• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biraz ceviz kirdim.
Evde hazir baklava yufkasi vardi. Burma baklava yaptim.

Particiler geldi:KK53:
Karanfil
Bir alisveris cantasi bez torba
Kahve kek kursun kalem ve not defteri verdiler.:KK70:
Neyse bi faydalari olsun:KK75:

5,25 tl kumbaraya :) 0 harcama
Dün kızıma e bebekten 5 pkt mama sipariş vermiştim 180 tl dün harcandı.
Akşam yemekte pirinç pilavı salçalı haşlama patatesli tavuk vardı.
Kızım da öğlen brokoli çorbası akşam tavuk sulu patates yedi teyzeleri

Fairy hakkında bir yorum yapıcam
Annem kullanıyor tencereleri hep deterjan kokuyor hele ısınınca daha çok yayılıyor koku bugün farkettim ki annem yoğurt getirmişti saklama kabında resmen yoğurda fairy kokusu sinmiş fairy yiyo gibi hissettim kendimi.. kızıma yedirmedim artık yoğurttan..

Dün kan vermiştim esim bugün dr ile görüştü b12 yerlerde sürünüyor:işsiz:tahmin etmiştim unutkanlık arttı ve halsizim 6 tane iğne bir kutuda hap yazmış d vitaminide eksik onun içinde 2 şişe damla demirde düşük onun içinde bir kutu hap :KK23:ben ölmüşüm dostlar haberim yok:KK57:
Tahmin ediyordum eksiklik olduğunu çok yoruluyorum emziriyorum kızımın elarjısınden herşeyi yiyemiyorum doğum v.s depolar boşalmış önce saglık:super:
İlaçlar hemen fayda eder inşallah

Kizlar selam... 57 tl yemek.. 30 tl zıkkım 4 tl yufka.. kasarli sucuklu gozleme yaptim bi de annem patates yemegi yapmis ondan ben yemedim.. kuzuyla esim yediler. 69 tl b12 plus aldim yorgunluga ve bitkinlige iyi geliyormus... benexol vermisti o yaramadi bana...bu insallah ise yarar...
Cay iciyoruz..:)

Bugün günlerden çamaşırdı :KK45: nevresim değiştirdim siyahlar , beyazlar , renkliler şeklinde çamaşır yıkadım :KK53: organikçiye gittim 4 kg ev yoğurdu aldım en küçüğü oydu 14 tl . Geri döndüm revani , mercimek çorbası, tavuklu patates yemeği, salata yaptım . Masayı hazırladım tatlıdan komşuma verecektim zile bastım yoktu :KK48: yemek yedik uzandık kalkıp bir kahve yapsam iyi olacak . Yarın bebek görmeye gideceğim kasayı açıp kelepçe birde kolye çıkartayım :olamaz: bu arada halımı merak ediyorum ya artık gelsin tencerelerimden haber istiyorum sıkıldım . Dizi bekliyoruz :dondurma:

Son düzenleme:
Biraz ceviz kirdim.
Evde hazir baklava yufkasi vardi. Burma baklava yaptim.

Particiler geldi:KK53:
Karanfil
Bir alisveris cantasi bez torba
Kahve kek kursun kalem ve not defteri verdiler.:KK70:
Neyse bi faydalari olsun:KK75:

Biz gecen gun kurumda partiye paketleme yaptik ruyamda kahveler makarnalar kovaladi beni:D

Ben bu zmna kdr is yapmam demedim samimi ortamda hep yardim ettim faydasini da kat kat gordum. 300 tane yapmisiz bitmis yrn yine basimiza cikarmasalar bari :D
Bide bez torba iyi olurdu ya soyliyimde yapsinlar

5,25 tl kumbaraya :) 0 harcama
Dün kızıma e bebekten 5 pkt mama sipariş vermiştim 180 tl dün harcandı.
Akşam yemekte pirinç pilavı salçalı haşlama patatesli tavuk vardı.
Kızım da öğlen brokoli çorbası akşam tavuk sulu patates yedi teyzeleri

Fairy hakkında bir yorum yapıcam
Annem kullanıyor tencereleri hep deterjan kokuyor hele ısınınca daha çok yayılıyor koku bugün farkettim ki annem yoğurt getirmişti saklama kabında resmen yoğurda fairy kokusu sinmiş fairy yiyo gibi hissettim kendimi.. kızıma yedirmedim artık yoğurttan..

Evet bende cok rahatsizim
Dondurup 2 ye kesiyorlarmis ama denemedim

Biz gecen gun kurumda partiye paketleme yaptik ruyamda kahveler makarnalar kovaladi beni:KK70:

Ben bu zmna kdr is yapmam demedim samimi ortamda hep yardim ettim faydasini da kat kat gordum. 300 tane yapmisiz bitmis yrn yine basimiza cikarmasalar bari :KK70:
Bide bez torba iyi olurdu ya soyliyimde yapsinlar
Evet yaa bez torba işe yarar birsey bari

Şuan eşimin telefonunda mutemet grubunda tsk personeline 400 tl zam geleceği konuşuluyor . Bir bayan çok ciddi şekilde güvenilir bir yerden duyduğunu iddia ediyor :confused:

Şuan eşimin telefonunda mutemet grubunda tsk personeline 400 tl zam geleceği konuşuluyor . Bir bayan çok ciddi şekilde güvenilir bir yerden duyduğunu iddia ediyor :confused:
Geldi geçen mayısta o haberdir eşimde yıllardır söyleniyordu ilk defa gerçek oldu demişti

Merhaba kızlar sabah eşim ve 2 kızımla doktora gittik geniz eti için 2 ay sprey kullanın tekrar gelin eğer geçmezse ameliyey ederiz dedi. İşyerime geldik yemeğe gittik ben diyetteyim sadece salata ve cacık içtim. Eşimke kızlar yedi 63 hesap geldi eczaneye 16 verdim sonra eşimin sağlık raporu için rutin kontrolü vardı küçük kızımla hastaneye gitti. Kestane şekeri aldım 30 da ona verdim.

Yanlış kelime yazmamaya dikkat ediyorum ama çok fazla devrik cümle kuruyorum.Konuşurkende yapıyorum bazen kitap okuyamıyorum eskiden düzenli okurdum şimdi hayal oldu. Elime alıyorum 3 sayfa okuyorum eşim bir yandan çocuklar diğer yandan engel oluyor.

Onu demiyorlar canım benim bu yeni birşey diyorlar
Konuşmamız şöyleydi her yıl ocak şubat gibi iyileştirme yapılacak bir miktar zam olacagını söylüyorlar ama hiç olmadı bu zamana kadar bakalım bu sefer olacak mı demişti. İnşallah doğrudur dicem ama hükümetin yapacağını sanmıyorum

Sikinti degil devrik cumle canim anlatmak istedigini anlatabiliyorsan.. :)
Yanlış kelime yazmamaya dikkat ediyorum ama çok fazla devrik cümle kuruyorum.Konuşurkende yapıyorum bazen kitap okuyamıyorum eskiden düzenli okurdum şimdi hayal oldu. Elime alıyorum 3 sayfa okuyorum eşim bir yandan çocuklar diğer yandan engel oluyor.

Back
X