Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende evde tayt gömlek hırka , tayt swit gibi kombinler yaparım. Ama gündüz ile akşam kombinim farklı oluyor . Gündüz temizlik yemek vs ev içinde öyle işlerle ilgilendiğim için terleyebiliyorum. Akşama üzerimi değişirim hep

Kızlar naptınız ya, burda kocasından ayrı insanlar var, olur mu hiç olur mu hiç :KK53::confused:

Birde tüylü terliği olan varmı, aman lazım olmuyor aman giyilmiyor dediler, çok biliyormuş gibi aldırmadım, sonra altına tavşan kulaklı panduf giyer oldum :confused::confused::confused: Kendime topuklu tüylü terlik alasım var :confused:
Benim var birazdan whatsapptan resim atarım sana :dondurma:

Ya evet tatiller pahalı a sınıfı bir otele gitmek zor görünüyor açıkcası 2300-2500 filan bi bütçe ayırabiliyorum ben
valla bı ara konuştuk burada o donem baktıklarımız 10 bın lıra ıken , suanda 13 bın olmuşlar. Bende dıyorum bu sene gıtmeyelım . Kapadokya ve urfa ya gıdelım bır kac gunlugune. Nısan mayıs hazıran aylarından bırınde. Hem ızınde kullanmak gerekmez. Yazında yazlıkta oluruz , bızımkı yenıcıflıkte ama kayınvalıdem sarkoyde. Bozcaadaya gunu bırlık gıdıp gelınıyor bıraz ezıyetlı oluyor ama olsun . Çanakkale keza cok yakın hatta avsa adasına fılan bıle gıdılıyor turlarla. Boyle ortaya karışık bısey yapılır. 10 bın bıle cok

dün biraz kağıtlar faturalar vs. uğraştım atılacakları attım düzenledim falan elime eskiler geçti...
1.079gr altın almışız zamanında... evi sattığımız para ile... çok hatalar yaptık yaaa... şimdi dursaydı 248bin civarı altın ediyordu kabaca hesapla.. 60-70bin de borsada kaybettik... elimde bir arabamız kaldı... bankada 3 5 lira...
ama kısmet işte hepsi birer kötü tecrübe... İnşallah bundan sonra doğru isabetli kararlar verebiliriz .... :olamaz:

özendim valla
bırıkımdeyım alamam ama :KK70:
Bende pıjema almaya nıyetlenıyordum sımdı pıjema deyıp gecmeyelım 60 lıradan başlıyor. Exportcu var mahallede. Etıket hataları var uzerlerınde ıclerınde yanı beden hataları var. 2 tane aldım 50 lıra. Defactonun dur bakayım netten bulayım resım

valla bı ara konuştuk burada o donem baktıklarımız 10 bın lıra ıken , suanda 13 bın olmuşlar. Bende dıyorum bu sene gıtmeyelım . Kapadokya ve urfa ya gıdelım bır kac gunlugune. Nısan mayıs hazıran aylarından bırınde. Hem ızınde kullanmak gerekmez. Yazında yazlıkta oluruz , bızımkı yenıcıflıkte ama kayınvalıdem sarkoyde. Bozcaadaya gunu bırlık gıdıp gelınıyor bıraz ezıyetlı oluyor ama olsun . Çanakkale keza cok yakın hatta avsa adasına fılan bıle gıdılıyor turlarla. Boyle ortaya karışık bısey yapılır. 10 bın bıle cok
10 bin filan veremem ben yani araba mı alıyoruz ya allah allah 10 bin otele verince bu sefer çok para verdik diyip otelden de çıkılmaz . Hesapladık zaten 1600 tl uçak biletimiz tutuyor . Arabada o kadar yakar en iyisi araba ile geze geze gideriz çocuk yokken keyif yaparız dedik birkaç otel buldum herşey dahil güzel mekanlar yeterli bence

10 bin Cok fazla gercekten. Yesil pasaportum var aslinda euro bu kadar ucmus olmasaydi uygun ucak bileti ayarlar gider avrupa kiyilarinda Denize girebilirdim. Bebek mevzu da gundemde tabi biz yine son dakikaya kalacagiz:)₺

kızlar sızı gorunce utandım smdı gecelik falan hıc gıymem ben pamuklu polar forever:KK70: işimiz varsa da çamaşır kafi:KK70::olamaz:
Söylüyorum ben eşim için değil kendim için giyerim öyle iyi hissediyorum kendimi bırakmamış oluyorum ya

kızlar sızı gorunce utandım smdı gecelik falan hıc gıymem ben pamuklu polar forever:KK70: işimiz varsa da çamaşır kafi:KK70::olamaz:

Hepsinden koleksiyonum var, ama polar giyemem hiç yok en fazla pamuklu

Gerçi bu sene bimden erkek eşofmanı aldım, bildiğin dondum çok üşüdüm, onu da beğenmiştim taş gibi çıktı mübarek :confused:

Bak olay söyle oldu havaalanında otururken bana msj yazmış.Geleyim sana istediğin mont ve botu alalım dıye.10dk sonrada annemın teli bozulmus gelince napsak bır tel bakalımda gönderelim diye.Boylece golü attı canım kocammm:anne:
aynı şeyi bende eşime yapıyorum :)

dün biraz kağıtlar faturalar vs. uğraştım atılacakları attım düzenledim falan elime eskiler geçti...
1.079gr altın almışız zamanında... evi sattığımız para ile... çok hatalar yaptık yaaa... şimdi dursaydı 248bin civarı altın ediyordu kabaca hesapla.. 60-70bin de borsada kaybettik... elimde bir arabamız kaldı... bankada 3 5 lira...
ama kısmet işte hepsi birer kötü tecrübe... İnşallah bundan sonra doğru isabetli kararlar verebiliriz .... :olamaz:
bu ara eşimde taktı borsaya kendine ayırdıgın harçlıktan yap ama diğer kalanları bulaştırma telafisi olmayan yollara girme canım kocacıgım dedim.mesajımı almış trip yapıp duruyor elimde para mı var 300 tl ile borsamı olurmuş olmazsa ver onuda ben değerlendiririm dedim

günaydın kızlar ankarada kar yağıyor kızımı okula bıraktım işe geldim annem fizik tedaviye başlıcak akşamdan yemekleri yapıp koycam o sadece çocuklarıma baksın yeter başlarında dursun

kızlar ben kendıme ekstra bır bırıkım yontemı buldum kendı cabımda :)) bas bırıktır varya uygulamalar herneyse nromalde ıs yerınde kahvaltım 7 tl ogle yemegımde degısken ama 15-20 tl arası. 2-3 gundur evden getırıyorum ve her evden getırıp para harcamadıgım ogun ıcın bırıkım kutusuna 7 tl atıyorum hehhe bakalım ay sonunda ne kdr kar edıcem ne kdr dısarı gıdıyormus gorecegm :))

Back
X