Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hoşbulduk :) mesajları okudumda 400 tl gecelik alan sizmiydiniz valla çok özendim :)) benimde hiç öyle huylarım yoktur ya cok dumduz moto mot takılıyorum
Yok ben değilim ama bende alırım şimdi biraz fazlaca olduğundan almıyorum alan okyonus okyonus :halay:

Unuttum desem Alexander diye bir cihaz var mıydı o işte a ile başlayan :KK70: mesela evdeyiz ya eşim gelecek Ben yemek içine saat 16:00 gibi başlarım 17:00 de mutfaktan çıkarım gider üzerimi değişirim yemek koktum yağ koktum kesin diye . Sonra makyaj yaparım dün mesela yaptım ruj sürdüm birbirimizin öpeceğiz benim rujum kırmızı diye öyle öpmedim eşim diyor ki bak ruju sürmesen ne güzel öpecektin beni :21: hahaha dedim birşey olmaz sürdüm geçende evde makyaj yapma ya boşver diyor bana bende hiç makyajsız gezmiyorum :KK70:
Şimdi enerjın varken yap bence cok tatlı :KK37: Bende a ıle başlayan cıhaza gıtmek ıstıyorum adınıda tam bılmıyorum , bakalım ınsallah gıtmek ıstedıgım yerde bulurum yaza kadar cok ıyı olur.

Ahahaha ben sevmiyorum mesela
Polarla yatmisligim da var ama genelde svit altta esofman pijama...
Usurumm hatta corabimi pijamanin ustune cektigim de olur :KK48: -10 lar adami dondurur ozellikle Ankara ayazinda :lülülü:
Biliyor musun corapla yattiginda o ayak daha gec ve Zor isinir dogrusu corapsiz yatmaktir dolasim acisindan da onemli.

Saten pijamalar Cok kullanissiz olmuyor mu? Kisin usutur yazin da terletir Ayrica saclari da elektriklendirir saten carsaflarla kombinasyonunu dusunemiyorum bile:)) ipek olsa yine bir nebze kurtarir da:)
Ben 3 mevsim kullanıyorum kaliteli olduğu zaman asla birşey olmuyor saçlarımı elektriklendirmez hiç :dondurma: ki saçlarım uzun belime kadar . Kışın yün yorgan kullanıyoruz birde yatakta yanlız olmadığım için hiç üşümem. Yazın ise normal bir ev olsa şortlu takım giyilir ama bizim şehir ve ev aşırı sıcak olduğu için giyemiyorum . Bırak sateni hiç birşey giymiyoruz yazın . Nevresimi yine hep kullanırım ben 5 tane nevresimim var 1 i saten biri biraz daha pamuk karışımlı 3 tanesi pamuklu satenlerden . Hepsini döndürerek kullanıyorum tamamen kalite Esas o konuda. Kaliteli malzeme yakmaz:KK76:

Şimdi enerjın varken yap bence cok tatlı :KK37: Bende a ıle başlayan cıhaza gıtmek ıstıyorum adınıda tam bılmıyorum , bakalım ınsallah gıtmek ıstedıgım yerde bulurum yaza kadar cok ıyı olur.
Aynen bende ondan işte çok memnun kaldım. Birde ben giderken merkez el değiştirdi personel filan değişti ama yine de işe yaradı

Ahahaha ben sevmiyorum mesela
Polarla yatmisligim da var ama genelde svit altta esofman pijama...
Usurumm hatta corabimi pijamanin ustune cektigim de olur :KK48: -10 lar adami dondurur ozellikle Ankara ayazinda :lülülü:
Polarla ben yatamam , benı ateş basıyor. Ama genelde takım pamuklu güzel pıjemalar gıyerım. Ha bır zafımda pıjemalar ve coraplar.
Corapları uzerınede cekerım ,hatta geçenlerde sok marketten termal corap aldım ama uzerıne cekılmeyecek gıbı degıl hakketten hem cok uzun hem kalın hemde cok sıcak tutuyor.
Pıjemalarıma uygun coraplarım var benım :KK53:

ya bendede var ama gıyemıyorum hıc ya lohusayken bıle gıymedım hep pamuklu seyler gıyıyourm :KK70:
Saten bende sevmem ya sırtım tutuluyor sabah kalktığımda teri falan emmiyor.Bende dantel tül tutkusu var oda zaten 1saat :halay:Pamuklu pijama candır kışın uzun kol uzun bacak yazın şort kolsuz üst:KK45:

Saten bende sevmem ya sırtım tutuluyor sabah kalktığımda teri falan emmiyor.Bende dantel tül tutkusu var oda zaten 1saat :halay:Pamuklu pijama candır kışın uzun kol uzun bacak yazın şort kolsuz üst:KK45:
Ayyy dantellll of onu da seviyorum ama iç çamaşırında :halay:

Günaydınlar :KK49:Akşamki soku atlattıktan sonra çok şükür aranızdayım:kahve:Eşim sağ Sağlim geldi gece 2idi eve girdiğinde oğlanı okula yollamadım sabah uyuyorlardı çıktım bakalım sabah kalkınca ne tepkı verecek :anne:Bende 400 liralık iç çamaşırı gecelik alısverısı yaptım geçen gün eşim gelecek diye:süslü:
Bende yapmistim gelmeden once :KK19:

Polarla ben yatamam , benı ateş basıyor. Ama genelde takım pamuklu güzel pıjemalar gıyerım. Ha bır zafımda pıjemalar ve coraplar.
Corapları uzerınede cekerım ,hatta geçenlerde sok marketten termal corap aldım ama uzerıne cekılmeyecek gıbı degıl hakketten hem cok uzun hem kalın hemde cok sıcak tutuyor.
ay maşallah, pijamalrı yatarken giydiğinize göre evde normalde ne giyiyoyrsunuz

:D aynen benim de bak o konuda uyumluyum.. polar evet çok yakıyor haklısın ama yatmışlığım var :KK53:

Back
X