Annemin ağzına bakılırsa herkese 2 ser ev 3 kardesiz ama bu evler abimin üstüne bize mirasla kalacak o yüzden bana inandırıcı gelmiyor miras söz konusu oldu mu yine abinin hakkı olacak
Mesela güzel bir yazligi vardı annemgilin 3 donum arsanın içinde evin olduğu 1 dönümlük yer abiye verdiler evde abimin üstüne oldu diğer birer dönümde kız kardeşimle paylastirdilar kendilerince adiller
Evlenirken sıfır daireyi kız tarafi abimin üstüne istediler kız tarafı malci ne koparirsak kar dediler galiba tek oğlan tek oğlan diye verdiler gazı bizimkilerde yaptı üstüne, abide öyle kardeşiz falan duygusu yok
Ne yapıyorlarsa yapsınlar pek umrumda değil artık önceleri neden böyle yapıyorlar diyordum ama şuan umursamiyorum
Eşimin tarafinda öyle ev arsa falan yoktur ama emekli aynı zamanda çiftçi yıllık 50-60 bin kazanıyor ekip bictiginden bize olan borcunu da ödemiyor biz sıkısincada para vermiyor
Ben eşimden laf yiyerek kenara koyduğum parayı yine eşim için harcadık ama bir Allah razı olsun demedi anasıyla babasıyla da maşallah çok iyiler ben o parayı birktirmeseydim babasıda vermeyince ne yapacaktı acaba şahsen sordumda giderdim yapardım askerliğimi diyor vay anasını