• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

geçmiş olsunn artık çoğu insan bu dertten çekiyor.. ve bu durum insanın canını sıkmaya yetiyor... sen zıkkım kullanıyor musun,ki sanmıyorum, annem benim ondan değerlerimin düştüğünü söylüyor da :)
yok canım hic zıkkım:)) kullanmadım
Ben yoruluyorum ve beslenmem düzensiz bebekten dolayı emzirme doğum hepsi etkiledi

Günaydın eşimin dersi boştu kahvaltı ettik gittik minigi uyutup evi toparliycam
Oglene arkadaş çağırdı cocuklarimiz ayni sınıfta biraz okulla ilgili sohbet ederiz
Aksama çorba ıspanak kavurması düşünüyorum arkadasta mercimekli köfte yapacak
Arabanin 2 tekeri patlamış onu yaptiracak esim harcama olur bizde de

Kitchenaid in 4.8 litresini aldım. Classic stand mikser. Aparatları epey pahalı ama elbet bir Amerika’ya giden denk gelir.
Benim oğlum geçen yıl Mayıs ayından veri jimnastiğe gidiyor. Haftasonu 1 er saat. Çok faydası oluyor. İleride de devam eder umarım .

gunaydın kızlar hamilelikten beri geceleri uyanıyorum 2kere falan geri dalmam 15-20dk yı buluyo :bicak:
günlerde epey yorucu gecıyo valla bu hafta hem halsizim hem de ordan oraya savruluyorum:duduk:
Bende aynıyım sen yine daliyormussun ben sabahın 5 inde kalkıyorum tekrar uyuyamıyorum mesela gece uykuya dalamiyorum bugün 3 te uyuyabildim sabah 7.30 da okul için kalktim

Çok sevdiğim komşum Doğum yapmıştı 40 ı yeni çıktı galiba o mesaj atmış ki Cuma 2 komşu geliyor sende gel Pazartesi de Cuma gelenlerin küs oldukları 2 komşu geliyor onlarla yine gel tamam mı görüşemiyoruz demiş . Bu sırada Cuma geleceklerden birisi mesaj attı ki gidiyoruz sende gel diye . Sinir oluyorum böyle milletin evine giderken ev sahibinden habersiz misafir çağırılmasından ya ev sahibi belki davet etmeyecek beni sen niye gittiğin yere çağırıyorsan hep yaptıkları şey ama :KK70:bende ev sahibi beni de çağırdı zaten geliyorum yazdım :rolleyes: hahaha ohhh bozuldu ama kaç kere alttan alttan uyardık ya hala aynı huy :KK62: neyse ev sahibine de dedim ki Cuma oturmaya Pazartesi doğduya geliyorum tamam mı dedim anlaştık :süslü: Pazar hediye almalıyım:KK51: bu arada kv endoskopi olmuş görümcem aile grubuna resim atmış. Bende görümcemi aradım kv uyuyormuş akşama ararız dedim kapattım

Okulda görüyor 1saat jimnastik çok sevıyor gelişimi içinde çok faydalıymış ama yüzmede çok yararlı bır spor çok kararsızım araştıralım Nisa’n gibi başlatalım
Benim kızın okulda yüzme var. İki haftada bir, 2 saatlik ders var. Kreşte de yaz okulunda yüzmeye göndermiştim. Şimdi anasınıfımda da olunca epey yol aldı.
Yaza eğer açılırsa aikido’ya göndermeyi düşünüyorum. Akran zorbalığı almış yürümüş, kendini savunmasını öğrenmesini istiyorum. Bu sene başı araştırmıştım. 6 yaşından itibaren kabul ediyorlar. Bizimki Ağustos’ta 6 yaşını dolduracak. Haziran gibi kabul ederlerse başlatmak niyetindeyim.
Yüzme ve aikido, hayatta kalma ile ilgili olduğu için önemsiyorum ancak diğer sanat ve spor dalları için beni yeteneği ve ilgisi konusunda ikna etmesi gerekiyor:) Hafta sonları o kurstan öbür kursa kızımla birlikte sürüklenmek istemiyorum. Hafta içi okul yeterince yorucu oluyor zaten.

