anlatış tarzın çok hoşuma gitti, ne hoş Allah ağız tadınızı bozmasın, böyle ailelere bayılıyorum bende aynı fikirdeyim. Sabah seninle evden çıkıyor akşam giriyor gece gündüz çalışıyor parasının kıymetini de eminim bilir. Bende şahsen şunu yapma bunu yapma 30 değil bir daha 20 tl harca diye direktifler vermem kendime de ona da yakıştırmam, bütün ay çalışıp kazanıyor kardeşine 3kuruş vermiş annesinin faturasını ödemiş takılmam onlara, bana da yapılsa hoşuma gitmez. (tabi aradaki niyetler onemli ben kendi koşullarımı anlatıyorum)bütçe işini ve diğer herşeyi kafa kafaya verip ölçüp tartıp yaparız. Tabi ki bazen o birşeyleri bazen ben birşeyleri eksik yapıyoruz ama dengeyi kurup tamamlamaya çalışıyoruz, aman herşey de tasarruflu olacağım diye bütün yükü üzerime almam zaten eşit şartlardayız bütün gün bende evde yokum; yükleri paylaşıyor olmak ve dolayısıyla bana kendim ve çocuklarım için ekstra zaman kalması en büyük tasarruf diye düşünüyorum.

Aslında birçok erkek de işine gelmediği için bilmiyorum yapamıyorum diyor, yoksa dışarıda onda işi beceren halleden insanlar nasıl oluyorda evde hiç birşeyden anlamıyor demi

Ara da çok rahat büyütülenler var tabi onları da biz kadınlar dengeye getiriyoruz biraz, biz erkek çocuklarımızı daha paylaşımcı yetiştirelim inşallah. İnsanın kadının eşin kıymetini bilsinler