- 11 Mart 2013
- 33.760
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.124
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #27.601
Hamur açtım diye sırtım ağrıdı ama ya yoruldumMaşallah sna yaa :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamur açtım diye sırtım ağrıdı ama ya yoruldumMaşallah sna yaa :))
Sana bir tarif vereyim. Son zamanlarda ben karnıbaharla hafif mantı yapıyorum. Haşlama teline koyup buharda haşlıyorum. Bir de kıymalı soğanlı domates soslu sos yapıyorum. Servis ederken karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt onun üzerine de kıymalı harç döküyoruz. Lezzetli bir yemek oluyor.
Çok alakasız ama dün de yeni bir tarif aldım. En kısa zamanda bunu da deneyeceğim. Nohutları haşladıktan sonra suyunu süzüp üzerine çok az zeytin yağı, tuz ,karabiber ve renk verme amaçlı kırmızı toz biber serpiyorsun. 15-20 dk kadar fırınlıyorsun. Çok sağlıklı ve doyurucu bir atıştırmalık oluyormuş. Ayrıca çocuklara da çerez niyetine yapılabiliyormuş.Bu tarifi deneyecegim
Çok alakasız ama dün de yeni bir tarif aldım. En kısa zamanda bunu da deneyeceğim. Nohutları haşladıktan sonra suyunu süzüp üzerine çok az zeytin yağı, tuz ,karabiber ve renk verme amaçlı kırmızı toz biber serpiyorsun. 15-20 dk kadar fırınlıyorsun. Çok sağlıklı ve doyurucu bir atıştırmalık oluyormuş. Ayrıca çocuklara da çerez niyetine yapılabiliyormuş.
Olsn çok iyi şeyler yapmışsın o da kendini mutlu hissetme sebebin olsn artık insan yorgun uyuyunca daha mutlu hissediyor :)))Hamur açtım diye sırtım ağrıdı ama ya yoruldum![]()
Sen bildigin annelerimizin kucukken yaptigi leblebinin tarifini verdin :))Çok alakasız ama dün de yeni bir tarif aldım. En kısa zamanda bunu da deneyeceğim. Nohutları haşladıktan sonra suyunu süzüp üzerine çok az zeytin yağı, tuz ,karabiber ve renk verme amaçlı kırmızı toz biber serpiyorsun. 15-20 dk kadar fırınlıyorsun. Çok sağlıklı ve doyurucu bir atıştırmalık oluyormuş. Ayrıca çocuklara da çerez niyetine yapılabiliyormuş.
Çok gecmis olsun canım rabbim en kısa zamanda sağlıcakla nasip etsinmaalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi
MerhabaSana bir tarif vereyim. Son zamanlarda ben karnıbaharla hafif mantı yapıyorum. Haşlama teline koyup buharda haşlıyorum. Bir de kıymalı soğanlı domates soslu sos yapıyorum. Servis ederken karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt onun üzerine de kıymalı harç döküyoruz. Lezzetli bir yemek oluyor.
Hep indirimliydi canim.Oğlusun esofman altları hep kısa geliyor. Lcw den ona alt, bana basic tshirt alacağım ilk fırsatta.
Ahh canim gecmis olsun.maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi

Alya çok geçmiş olsun canım.maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi
Bana geçen bu tarifi diyetisyenim verdi. Bu aralar ağzım hiç boş durmuyor sürekli bir şeyler atıştırıp durayım istiyorumSen bildigin annelerimizin kucukken yaptigi leblebinin tarifini verdin :))
Tek fark firin demissin annem sobanin firininda yapardi aahh ne guzel olurdu soguk gecelerde kitir kitir yemek onu. Gece gece eskiye bir ozlem duydum simdi ne guzeldi cocuklugumuz(
leblebiyi ara ögünlerde ayranla yerdim veya ogle yemek yemezsem hem tok tutuyor hem de mideyi bastirirBana geçen bu tarifi diyetisyenim verdi. Bu aralar ağzım hiç boş durmuyor sürekli bir şeyler atıştırıp durayım istiyorum
Leblebiler de ithal nohuttan yapiliyormus.Bana geçen bu tarifi diyetisyenim verdi. Bu aralar ağzım hiç boş durmuyor sürekli bir şeyler atıştırıp durayım istiyorum