- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
- #23.721
Günaydınn.
Çok para harcadım çoook
Valla ne harcadım naptım bilemiyorum aklımda olanları yazacağım .
Cuma aksamı çıkarken cebımde 430 lıra param vardı .
Eşim pazara cıkmıstı bende ufak tefek eksıklerı tamamlamak amaçlı uğramıştım.
Yarım kilo ıspanak
Yarım kilo havuç
Yarım kilo kırmızı biber aldım
Tayt aldım kendime şu kenarı leopar seritli olanlardan ama benimki leo değil simli bişi.
Anneme babama tshirt kazak , eşarp aldım burasıda
Cumartesi günü eşim ve oğlum yazlığa gıttıler sabah erkenden .
Ben bebişle 2 gündür yalnızım . pizza için hamur , marketten biraz atıştırmalık aldım.
Exportcudan bir sweet aldım kendime.
Dün bebeği anneme 2 saatliğine bırakıp alısverıse gıttım uzerıne.
Kendime kot pantolon , sweet , küpe aldım bunların hepsi 125 lira
Ben bu paraları nereye harcadım hıc hatırlmıyorum ya cok karışık.
Dönerken yufka ,mantı fılan aldım .Elma sekerı fılan aldım çocuklara yegenlerıme.
Organik yumurta aldım komsum köyden getırmıstı.
Donuste yegenlerıme karne parası verdım. Baktım param azaldı eşimde daha 2 gün yok 200 lirada hesaptan cektım .
Suanda cebimde 160 lira para var.
430 ve 200 lıra 630 lıradan 160 lıra kaldı. Nasıl oldu anlamadım hıc . Suandada bu yazdıklarımı asagı yukarı fıyatlarını bıldıgım ıcın hesaplıyorum yok hesap çıkaramıyorum ortaya barı oğlumun karne parasını verebılseydım
Paramı kaybettım dusurdum mu naptım bılemıyorum .Moreller bozuk. Hesapta 380 lıra param kaldı. Artık oradan 1 gr altın ve oğluma karne parası verirsem 150 lıramla ay sonuna kadar bakalım nasıl ıdare edecegım.Maaşa 10 gün var daha. Kesinlikle şuanda sigaram falanda olduğu için 2 gün 0 harcamalı gecmıs olması lazım benım acımdan
Çok para harcadım çoook
Valla ne harcadım naptım bilemiyorum aklımda olanları yazacağım .
Cuma aksamı çıkarken cebımde 430 lıra param vardı .
Eşim pazara cıkmıstı bende ufak tefek eksıklerı tamamlamak amaçlı uğramıştım.
Yarım kilo ıspanak
Yarım kilo havuç
Yarım kilo kırmızı biber aldım
Tayt aldım kendime şu kenarı leopar seritli olanlardan ama benimki leo değil simli bişi.
Anneme babama tshirt kazak , eşarp aldım burasıda
Cumartesi günü eşim ve oğlum yazlığa gıttıler sabah erkenden .
Ben bebişle 2 gündür yalnızım . pizza için hamur , marketten biraz atıştırmalık aldım.
Exportcudan bir sweet aldım kendime.
Dün bebeği anneme 2 saatliğine bırakıp alısverıse gıttım uzerıne.
Kendime kot pantolon , sweet , küpe aldım bunların hepsi 125 lira
Ben bu paraları nereye harcadım hıc hatırlmıyorum ya cok karışık.
Dönerken yufka ,mantı fılan aldım .Elma sekerı fılan aldım çocuklara yegenlerıme.
Organik yumurta aldım komsum köyden getırmıstı.
Donuste yegenlerıme karne parası verdım. Baktım param azaldı eşimde daha 2 gün yok 200 lirada hesaptan cektım .
Suanda cebimde 160 lira para var.
430 ve 200 lıra 630 lıradan 160 lıra kaldı. Nasıl oldu anlamadım hıc . Suandada bu yazdıklarımı asagı yukarı fıyatlarını bıldıgım ıcın hesaplıyorum yok hesap çıkaramıyorum ortaya barı oğlumun karne parasını verebılseydım
Paramı kaybettım dusurdum mu naptım bılemıyorum .Moreller bozuk. Hesapta 380 lıra param kaldı. Artık oradan 1 gr altın ve oğluma karne parası verirsem 150 lıramla ay sonuna kadar bakalım nasıl ıdare edecegım.Maaşa 10 gün var daha. Kesinlikle şuanda sigaram falanda olduğu için 2 gün 0 harcamalı gecmıs olması lazım benım acımdan

Surtuse surtuse kaynana gıbı valla hıc hoşuma gıtmıyor karışması.