- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.883
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #23.741
Bayıldım bayıldım son cümle esımıne yaptığım %90 lık ve onun cakmadığı kısımlar
![]()
Buarada esım cok tutumlu benım , bızı kasmaz ama genel olarak harcadığı ve yaptığı seyler olur. Mesela ailelere gıdıldıgı zaman bır ekmek almalarına bıle musade etmemek bence cok gereksız. Sonucta bız mısafır degılız , aıleyız. Evet kışı sayısı artıyor ama bır bız gıtmıyoruz kayınvalıdemın başka gelınlerıde var. Hal böyle olunca 10 kısının gıderını üstlenmek benım sınırımı bozuyor ıtıraf edeyım. Suanda gıttıklerı yerde baklıyat fılan yok anca seker yag tuz fılan vardı. Dedıgım gıbı hepsını esım aldığına emınım neredeyse , bısey demedım -dememde ama hoşuma gıtmez
Oyle kalabalik ortamlarda genelde kimse geriye cekilmedi bizim ailede 1 tane numune var oda arabasi konusunda rahat diye simdilik ses cikarmiyoruz.
Ama tabi kirici bisey yasasam kafama takilsa ilkinde bsy yapmasamda not ederim zamanini beklerim. O kdr ustlenmek bencede gereksiz ev sahibi degiliz en basta sorumluluk almak insani yorar. Esim en basindan beri dengeyi kurdu bana hep sen takilma msji verdi onun kendine guveni ve dik durusu ztn beni sakinlestiriyor tirnagin varsa basini kasirsin derler ya oyle. Kv de kp de genel anlamda iyi niyetliler yuvarlanip gidiyoruz herseylerinide ciddiye almiyorum ztn