Gün güzel oluyor. Bu yil katildim. Şubatta bendeydi. Ekleme de yaparak 2 ata altin aldim.
Altin düşüktü şansima. Parayi ilk alan arkadas da altin yapmis. Zarardayim diyordu.
Kismet olursa gelecek yil da daha buyuk meblaglarla girmek istiyorum.
Ben de bu yıl katıldım. Normalde Nisanda bana sıra gelecekti ancak biri ayrıldı. Marta kaydı benimki. Toplam 9 kişiyiz. 8 tane çeyrek gelecek. Ya ata altına çevirip saklayacağım ya da bozdurup gram hesabına ekleyeceğim, henüz karar veremedim.

Düğün dönemi yaklaşıyor, çeyrek olarak saklasam eşim her düğün öncesi evdekinden ver ben sana alırım muhabbeti yapacak:işsiz:

geçen yıl cimnastige gönderdim kızımı baya farketti ama gittiği spor salonu profesyönel olarak değilde çocuklara aktivite olarak yapılmaya başlanınca bıraktım açıkçası sürekli aynı hareketleri yapması yenilerle eskilerin hep aynı derste olması kızım için dezavantaj oluşturdu.yüzmeye göndercem yazın başlamayı düşünüyorum birde müzik kursuna gitmesini çok istedim 5 yaşında olunca parmakları 1 sene daha gelişsin yorulur dedi öğretmen o yüzden bu yıl eylülde ona başlıcaz kısmet olursa

Ozel okulda da akran zorbaligi varsa ne kotu elecda elecda paranla rezil olmak buna deniyor.. ustune bir de para veriyorsun millet nasil cocuk yetistiriyor anlamiyorum.. benim kizim da cekti erkek olsun kiz olsun artik ses etmiyor iyiler diyor biraz akillandilar sanirim... ya da biz mi yetistiremiyoruz. Vur kir dok mu dememiz lazimdi acaba... :S

Ozel okulda da akran zorbaligi varsa ne kotu elecda elecda paranla rezil olmak buna deniyor.. ustune bir de para veriyorsun millet nasil cocuk yetistiriyor anlamiyorum.. benim kizim da cekti erkek olsun kiz olsun artik ses etmiyor iyiler diyor biraz akillandilar sanirim... ya da biz mi yetistiremiyoruz. Vur kir dok mu dememiz lazimdi acaba... :S
Okulda şu an gözlemlediğim bir durum yok aslında. Ben genel olarak akran zorbalığını arttığını düşünüyorum. Olası bir durumda kendini koruyabilsin isterim. Bir de bence Türkiye’de yaşayan her kadın bir savunma sporu öğrense hiç fena olmaz yani.

Okulda şu an gözlemlediğim bir durum yok aslında. Ben genel olarak akran zorbalığını arttığını düşünüyorum. Olası bir durumda kendini koruyabilsin isterim. Bir de bence Türkiye’de yaşayan her kadın bir savunma sporu öğrense hiç fena olmaz yani.
aynen öyle zorbalık her yerde... eşim de karateye yazdıralım seni dedi kızıma yok istemiyorum ben dans istiyorum dedi.
bateri ve resim kursuna, gitti her yaz yüzmeye gidiyor... karate olmasa da aikido olabilir bence de... acayip işe yarıyormuş sadece dövüş değilmiş... bakalım...

Zorbalik fiziksel.
Bir de akran baskisi var ki cok fena.
Cocuklar anne babacilik oynuyorlar resmen.
Cevist cesit kiyafetler markali ayakkabilar yasadigin semt taktigi tokaya kadar birbirlerine baski kurup aşağilayabiliyorlar

aynen öyle zorbalık her yerde... eşim de karateye yazdıralım seni dedi kızıma yok istemiyorum ben dans istiyorum dedi.
bateri ve resim kursuna, gitti her yaz yüzmeye gidiyor... karate olmasa da aikido olabilir bence de... acayip işe yarıyormuş sadece dövüş değilmiş... bakalım...
Kızı bi göndereyim benim de niyetim var başlamaya:)

Back
X