Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dört ayak üstüne düştü yine kayınvalidem:KK50:Bende gelen maaş zamını nasıl degerlendırecegımi bulamadımdı bak iyi oldu :süslü:
Hey allahımmmm şubat maaşında tazminatınızdan kesinti olacak fark ediyor mu acaba bunu:KK12:

Dört ayak üstüne düştü yine kayınvalidem:KK50:Bende gelen maaş zamını nasıl degerlendırecegımi bulamadımdı bak iyi oldu :süslü:
kayınvalide işinizi kolaylaştırdı:KK53:ay çok güldüm yanlış anlama lütfen allah ta sizi güldürdün :))bir ksc saate gülersin canım sevdicegin geliyor:KK200:tadını kaçırma bosverrrr sağlık olsun:KK51:

kayınvalide işinizi kolaylaştırdı:KK53:ay çok güldüm yanlış anlama lütfen allah ta sizi güldürdün :))bir ksc saate gülersin canım sevdicegin geliyor:KK200:tadını kaçırma bosverrrr sağlık olsun:KK51:
Yok ya tadımı kacırmadım sabah mesaiye gider gitmez kendime paraya kıyamayıp almadığım arazı için istediğim montu alacağım 1000tl.Giyer giyer kayınvalıdemı anarım sayesınde gaza gelip aldım diye :KK73:

Yok ya tadımı kacırmadım sabah mesaiye gider gitmez kendime paraya kıyamayıp almadığım arazı için istediğim montu alacağım 1000tl.Giyer giyer kayınvalıdemı anarım sayesınde gaza gelip aldım diye :KK73:
ha şöyle:KK70:yaşasın kaynanalar:deli:

Ya brz kizdim ama ben biraz esnegim oralarda calisti annesini de ozledi hediye almak istemistir belki sadece kendi istegidir beni de ailenin beklentisi irite eder ama esinize o heyecani cok gormeyin sagsalim geliyor ona odaklanin oglunuz size nerelerde calisip telefon alsa cok mu okyonus okyonus ben heyecani her hafta yasiyorum o kavusma ani bambaska geriside bos
Mont konusunda ztn anlasmistik alin tabi yazik gunah sizede :D

Bak olay söyle oldu havaalanında otururken bana msj yazmış.Geleyim sana istediğin mont ve botu alalım dıye.10dk sonrada annemın teli bozulmus gelince napsak bır tel bakalımda gönderelim diye.Boylece golü attı canım kocammm:anne:
eşin de uyanık bence montla botla girip asıl meseleye gelmiş:KK45:

Bende eşimle sohbet ederken dedim ki allah aşkına bak annemler de geliyor ne olur harcamaları abartmayalım ay sonunda kenara koyduğumuz paradan yemek zorunda kalmayalım dedim anlaştık . Başka bir konuda konuşurken eğer öyle bir durum olursa altınları bozdurup evin kredisini kapatırız dedi . Bende dedim ki kenarda az bi para var onu da harcamaya çalışma istersen başımıza birşey gelse kimden para isteyeceğiz 8 tl lik Kargo gönderi ücretini ödemeyen eniştenden mi isteyeceğiz dedim haklısın valla dedi sustu . Erkekler neden azıcık bi paraları olduğu zaman çevreye savurma derdindeler acaba :KK11:

Ya brz kizdim ama ben biraz esnegim oralarda calisti annesini de ozledi hediye almak istemistir belki sadece kendi istegidir beni de ailenin beklentisi irite eder ama esinize o heyecani cok gormeyin sagsalim geliyor ona odaklanin oglunuz size nerelerde calisip telefon alsa cok mu okyonus okyonus ben heyecani her hafta yasiyorum o kavusma ani bambaska geriside bos
Mont konusunda ztn anlasmistik alin tabi yazik gunah sizede :KK70:
Aynen katılıyorum işi gırgıra aldık bıraz:))
anneye bir telefon az bile çok şükür alacak parayı nasip etmiş allah:nazar:

Bugün 4 tl marketten kola ekmek aldık 11 tl de elmalı tütsülerimiz için interneten tütsü tahtası mı ne işte ondan aldık adını bilmiyorum :dondurma: Annemde mesaj yazmış ki orada bi profesör komşumuz var yaşlı teyze 80 yaşında bana ve kardeşime hediye almış annem gelirken getirecek ne olduğunu biliyoruz merak ettim:halay: teyzeyi çok seviyorum ya geçen sene eşim afrindeyken beni arabasıyla kemer pastahanesine kahve içmeye götürüyordu ağlıyorum kafam dağılsın diye:KK45: bir kere de Amerikan servis almaya bi dükkana gitmiştik ay allahım kadının koleksiyonu var ya şahaneler. Konuşacağım ne olur bunları bana miras bırak zaten sen ölünce senin gelin bunlardı çöpe atar diyeceğim ki cidden kendi de diyor ben ölünce atar o diye :KK53: 100 tane filan var valla en sevdiğim :skandal:

Bugün 4 tl marketten kola ekmek aldık 11 tl de elmalı tütsülerimiz için interneten tütsü tahtası mı ne işte ondan aldık adını bilmiyorum :dondurma: Annemde mesaj yazmış ki orada bi profesör komşumuz var yaşlı teyze 80 yaşında bana ve kardeşime hediye almış annem gelirken getirecek ne olduğunu biliyoruz merak ettim:halay: teyzeyi çok seviyorum ya geçen sene eşim afrindeyken beni arabasıyla kemer pastahanesine kahve içmeye götürüyordu ağlıyorum kafam dağılsın diye:KK45: bir kere de Amerikan servis almaya bi dükkana gitmiştik ay allahım kadının koleksiyonu var ya şahaneler. Konuşacağım ne olur bunları bana miras bırak zaten sen ölünce senin gelin bunlardı çöpe atar diyeceğim ki cidden kendi de diyor ben ölünce atar o diye :KK53: 100 tane filan var valla en sevdiğim :skandal:
80 yasinda ve hala araba kullanabiliyor mu? Masallah komsu hanima. Ben o arabaya binemezdim :))

80 yasinda ve hala araba kullanabiliyor mu? Masallah komsu hanima. Ben o arabaya binemezdim :))
Ödüm patladı desem ne dersin bana ayyy ben kullanayım mı diyecektim ayıp olur diye söylemedim birde onun arabası otomatik ben manuel kullanıyorum hiç otomatik kullanmadım. Ama kadın çok güzel kullanıyordu . Çiçekli desenli bir sürü bastonu var kıyafetine göre eline baston alıyor :dondurma: ismi müjgan annem ona müjo diyor :rolleyes: tatlı bi hanım beyaz saçları var erkek traşı yaptırıyor hep . Bana barbie Bebek diyor :halay: inanılmaz akıcı bir ingilizcesi var şahane kadın

boyle yazınca üzüldüm canım yazdigima pişman oldum
Olur mu öyle şey sut isi nasip biraz üzme kendini senin kokun bile bebisine iyi gelir özelliğim yok ne demek inşallah sütünde bolca gelir canım sıkma canini
Uzulme canim tabiiki yazacaksin :))
İnsallah gelir de sagip bari versem yine raziyim ama arada emse keske:)

Back
X