Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar migros yine indirim yapicak
Tarihlere dikkat ederiz,camasir deterjani, bulasik tablet, sampuan, un, bakliyat hepsinde var.
Ozellikle bulasik tablet alabilirim fiyatlar cok artmisti 15 gun boyunca belli tarihlerde var

Afiyet olsun. Ben de en fazla 2 çeşit yemek yaparım. Bugün mercimek çorbası ve lahana sarması yanına yogurt vardı. Salatayı çok severim ama okuldan gelince çok üşümüştüm acikmistim ve çok yorgundum yapamadım. Üzerine biscolata çubukları çilek-oglus zorla aldirdi- ve kavrulmuş fındık yedim.:KK45::KK45: yemeden iyiydi ama:eek:
yeter canım daha ne olsun çayı bende boş içmeyi sevmem ama hem rahatsız oluyorum yaninda biseyler yiyince hemde kilo alıyorum dikkat etmeye çalışıyorum yaza kadar su doğum kilolarını vermem lazim

Kizlar size dedikodu vereyimmi
Hani esimin arkadasi vardi, evliyken kiz istedi borclarini odemedi birsuru rezillik
Yilbasinda esimden 450 lira istemisti esim yok demis :KK70: 1 tane alakasiz bir kisiden daha istemis oda vermemis birini dolandirmis sonra ama nasil yalvariyor sonra aksam bir suru foto metresine pirlanta almis masa kurmus :KK70: kimi kandirdi bilmiyoruz
Bugun yine aramis 10 bin kredi istiyor hibe olarak :KK70:
Sanki avrupa birligi :KK70:
Esimde kimse icin yapmam demis
:KK70:
Birinden daha istemis oda sacmalama demis :KK70:
Tufege bakiyomus kendini vurcakmis
Olmek o kdr kolaymi dedim ya:KK70:
Ay cok eglenceli :KK70:
o_Oay korkarım ben öyle insanlardan uzak durun canım ne olur ne olmax

Kizlar kv gil torun sevmeye geldiler benim kiz ilk 20 dk durdu sonra bi uyudu sevdirmedi yine kendini :KK70: kvgile hep boyle yapiyo :KK70:

2 paket makarna meyve suyu ve cicibebe getirmisler bir de :)

Eve gelırken
Arı mama, 2 cop posetı ve 2 sigara 30 lıra
Dun 0 ıdı bugun 30,pazartesi 60 onumuzdekı ay ev butcesının harcamalarınıda yazayımda sızı korkutayım. Uyanalı 21 saat oldu, umarım bu gece uyurum Allahım
ari mama dediğin pirinç unumu canım
Onlarda da sut var değil mi alerjik bebekler kullanabiliyor mu

Yemekten sonra kızımın yanina uzandım emzirdim oda uyumuş bende cook iyi geldi :KK200:
Oyy ne kadar guzel masallah :))
Benim emzirme istegim kursağımda kaldi emmedi cok istedim hala ugrasiyorum 5,5 aydir bi tutsa belki zamanla sutum artacak ... Boyle sanki anne degilmisim gibi aramizda bi bag yokmus gibi oluyor mamasini yapan herkes karnini doyurabiliyor benim bi ozelligim yyok sanki :(

Oyy ne kadar guzel masallah :))
Benim emzirme istegim kursağımda kaldi emmedi cok istedim hala ugrasiyorum 5,5 aydir bi tutsa belki zamanla sutum artacak ... Boyle sanki anne degilmisim gibi aramizda bi bag yokmus gibi oluyor mamasini yapan herkes karnini doyurabiliyor benim bi ozelligim yyok sanki :KK43:
boyle yazınca üzüldüm canım yazdigima pişman oldum
Olur mu öyle şey sut isi nasip biraz üzme kendini senin kokun bile bebisine iyi gelir özelliğim yok ne demek inşallah sütünde bolca gelir canım sıkma canini

o_Oay korkarım ben öyle insanlardan uzak durun canım ne olur ne olmax

Ben korkmamda esim fazla kibar bi insan coktan yerin yedi kat altina sokup mahalleye afis bastirmistim
Kotuye kotu diyebilmeliyiz bence
Helede boylesine
Ama cok sinir bozucu oldugu asikar bsy duymak istemiyorum

Back
X