• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Konuşmamız şöyleydi her yıl ocak şubat gibi iyileştirme yapılacak bir miktar zam olacagını söylüyorlar ama hiç olmadı bu zamana kadar bakalım bu sefer olacak mı demişti. İnşallah doğrudur dicem ama hükümetin yapacağını sanmıyorum
Seninle aynı fikirdeyim sadece seçim için olabilir. Yoksa sanmıyorum haberlerde filan hiç yok . Ama çok ciddi savunuyorlar grupta hatta nasıl fark yapılır onu konuşuyorlar

Seninle aynı fikirdeyim sadece seçim için olabilir. Yoksa sanmıyorum haberlerde filan hiç yok . Ama çok ciddi savunuyorlar grupta hatta nasıl fark yapılır onu konuşuyorlar
Mutemetçiler belki duymuştur konuşmalardan veya onay bekleyen evrak falan gördülerse ondan emin konuşuyodur.

ay nasıl yoruldm kızlar
cokta bişe yapmadm ama evi supurdum kucuk halıları yerden kaldırmadan rulo yaptm bulasıkları yıkadm tencereydi cogu makınayı gereksız dolduruyo hemen
cay demledm esıme de ırmık helva yaparmsın ddm yaptı smdı oh mıs koktu yıyecegz:anneadayı:
Daha ne yapacaksın şekerim bir sürü iş yapmışsın :KK200::nazar:

:KK37::KK37:
ay canım hc canım yok ya daha dgrusu korkudan yapamıyorum bı oda yapıyorum 10dk oturuyorm en sevmedıgım seydir ıs yaparken yapıp bıtırıp oyle oturmak ısterm ama korku dagları beklıyo:KK70:
Ay varya bende hamile olsam kesin senin gibi olurum eşim birşey olunca hemen tehdit ediyor beni hamile kalınca eder bu işleri yaparsan seni fena yaparım filan diyor :KK17:

Bende de şöyle mesela insanlar diyorlar ya hani kitap okuyoruz vs. Düzenli okuyan insanların temel şeylerde hata yapmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer temel şeylerde hata yapıyorsa bir yerlerde bir tutarsızlık var demektir. Tabi bu benim görüşüm :)
Ben de reklamlarda tabelalarda dikkat ederim hep bu reklamcılar ofsetçiler iyi bir dil bilgisi eğitiminden geçmeli zira kafaları çok karışık burdakilerin :D
Puaça nedir yaaa garaç nedir :)

Ay varya bende hamile olsam kesin senin gibi olurum eşim birşey olunca hemen tehdit ediyor beni hamile kalınca eder bu işleri yaparsan seni fena yaparım filan diyor :KK17:
yaa benim esımde oyle bıse yapsam burnumdan getırıyo valla bugun bide esımden korkuma topladıgım yolluk halıları oldugu yerlerde bıraktım sarıp, eve gelınce soylenıyo nıye kaldırdın şu bu. ona kalsa hıc bı ıs yapmım de oluyomu oyle evi b.. goturur:KK48: bana soyle ben yaparım dıyo benim yaptıgım gıbı olurmu Allahtan becerıklı ck sukur bıse dıyınce aklım kalmıyo ama yine dayanamıyorum:temizlik:

:63:
yaa benim esımde oyle bıse yapsam burnumdan getırıyo valla bugun bide esımden korkuma topladıgım yolluk halıları oldugu yerlerde bıraktım sarıp, eve gelınce soylenıyo nıye kaldırdın şu bu. ona kalsa hıc bı ıs yapmım de oluyomu oyle evi b.. goturur:KK48: bana soyle ben yaparım dıyo benim yaptıgım gıbı olurmu Allahtan becerıklı ck sukur bıse dıyınce aklım kalmıyo ama yine dayanamıyorum:temizlik:
Bende asla duramam ya çok güzel bir durum yoksa normal hayatıma devam ederim kesin :halay:

:63:
Bende asla duramam ya çok güzel bir durum yoksa normal hayatıma devam ederim kesin :halay:
ama ıste mecbur bebıs ıcm duruyosun canım hareketlerini o kısıtlamasa sen kısıtlıyosun bıse olur dıye.:KK200: bazen dıyorum ki karnımdayken daha fedakarlıklar baslıyor annelerimizin ne kadar kıymetini bilsek az gercekten:anne:

Back
X