- Konu Sahibi pure hazel
- #25.461
Bu mevsimde zaten domates biber alınmaz ki.Kız lar eskiden yemek olmayinca bi menemen yapar yerdik. Insan menemen yapmaya kiyamiyo artik yaa nolacak boyle
Şimdi hep haberlerde görüyorum patlıcan şu fiyata biber şu fiyata zam şampiyonu diye. Ben cidden anlayamıyorum bu mevsimde patlıcan biber alan kişi fiyatı 50 lira da olsa şikayet etmeden almayı göze alır.

akşama şehriye çorbası aslında mercimek ezogelin gibi birşey yapacaktım . Ama eşim yarın nöbetçi bende 2 kişilik yapamıyorum onları düdüklüde olduğu için . En iyisi şehriye yapıp bugünü öyle değerlendireyim dedim yanına da İskender kola salata yapacağım turşu çıkartırım biraz sebze közlerim közmatikte . Birkaç yeşil biber ve ceri alırım eşimde bende seviyoruz közlenmiş hallerini . Hazır yoğurt almayacağız ama evdeki ev yoğurdu sulandı ve çok az kaldı onu belki süzme yoğurt yaparım . Bugün iskenderin yanına minik bir hazır yoğurt alayım tabakta kalıp gibi dursun istiyorum . Ev yoğurdunun da kabını yıkar 2 gün sonra filan yenisini almaya giderim depozitolu çünkü . Temizlik yaparım birazcık . Yarın da eşim yok katmer yapacağım aralarına buzdolabı poşeti koyup dondururum istedikçe çıkartıp pişireceğim