu çay içtim uzanıyorum,
Kuru fasulye, pirinç pilavı Turşu yedik akşam yemeğinde,
11.17 gr altın aldım, önümüzdeki aydan itibaren üzerine ekleyerek yılsonu hedefim olan 30 grama ulaşmak niyetindeyim inş,

Bende bugun 1500 liralik euro ve altin aldim esim geldiginde 1000 tl daha alicaz, ikna edersem ata aldiricam
Cok sukur bugunume
Degisim doneminide cok zorlanmadan atlatirsak cok iyi olur hic korkmuyorum

CuteMom CuteMom paylasmisti ordan inceleyebilirsin canim..
Tek zamanli gunun her saati tek tarife oluyor. 3 zamanli da gunduz puant ve gece diye ayiriyor... ayri fiyatlandiriyor senin 5ten sonra kullanim oldugundan isine yaramaz gibi duruyor...
Evet canım gördüm verdiği linkten ama acaba benim gibi çalışıp haftaiçi gündüz evde olmayanlar kullanıyor mu kullanıyorsa faydası oldu mu diye merak ettim.

Kızlar birikimim bu aya ait değil sadece, geçen ay ki aldığım gün param ile aldım, düzenleme yapmaya çalışmıştım önceki mesajı ama net gitti geldi düzenleme yapamadım,
Şimdi düzelteyim :KK43:
Bu ay birikime artıramadım :KK43::sinirli:. Yılın en düşük maaşını aldım,
Şubat 15 i bekliyorum hevesle

Kizlar size dedikodu vereyimmi
Hani esimin arkadasi vardi, evliyken kiz istedi borclarini odemedi birsuru rezillik
Yilbasinda esimden 450 lira istemisti esim yok demis :D 1 tane alakasiz bir kisiden daha istemis oda vermemis birini dolandirmis sonra ama nasil yalvariyor sonra aksam bir suru foto metresine pirlanta almis masa kurmus :D kimi kandirdi bilmiyoruz
Bugun yine aramis 10 bin kredi istiyor hibe olarak :D
Sanki avrupa birligi :D
Esimde kimse icin yapmam demis
:D
Birinden daha istemis oda sacmalama demis :D
Tufege bakiyomus kendini vurcakmis
Olmek o kdr kolaymi dedim ya:D
Ay cok eglenceli :D

Kizlar size dedikodu vereyimmi
Hani esimin arkadasi vardi, evliyken kiz istedi borclarini odemedi birsuru rezillik
Yilbasinda esimden 450 lira istemisti esim yok demis :KK70: 1 tane alakasiz bir kisiden daha istemis oda vermemis birini dolandirmis sonra ama nasil yalvariyor sonra aksam bir suru foto metresine pirlanta almis masa kurmus :KK70: kimi kandirdi bilmiyoruz
Bugun yine aramis 10 bin kredi istiyor hibe olarak :KK70:
Sanki avrupa birligi :KK70:
Esimde kimse icin yapmam demis
:KK70:
Birinden daha istemis oda sacmalama demis :KK70:
Tufege bakiyomus kendini vurcakmis
Olmek o kdr kolaymi dedim ya:KK70:
Ay cok eglenceli :KK70:
Bu bahsettiğin adam evli ve bir de borçla sevgili mi yapmış :deli::deli:

Bugün okul çok yorucuydu öğrenciler peşimdeydi bütün gün... yarın gelmezler arkadaşlarla biraz dinleniriz yoruldum:KK73:
Sagolsunlar beni dusunup gelmemisler :rolleyes:öğretmenler odasında arkadaşlarla sohbet muhabbet geçti vakit
Yarın son günüm sınıfım var ama bir arkadaşa emanet edicem karneleri versin son sınıflar karne almaya geleceklerini zannetmiyorum pek

Back
X