• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim de öğlen icin dünden kalma yemegim var. Aksama da hicbir fikrim yok.
:KK43:

Dün bi rüya gördüm . Sabah hatirladim yorumuna baktim.
Elinize altin geçecek diyor:KK70:
Ek ders yatmadi ki:oha:
Hahahha dur bende bi bakayım rüya tabirlerine :KK53: rüyan pekte yanlış söylemiyor pure alacaksın zaten . Bende rüyamda afrinde eşimle bi bankta oturuyoruz karşıdan böyle kocaman inanılmaz büyük atlar geliyor siyah ama öyle güzeller ki . Bakıyoruz o sırada yeni girilmiş afrine atların gözleri çok garip bakıyordu korkunçtu:KK17:

Evet 3 lt canım biraz önce hepsi buradadan baktım 22 tl filan orada . Trendyol da da öyle pahalı bence oralar, öğleden sonra markete gideceğim bi bakayım bakalım oralarda kaç tl haber veririm sana. Ama zaten ucuz yani belli

Canım eğer a 101 de bitnişse bim e bak, orada da ucuzdu. Eğer hepsi biterse şok marketi bekle, orada yakın zamanda olacak.
Az önce a101 indirimi dün e özeldi diye bişey konusulduda, yazayım dedim

Bugün pazara çıkarım ama çok bişey almayı düşünmüyorum kestane olabilir
Cuma günü saçlarımı boyatacağım ne zamandır aklımdaydı

Canım eğer a 101 de bitnişse bim e bak, orada da ucuzdu. Eğer hepsi biterse şok marketi bekle, orada yakın zamanda olacak.
Az önce a101 indirimi dün e özeldi diye bişey konusulduda, yazayım dedim
Öyle mi çok teşekkür ediyorum canım

Şimdi baktım netten indirim bitmiş :mad:

Kızlar açılır katlanır masa almıştım 224tl ye geldi montajını yaptık beğenmedim iade için aradım montaj yaptığınız için yüzde 25 kesinti olur dedi 56tl kaygoya götürüp tekrar paketleme ücreti verip iade edeceğim atmıştım koliyi de ya bak sormayı unuttum çağrı merkezine .

Evet cumarteesi günü oldu. Haftaya salı kan testi vereceğim. Şu an göbekten yapılan kan sulandırıcı iğnelerin ağrısı hariç hiç bi şey hissetmiyorum :)) evdeyim keyifler yerinde :)
İğne ne için, Pıhtılaşmamı çıktı? Ben baslangıçta corasprin kullanmıştım sonra genetik test yapıldı göbekten iğneye geçtim

Bir de ikisi de tutarmış var ya ne sevinirim havalara uçarım :) gerçi olasılık % 15 filan ama olsun cumartesi transferden beri yüzümde şapşik anlamsız bir gülümseme bir mutluluk halleri :KK70:
Ya aklımdasın bende çok merak ediyorum seni, inş ikiside tutunur sıkıca:KK200:, bütün guzellik ve zorluklarını anlatmak için seni bekliyorum burda:eğlence:

Benim korkum şu ki. Domatesi yaz gelince 5 liradan satmazlar insallah veya patlicani..
Gecen yil 2 liradan aldim.
Ondan onceki yil 1 liradan.
75 krs 50kurusa alanlar da vardi onceki yildan.
Zaman zamandan kotu geliyor pahalilasiyor.
Bana domatesin cogunlugu kayınvalidemlerin bahceden geldi onunla yaptım konserveyi. Ama ilave almıştım sonra biraz onuda 3-3,5dan almıştım

Kizlar ben kahvaltilik biber koymustum ince kıl biber . 2 poset kadar buzlukta.
Nasil kizartirim bunu kahvalti icinn
Canım ben onları dograyıp koydum hep cıkarıp yemege menemene atıyorum. Yazın tazeyken kızarttığ üzerine domatesli sarımsaklı sos dökmüşlüğüm oldu güzel olmuştu:kk77: ama dikkat et çözülsün suyunu alıp da kızart

Günaydın, ne çok konuşmuşunuz okuyamadım daha:) kızları doktora goturduk muayene ücreti 200 ilaçlar 80tuttu, birde vitamin verdi ama almadım henuz sanırım 30-40arasıda o tutar. Akşama kayınvalidemler gelecekler, fırında mantarlı patatesli kofte, pilav, tarhana corba,cacık yaparız. Yemek sonra onlar cocuklarla kalacak bizim de opera biletimiz var:dondurma:

Eşim Perşembe sabah gidiyor:KK61:Damla çikolatalı kurabiye yaptım pişiyor yarın aksamda ispanak böreği ve kaşarlı pogaca yapacağım yanına koyacağız 5arkadas yiyecekler iZinden dönen bu tarz seyler götürüyormuş. Koca bardak nar ve portakal suyu sıkmış eşim içtik ah ah gitmese keşke.İçime öküz oturdu.Haziran sonu gelecek birdahaki izni ozaman
Allah kavuştursun ne zaman gelecek tekrar? Mesajına burdan ben bile huzunlendim:110:

Kizlar arkadaslarla muhabbet ediyoruz dersim bos.
Grip bu yil mahvetti deniliyor. Arkadas diyorki ilk defa yataklara düştum :oha:

Ben hiç grip olmam ya bu sene de hiç olmadım . Esasen az hasta olurum sene içinde çok garip bir durum olmadıkça. Oda bu sene oldu 2 kere faranjit oldum ikisinde de Ankara’ya gidip geldim hem yol çok Yormuştu hemde Temmuz’da bile Ankara bana soğuk gelmişti geri siirtte dönünce aşırı hava değişimi oldu ve sesim kısılmıştı Temmuz ayında öksürüğü atlatamamıştıö . Ama aile hekimi de bu konuda suçluydu . Bana ne zaman bir tedavi verse asla düzenlemiyorum aynı şey annemede oldu benim aile hekimine gittiler doktor hiç birşey yapmadı :KK45:

Back
X