• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Erkenden hortladım gene gidip geri yatmadan önce yazayım dedim
Bugün gün var 100tl
Akşam da annem de yiyecez kıymalı börek var menü de .
Ne kadar hamur işi varsa artık bugüne
Tabağıma alıp eşime getirecem sabah kahvaltı da yeriz cumartesi Temizlikçi gelecek ama o da kilo takıntılı bakalım hamur işlerinden az zararla kurtulabilecek miyim ?

tuce_tuce tuce_tuce böyle yazanların da mı sende çizdiği bir imaj olmuyor ? Sormuştum sen nelere göre değerlendiriyorsun?
Ben insanları yazım yanlışları ile değerlendirmem bu büyük bir ön yargı benim için . Evet rahatsız olurum ama insanları ona göre değerlendirmem . İnsanların konuşmalarında karşısındakini küçük düşürmeye çalışıyor mu ? Övünüyor mu ? Uzmanı olmadığı bir konu ile ilgili yorum yapıp insanlara öneride bulunuyor mu ? gibi gibi şeyler dikkatimi çeker bu liste uzayıp gider . Bana bu soruyu sormuşsun ben buna cevap vermemişim sen neden hala inatla 2. Kez etiket yapıp konu kapandığı halde soruyorsun onu çözemedim cevap vermek istesem verirdim öyle değil mi ? Her yazdığım cümlenin altında birşeyler arıyorsun bundan vazgeç bence

Ben insanları yazım yanlışları ile değerlendirmem bu büyük bir ön yargı benim için . Evet rahatsız olurum ama insanları ona göre değerlendirmem . İnsanların konuşmalarında karşısındakini küçük düşürmeye çalışıyor mu ? Övünüyor mu ? Uzmanı olmadığı bir konu ile ilgili yorum yapıp insanlara öneride bulunuyor mu ? gibi gibi şeyler dikkatimi çeker bu liste uzayıp gider . Bana bu soruyu sormuşsun ben buna cevap vermemişim sen neden hala inatla 2. Kez etiket yapıp konu kapandığı halde soruyorsun onu çözemedim cevap vermek istesem verirdim öyle değil mi ? Her yazdığım cümlenin altında birşeyler arıyorsun bundan vazgeç bence
Tabiki canim.
Herkesin türkcesi iyi olacak diye bi kaile yok. Yazim hatalariyla insan degerlendirilir mi.

Tabiki canim.
Herkesin türkcesi iyi olacak diye bi kaile yok. Yazim hatalariyla insan degerlendirilir mi.
Bende hatalar yapıyorum herkes insan yapar pureciğim. Bazı şeyleri görüyorum ama görmezden geliyorum sırf karşımdakine birşey söylerim kalbi kırılır diye .

Keske bugun evde olsammm:KK14:
Oyle düşük ki enerjim.
Evi daginik biraktim. Camasirlar yikanacak. Etrafi silip süpürmem lazim. Giyinmw odasi dagilmis:oha::oha:
Bi ton iş var haftasonuna

Ya değerlendirmek derken o durum çok kapsamli bi konu zaten.
Yani karalüfer yazan bir insan bende okumamis îmaji uyandirir.
Yurdum insani der gülerim:KK70:
Ki avrupada da bu durum yaygın . Ingilizce öyle yanlis tabelalar var ki .aksam gülmekten uyuyamadim:KK70:

Aynen öyle bazı şeyler çok barizdir görür güleriz ama insanları değerlendirmem . Şuan yaşadığım şehirde çok vardır mesela kelime hataları görüyoruz dediğin gibi yurdum insanı der geçeriz:KK70: yok cümlenin sonuna nokta koymadı , yok virgül atmadı , da de yi ayrı yazdı yazmadı diye özellikle bakmam . Yazmadıysa yazmamıştır bazen bende yazmıyorumdur . Hele zaten telefondan birşeyler yazıyoruz fark edemeyebilir insan :KK66:

Günaydın hiç uykumu alamıyorum. Nasıl düzelecek fikrimde yok kan verdim iyi değerlerin dedi doktor

Konu nasıl kapanmış ki? Üstüne geyik dönmüş tekrar pure karşılaştıklarını yazmış sen de yorum yazınca sordum:)
Bilerek cevap vermediğini düşünmemiştim açıkçası, sanki gözünden kaçırdın da ondan cevap vermedin sandım. Yoksa buna da cevap vermek istemiyorum ya da bu konu hakkında konuşmak istemiyorum diyebilirdin, gerilmene gerek yok:) Sen bıcır bıcır konuşkan bir kızsın, sadece tanıma amaçlı sorduğum bir soruydu, büyütme lütfen :)

