• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın kahvaltı yaptık. 2 yufkam kalmıştı bende hemen börek sardım 2 poşet buzluğa attım pratik oluyor . Annem kuru dolma yapıyor bende mercimek çorbası ve browni yapacağım . Yarın dönüyorlar zaten :KK200: eşim sabah şubeye ekmek alıyor bakalım para toplanmadı biz ödüyoruz ekmek parasını sabah sinirlendim ya :KK14: Ekmek alınacaksa bu ayki para toplanır biz eksik para veririz geri kalanına ise ekmeği alırız ama tabi hiççç bakalım neyse :KK76:kumkatım kargoda geliyor onu bekliyorum. Hafta sonu saksı ve torf alacağız

Selamlar fairy 60li 57 tl diyor esim evde 20 tablet falan kaldi o finish. Elidor 9.5 tl. Ne dersiniz kizlar fiyatlar iyi mi?

Evet ben degistirince saclarim cok dokuluyor
saçların dökülmesi daha çok bir şeylerin eksikliğinden kaynaklı bence.. özellikle demir ve d çok etkiliyor... bir de mevsimsel dökülmeler var o ayrı... benimkiler de çok dökülürdü banyoda ayrı çıktığımda ayrı gelirdi elime... şu haplardan damlalardan sonra epey azaldı..

Back
X