• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Simdi klasik Türk anne mantigiyla diyecegim ki, 40 liraya 1 kilo et alsan kavursan maaile doyarsiniz :)) Ama denemek istiyorsan da yap bir cilgınlık al git anasini satim:eğlence:
yok anlamamışsın :) yedim, yedik bile hesabı dün ödeyemedik sadece :D ama diğer türlü haklısın 45 liralık et alsaydım daha iyi olurdu tabi :D

Kemikli eti düdüklüde hasladim. Esim illa nohut yapma fasulye istiyorum..
Fasulye yapiyorum :KK12:

Daha pazara cikamadim . Yemegim pissin cikarim:KK14:
Evde durmak sıkıcı. Yaparak dökümü baslasaydi bi:KK70:

Kemikli eti düdüklüde hasladim. Esim illa nohut yapma fasulye istiyorum..
Fasulye yapiyorum :KK12:

Daha pazara cikamadim . Yemegim pissin cikarim:KK14:
Evde durmak sıkıcı. Yaparak dökümü baslasaydi bi:KK70:
Ya pureeee bende yaprak dökümüne 1. Bölümden başlamak istiyorum beni heveslendiriyorsun şuan bak :halay:

Kapatin gitsin.. hele yök e acayip bozugum iphone oldugu belli olsun diye mi yapiyolar nedir :))
Elimdeki iPhone resmen doğan görünümlü şahin gibi. 5 yıldır kullanıyorum ve Carrefour marketin kampanyası ile almıştım şimdiki fiyatlarla alabilmem için böbreği gözden çıkarmam gerekir :p

Elimdeki iPhone resmen doğan görünümlü şahin gibi. 5 yıldır kullanıyorum ve Carrefour marketin kampanyası ile almıştım şimdiki fiyatlarla alabilmem için böbreği gözden çıkarmam gerekir :p
fiyatlardan da haberim yok benim :)) zaten bu elimdeki bozulsun kullanılmayacak duruma gelsin, akılsız alacam ben :D

Nerde o eski diziler diyorumm:KK50:
Yaprak dökümü candir
Bencede şimdi izlediğim hiç bir diziden aynı heyecanı zevki alamıyorum . Aşkı memnu da kaliteydi. Yaprak dökümünde Şevket değişince bi ona gıcık olmuştum çünkü adamın oyunculuğu kötü bence :63:

Valla telefonlariniza elektrikli ev aletlerinize gözünüz gibi bakin.
Zira ötv fena. Ve daha da artacak diye okudum

Bende haberlerde okudum evet benim iPhone var 2 sene oldu eşim nişan hediyesi almıştı bana kendine de aynısından tabi. 1 tl bile zarar etmedik telefon aldığımız fiyatın üzerinde şuan . Üst modeli çıkmasına rağmen hemde . Ama kaliteli o kesin :KK200::nazar:

Benimki samsung . Düşük model hatta.
İnternete girebileyim yeter.
Cok beklentim yok telefondan:KK14:
Eşim meraklidir ama

Selam arkadaşlar,
Altın alırsanız beni de etiketler misiniz?
Eşim yarın burun ameliyatı olacak, inşallah kolay atlatırız.. :dua::KK35:
Ben alacağım etiket yaparım ama biraz daha bekleyeceğim ayın sonunu görmemiz lazım :halay: Eşin için şimdiden çok geçmiş olsun ben 2 kere oldum biraz dinlenerek atlatır inşallah plastik cerrah mı yoksa kbb mı yapacak acaba :eek:

Ben alacağım etiket yaparım ama biraz daha bekleyeceğim ayın sonunu görmemiz lazım :halay: Eşin için şimdiden çok geçmiş olsun ben 2 kere oldum biraz dinlenerek atlatır inşallah plastik cerrah mı yoksa kbb mı yapacak acaba :eek:

Evet bende biraz elimde para kalırsa diye hevesleniyorum, biraz zorlayarak alacağım alırsam da.
Eşimi KBB uzmanı ameliyat edecek ama ufak tefek dokunuşlar yapacakmış törpüleme hafif kaldırma gibi. İnstagramında baya güzel burunlar yapmış umarım bizde memnun kalırız. :dua: '2 kere olmasının sebebi neydi sıkıntı mı yaşandı?

Back
X