Konu nasıl kapanmış ki? Üstüne geyik dönmüş tekrar pure karşılaştıklarını yazmış sen de yorum yazınca sordum:)
Bilerek cevap vermediğini düşünmemiştim açıkçası, sanki gözünden kaçırdın da ondan cevap vermedin sandım. Yoksa buna da cevap vermek istemiyorum ya da bu konu hakkında konuşmak istemiyorum diyebilirdin, gerilmene gerek yok:) Sen bıcır bıcır konuşkan bir kızsın, sadece tanıma amaçlı sorduğum bir soruydu, büyütme lütfen :)
Sen öyle diyorsan problem yoktur o zaman :KK70:

Günaydın ahali;
sirkencubin sirkencubin canımmm, bebişin hayırlı olsun. takvimini gördüm. çok sevindim.

Yazım yanlışları benim de ifrit olduğum konulardan biri. kimse mükemmel değil, o ayrı. Zaman zaman hepimizin de pek çok yazım hatası oluyor. Mesela internette yazarken, büyük küçük harf yazımlarına dikkat edemiyorum.

mutfak yerine mutvak, koridor yerine kolidor yazılıyor :duduk: oyyyy o zaman bana fenalık geliyor.

can09e can09e katılıyorum.

Ya çok şükür cuma günü geldi, haftasonu minik bir tatil yapacagız, ailecek dinlenip eğlenmeyi umut ediyorum:KK76: can09e can09e olayı güzel özetlemişsin canım, eğitim şart dediğimiz olay bu zaten; ilkokul mezununda tolere edilebilen hata ünv mezununda abest kaçabiliyor. Yani noktalama, büyük küçük harf durumuna forum ortamında tam dikkat edilemeyebilir ama herkez de yazılmaz yani. Yazan arkadaşların da dediği gibi bende de okumamış izlenimi uyandırır. Bütün bunların dışında sayfamızda çoğu konuyu konuşup saygı çerçevesinde fikrimizi paylaşabiliyor olmak çok güzel:KK50:

2 ders boşum vardi.
Eşim de evde. Öğleden sonra işleri var.
Geldim. Yatak odasi giyinme odasi ve banyoyu topladim. 1 makine renkli attim.
Konserve actim. Acili guzel bi menemen yaptim:kk77: masayi ona biraktim toplar artik.
Çamasirlari as dedim .müdür beye de el salla:KK70::KK70:

Oğleden sonra mama sandalyesi icin a101e bakacagim. Sivi sabun da bulursam alirim.
Cumhuriyet fermente sucuk migrosta filan indirimdedir insallah. Bitti cunku. Oglan cok seviyor:KK14:

Ya çok şükür cuma günü geldi, haftasonu minik bir tatil yapacagız, ailecek dinlenip eğlenmeyi umut ediyorum:KK76: can09e can09e olayı güzel özetlemişsin canım, eğitim şart dediğimiz olay bu zaten; ilkokul mezununda tolere edilebilen hata ünv mezununda abest kaçabiliyor. Yani noktalama, büyük küçük harf durumuna forum ortamında tam dikkat edilemeyebilir ama herkez de yazılmaz yani. Yazan arkadaşların da dediği gibi bende de okumamış izlenimi uyandırır. Bütün bunların dışında sayfamızda çoğu konuyu konuşup saygı çerçevesinde fikrimizi paylaşabiliyor olmak çok güzel:KK50:
Tabiki ..
Bu konuyu bdvde actigimizi düsünemiyorum:skandal:

Günaydın ahali;
sirkencubin sirkencubin canımmm, bebişin hayırlı olsun. takvimini gördüm. çok sevindim.

Yazım yanlışları benim de ifrit olduğum konulardan biri. kimse mükemmel değil, o ayrı. Zaman zaman hepimizin de pek çok yazım hatası oluyor. Mesela internette yazarken, büyük küçük harf yazımlarına dikkat edemiyorum.

mutfak yerine mutvak, koridor yerine kolidor yazılıyor :duduk: oyyyy o zaman bana fenalık geliyor.

can09e can09e katılıyorum.
Çok sağol bu sefer galiba oluyor gibi :)))

Back
X